Comments | |
| 3rd October 2008 Jari & Sipe | Hello cousin! - From: Vietnam It`s been GREAT to follow your journey in Asia!!! The photos in your blog are amazing, really professional. Good luck and stay safe! Hope to see you guys soon. |
| 2nd October 2008 Shannon | Beautiful - From: Vietnam I loved reading your blog! I really appreciated all the description and learning of the activities you did, sounds like an amazing trip! I'd like ot go one day. |
| 25th September 2008 Hege | Utenlandspraksis??? - From: Mauritius..et paradis!! Hei Børre har du vært i mauritius??? vi er to sykepleiestudenter som lurer på å dra dit for praksis 4 uker, og deretter ferie 1 uke. Hvor i Mauritius vil du anbefale å dra??? eller dvs, hvor har du vært?? vi har jo ikke peiling. men har 3 alternativer: port louis, pamplemousses og quatre bornes. vært noen steder?? anbefale noe?? Supert om du kan gi meg en lyd på dette og fortelle litt om mauritius generelt, på mailen min: hegeedvardsen@hotmail.com på forhånd takk! mvh Hege ;) |
| 13th August 2008 Anders | - From: Cruising Yangtze river & Shanghai, China welly nice tlipp so fal by the look of it! |
| 25th June 2008 Gunn | - From: Kickass-overland til Kina: Norge-Sverige-Finland hei hei...utroli gøy å få følge med på reisen deres:) synd vi ikke fikk tid å treffes når du var hjem Marianne...men det blir flere muligheter. Ha en fin tur videre og pass på dere selv.Klem fra Gunn |
| 13th May 2008 sista Lene | Sjalu..??? -e nei.....:-) - From: Spektakulære Dubai Utruleg bra bilder, og artige reisebrev, bruttern....take care og lykke til videre på ferden:- ) Stor klem fra tantebarna dine som er superfan av deg...emil, mina & co |
| 13th May 2008 Ivar Fernandez Jensen | wow... - From: Spektakulære Dubai Sykt kule bilder... kjenner jeg blir kvalm og en urinveisinfeksjon bygger seg opp av ren misunnelse!! |
| 12th May 2008 Lars | - From: Mauritius..et paradis!! Deilig sted:-) |
| 11th May 2008 Lars | - From: Spektakulære Dubai Artig by, kule bilder:-) |
| 10th May 2008 Franco | - From: Spektakulære Dubai Wow, amazing place. Nice photos. Danke. |