Lou1606 - Lou Pedersen

Lou Pedersen Fra d. 22/8 2008 til d. 27/2 2009 skal jeg være i Ghana og arbejde på Mampong babies home.
Jeg vil skrive her så ofte jeg kan!:D
Blog Map
Joined on: July 31st 2008
Last Login: November 23rd 2008

by Lou1606, order by Date newest first.

« back 1 10 20 next »

Hei alle! Saa er der under 24 timer til at mig og Sunniva og Karoline sidder i Accra lufthavn! Det er lidt syret at taenke paa, men paa den anden side er jeg ogsaa virkelig klar til at tage hjem! Torsdag havde jeg sidste dag paa babyhjemmet, og det var virkelig ikke sjovt! Mig og Sunniva koebte slik til boernene som en afskedsgave, og de blev selvfoelgelige rigtigt glade for det! De ansatte var ogsaa supersoede og ked af at vi forlod dem! Om eftermiddagen da vi skulle til at gaa hjem begyndte vi alle at graede, og jeg havde ikke [View Full Entry]

Published: November 23rd 2008 | 38 Views | [diary=347902]

November 19th 2008
Afraid of tommorrow! Africa » Ghana » Ashanti
Hei alle! Saa er vi desvaerre naaet til min sidste tid paa babyhjemmet! I morgen har jeg min sidste dag, og jeg frygter at det bliver den mest triste dag i mit liv overhovedet! Allerede i dag kan jeg maerke at jeg er ved at graede bare jeg taenker paa det.. toer overhovedet ikke taenke paa i morgen! Jeg ELSKER de boern saa overdrevent meget, og jeg vil helt sikkert spare penge sammen og komme tilbage om 1 eller 2 aar! jeg har snakket med nogen her om at komme tilbage i foraaret 2010! Saa jeg skal bare spare penge sammen! [View Full Entry]

Published: November 19th 2008 | 22 Views | [diary=346538]

Hei Alle! Saa er vi ved at naerme mig den sidste tid i Mampong... Det er underligt at taenke paa at det her er den sidste weekend... Den sidste loerdag! Lige nu har jeg bare lyst til at bruge alt min tid sammen med babyerne... KAroline, Sunniva og jeg har brugt de sidste mange weekender paa babyhjemmet, og vi var der igen i dag..! Det bliver virkelig haardt at skulle forlade dem..! Vi har alle sammen faaet nogen virkelig gode forhold til dem, men paa den anden side vil jeg hellere forlade Ghana mens jeg elsker at vaere her, end at [View Full Entry]

Published: November 15th 2008 | 30 Views | [diary=345301]

November 7th 2008
BARACK OBAMA! Africa » Ghana » Ashanti » Kumasi
Hei alle.... Saa er jeg tilbage i mampong, og tilbage til hverdag igen!!! Tirsdag kom AFS til byen, fordi de vil have moede med os pga alle de problemer som har vaeret i mampong! Jeg fik den klare fornemmelse at de var mere interesseret i at rense deres eget navn til omverden, end de egentligt bekymrede sig om os! Oven i det begyndte min "far" at sidde og raabe op om hvorfor de anbragte mig hos dem, naar de ikke faar nogen penge for det! Saa foeler man sig ikke saa velkommen i familien mere.. Men vi har faaet snakket ud, [View Full Entry]

Published: November 7th 2008 | 47 Views | [diary=342614]

Hei Alle! Lige nu sidder jeg paa en Netcafe i Adabraka i Accra! Adabraka er en del af Acrra, som jeg er blevet helt vild med! Jeg har vaeret i Accra i en dag nu, fordi jeg sku hente en pakke paa et hotel fra mor og far! Naar jeg gaar rundt i Accra og moeder mennesker og bare oplever hvor nemt og enkelt det egentligt er at vaere her, taenker jeg at om 5 aar kunne jeg sagtens se mig selv bo her! Den her by er meget fredligere og hyggeligere end Kumasi, og der er ALT! Jeg har fundet [View Full Entry]

Published: October 28th 2008 | 77 Views | [diary=339382]

Hei Alle... Der er sket en helt del med Afs ghana siden jeg skrev sidst..! Min vaertsfar fortalt mig torsdag at jeg skulle ringe til Afs, og jeg proevede at ringe baade torsdag og Fredag, men det er umuligt at faa fat paa afs ghana! De tager ikke telefonen.. Saa fredag skulle vi til moede med vores kontaktperson, og han fortalte os at mine og en tysk pige der hedder Hannahs foraeldre havde klaget til afs, fordi de ikke fik penge for at have os.! Afs hovedkontoret i Ghana havde vaeret saa soede at sige at hvis de ikke havde raad [View Full Entry]

Published: October 21st 2008 | 68 Views | [diary=336923]

October 12th 2008
Paa tur til lake volta! Africa » Ghana » Eastern » Koforidua
Hei Alle! Lad mig starte med at sige at i Onsdags havde jeg den vaerste dag i mit liv.. Det var rigtigt hyggeligt med de smaa boern paa boernehjemmet, men da de 'store' boern kom tilbage fra boernehaven broed helvedet loes! Jeg fik kastet tis i hovedet.. Jeg blev spyttet paa! Jeg blev sparket!! og jeg blev slaeet i hovedet med legetoej! Til sidst fik jeg bare nok, og tog fat i en af drengene og skubbede ham vaek.. Desvaerre skubbede jeg saa haardt at han slog taenderne ned i jorden og begyndte at bloede:( Det havde ikke lige vaeret min [View Full Entry]

Published: October 12th 2008 | 42 Views | [diary=333574]

October 5th 2008
Nyt fra Mampong! Africa » Ghana » Ashanti » Kumasi
Hei Alle! Jeg har valgt at skrive om de gode ting der er sket, for det maa vaere virkelig nederen at laese alle de daarlige ting! Naar.. Men det er noget tid siden jeg sidst skrev, og der er ikke sket saa meget! Jeg er flyttet hjem til en anden pige fordi jeg ikke kan bo i min familie mere! Jeg kan bo her end til paa onsdag, og saa er jeg noed til at flytte ud, for hun faar en ny frivillig til at flytte ind! Saa maa vi jo se hvad der sker efter det! Udover det har jeg [View Full Entry]

Published: October 5th 2008 | 29 Views | [diary=331092]

September 28th 2008
Welcome to Kumasi! Africa » Ghana » Ashanti » Kumasi
Hej Alle.. Saa har jeg igen vaeret i Kumasi i weekenden! Kumasi er nok den travleste by jeg nogensinde har vaeret i. I Centrum af byen er der mennesker overalt som skubber og raaber, og det gaelder virkelig om at holde godt fast i sine ting! Jeg fik af vide af mine mor at i December kan man ikke havde en baby paa ryggen, for babyen ville blive slaaet ihjel af alle de mennesker. Hvis man kommer lidt vaek fra centrum er Kumasi en meget hyggelig by. Meget storbys agtigt ligesom Berlin eller Rom. Den her gang var jeg der med [View Full Entry]

Published: September 28th 2008 | 44 Views | [diary=328560]

September 26th 2008
Hverdag! Africa » Ghana » Ashanti » Kumasi
Hei Alle..! Nu begynder ting saa smaat at blive dagligdag og jeg har stort set vendt mig til alt!! I hverdagen gaar tiden rigtigt hurtigt, fordi vi bruger stort set alt tid paa at arbejde, men weekenderne snegler sig afsted... derfor er vi noed til at finde paa noget at lave i weekenderne.. I den her weekend tager vi f.eks. til Kumasi igen, og efter det nok ud for at se hvad der egentligt er omkring Mampong. Der skulle vaere nogen vandfald og nogen forskellige specielle landsbyer.! Ellers gaar det godt paa babyhjemmet.. De voksne kan godt lide mig. Eller jeg [View Full Entry]

Published: September 26th 2008 | 32 Views | [diary=327812]

« back 1 10 20 next »