Travel Blog | About TravelBlog | World Facts | Travel Wallpaper | Travel Forum | Backpackers Travel Insurance | Services | Cameras

« back 1 next »

Comments

3rd October 2008
Jari & Sipe
Hello cousin! - From: Vietnam
It`s been GREAT to follow your journey in Asia!!! The photos in your blog are amazing, really professional. Good luck and stay safe! Hope to see you guys soon.
2nd October 2008
Shannon
Beautiful - From: Vietnam
I loved reading your blog! I really appreciated all the description and learning of the activities you did, sounds like an amazing trip! I'd like ot go one day.
25th September 2008
Hege
Utenlandspraksis??? - From: Mauritius..et paradis!!
Hei Børre har du vært i mauritius??? vi er to sykepleiestudenter som lurer på å dra dit for praksis 4 uker, og deretter ferie 1 uke. Hvor i Mauritius vil du anbefale å dra??? eller dvs, hvor har du vært?? vi har jo ikke peiling. men har 3 alternativer: port louis, pamplemousses og quatre bornes. vært noen steder?? anbefale noe?? Supert om du kan gi meg en lyd på dette og fortelle litt om mauritius generelt, på mailen min: hegeedvardsen@hotmail.com på forhånd takk! mvh Hege ;)
13th August 2008
Anders
- From: Cruising Yangtze river & Shanghai, China
welly nice tlipp so fal by the look of it!
25th June 2008
Gunn
- From: Kickass-overland til Kina: Norge-Sverige-Finland
hei hei...utroli gøy å få følge med på reisen deres:) synd vi ikke fikk tid å treffes når du var hjem Marianne...men det blir flere muligheter. Ha en fin tur videre og pass på dere selv.Klem fra Gunn
13th May 2008
sista Lene
Sjalu..??? -e nei.....:-) - From: Spektakulære Dubai
Utruleg bra bilder, og artige reisebrev, bruttern....take care og lykke til videre på ferden:- ) Stor klem fra tantebarna dine som er superfan av deg...emil, mina & co
13th May 2008
Ivar Fernandez Jensen
wow... - From: Spektakulære Dubai
Sykt kule bilder... kjenner jeg blir kvalm og en urinveisinfeksjon bygger seg opp av ren misunnelse!!
12th May 2008
Lars
- From: Mauritius..et paradis!!
Deilig sted:-)
11th May 2008
Lars
- From: Spektakulære Dubai
Artig by, kule bilder:-)
10th May 2008
Franco
- From: Spektakulære Dubai
Wow, amazing place. Nice photos. Danke.

« back 1 next »