KristineSM's Guestbook

Comments
Date: 4th April 2012

Gubba for en fin tur!! Høres ut som dåkkar har opplevd masse disse dagene. Veldig fine bilder :) Men du såg ikke så happy ut med den fisken.. heheh. God tur videre! Og god påske!

From Blog: Galapagos del 2 og veien videre
Date: 31st March 2012

Dette har eg ventet lenge på!! Dødsgøy å lese, ser ut til at dåkkar har hatt det helt fantastisk. Fine bilder :D

From Blog: Quito og Galapagos - Del 1
Date: 30th March 2012

Fantastisk!!!

From Blog: Quito og Galapagos - Del 1
Date: 16th March 2012

Tøft av deg å "ski" på den linen! Tror ikke eg hadde turt det! 22 timer med buss, det var leeenge.. Er vel deilig med litt strandliv :) Kos deg med besøket.

From Blog: Inca Jungle trail del 2 og veien videre
Date: 11th March 2012

Hei Kristine
Kjekt å lesa bloggen din! I dette innlegget lura eg litt på kven det er du reiser saman med....forstår nesten at de er to som heldt i lag, stemmer det? og kven? Klem klem klem frå tante :)

From Blog: Death Road, Copacabana og Cusco
Date: 7th March 2012

Sykkeltur
Litt av en sykkeltur! Fant en snutt på youtube fra Death Road - imponerende. Håper du får en fin fjelltur til inka-land <3 Kos fra Os

From Blog: Death Road, Copacabana og Cusco
Date: 5th March 2012

Gode nyheter
Det er veldig kjekt å få så gode og detaljerte nyheter.Vi er imponert over hva du opplever.Jammen er du modig,og det var bra det gikk fint med sykkelturen.Ha det fint,Kristine,vi tenker på deg hele tiden.Klem fra oss.

Date: 26th February 2012

Spennende beskrivelser av opplevelsene
Hei Kristine. Jeg leser bloggen daglig for å holde meg orientert, og det du opplever er svært spennende! Det virker som du har det kjekt også. Jeg regner med du snakker spansk med lokalbefolkningen, og det er vel lærerrikt. Klem fra pappa.

From Blog: Firedagers tur i høyden
Date: 19th February 2012

Kjempe bra blogg.
Det er kjempebra at du treffer noen som er ute i samme ærend som deg.Det er flotte bilder av de flotte fossefallene,og har sikkert vært en opplevelse å se.Ha en fortsatt god tur.

Date: 19th February 2012

Gulrot?
Hæ? Vi lurer jo på hvem gulroten er.... Fine bilder, Kristine. Fortsatt god tur videre! Klem fra Tante Be & Co

Date: 18th February 2012

Takk for titten!
Hei Kristine! Nydelige bilder! Høres ut for at du har det fint og godt er det. God tur videre. Lurer litt på hva gulroten heter? Den gulroten som kommer og møter deg i mars... ;-) Går det greit med spansken? Klem fra tante Be & Co

Date: 17th February 2012

DRITBILLIG hostell då!!! Veldig fine bilder, kan tenke meg at det var fantastisk å være der :) Blir nok bra med besøk, du er heldig!

Date: 12th February 2012

Ja, du har virkelig opplevd en hel del siden sist du blogget. Virker som det var gøy å se karnevalet.. visste ikke at karneval hang sammen med synd, interessant. God tur til Iguazo :) Og forresten, gulrot??

From Blog: Karneval i Montevideo
Date: 8th February 2012

Hadde vært krise om det hadde vært bed bugs! Skjønner godt at dagen ble ødelagt, får håpe morgendagen blir bedre med strandliv og sykling :)

From Blog: I Montevideo
Date: 6th February 2012

Skal si du er flink til å motstå shopping då! Kor lang tid tar det å dra til Uruguay? Høres kjekt ut med karneval :)

From Blog: To markeder i Buenos
Date: 5th February 2012

God tur vidare! Kjekt at du har fått deg ei reisevenninne

From Blog: To markeder i Buenos
Date: 4th February 2012

Hilsen fra snøen i nord
Hallo! Hyggelig lesestoff og fine bilder. Ser ut for at du har det varmt og fint som kan gå i shorts - deilig. Her er det surt og kaldt og masse snø. Håper du får oppleve masse kjekt som står til dine forventninger! Lykke til videre på din vei! Klem <3 Tante Be

From Blog: Día numero dos en la ciudad de Buenos Aires
Date: 4th February 2012

Kjekt med bilder!!!

Date: 3rd February 2012

Oooooohlala, salsakurs! Kunne eg godt tenkt meg. Kos deg :)

From Blog: Día numero dos en la ciudad de Buenos Aires

Så kjekt
Kjekt å lesa!! Kosa deg :)

Date: 2nd February 2012

Så fint at du har komt deg vel fram! Klem :)

Date: 2nd February 2012

Kjedelig å sitte på flyet to timer mer enn planlagt! Kan tenke meg at det var herlig å komme frem på hostellet etter en lang reise. God sykkeltur :)

Date: 2nd February 2012

Gå, kor tøff du e! (Syns ikkje det e så lenge siden eg var i Plytten og sendte deg avgårde til skulen. Då var du vel 7 år :-) )

GOD TUR :)
Kjære Kristine!! Eg ønsker deg ein kjempeflott tur. Skal bli kjekt å ta del i turen din frå godstolen her heima. Lykke til!! Klem frå tante :)

From Blog: Snart klar for avreise!
Date: 30th January 2012

Gleder meg til å følge deg på tur :)
Lykke til med forberedelsene og pakking de siste dagene før avreise! Du må sende viber mldr så jeg ser akkurat hvor du befinner deg :)

Tot: 0.129s; Tpl: 0.008s; cc: 20; qc: 82; dbt: 0.0462s; 1; s:apollo w:www (50.28.60.10); sld: 1; ; mem: 6.5mb