Travel Blog | LuckyLiesInTheFarWest http://www.travelblog.org/Bloggers/LuckyLiesInTheFarWest/ Travel adventures in journals and photos from LuckyLiesInTheFarWest en-us Wed, 23 Dec 2009 16:06:34 +0000 Wed, 23 Dec 2009 16:06:34 +0000 Working in LA Hehe eindelijk eens tijd voor een berichtje Ja ik weet het het heeft even geduurd maar dit komt hoofdzakelijk doordat er problemen gerezen zijn met mijn flatgenoot. Ze blijkt helemaal niet zo lief tof en vriendelijk te zijn als ze zich op voorhand had voorgedaan noem het eerder een duits oorlogsfront... En dat vraagt hl wat energie. En het grootste probleem is dat we vastzitten aan een huur http://www.travelblog.org/North-America/United-States/California/Los-Angeles/Pasadena/blog-340710.html Getting settled in LA Eindelijk nog eens wat nieuws hoor ik jullie denken Het is de laatste tijd echter zo druk geweest met het overwinnen van de papiermolen het zoeken naar een appartement en natuurlijk ook nog wat werken tussendoor Komende dinsdag weten we of we ons nr 2 appartement hebben een proper 2 bed 2 bathroom met zwembad en sundeck in een goede buurt en vlakbij alle winkels in Pasadena Net iets mi http://www.travelblog.org/North-America/United-States/California/Los-Angeles/blog-325658.html How to survive in LA Hey thereZozo eindelijk is het grote avontuur begonnen Na een voorspoedige vlucht met een ontelbaar aantal paspoortcontroles ben ik de US binnengeraakt. De eerste weken hier kan ik bij mijn baas Martin en zijn familie verblijven in het bergstadje La Canada wordt op zijn Spaans uitgesproken. Deze familie is van origine Nederlands dus het is wel leuk om af en toe Nederlands te kunnen praten http://www.travelblog.org/North-America/United-States/California/Los-Angeles/blog-321019.html Klaar voor vertrek Dag frientjesNog eventjes en ik stap in het vliegtuig naar Los Angeles Wanneer de kindjes terug voor de eerste keer naar school gaan zit ik op het vliegtuig onderweg naar mijn grote avontuur. Voor degenen die het nog niet wisten ik ga 14 maanden werken aan de University of Southern California in het Norris Comprehensive Cancer Center waar men onderzoek doet over therapeutische vaccinatie tegen http://www.travelblog.org/North-America/United-States/California/Los-Angeles/blog-312874.html