Travel Blog | About TravelBlog | World Facts | Travel Wallpaper | Travel Forum | Backpackers Travel Insurance | Services | Cameras

« back 1 next »

Comments

19th May 2008
Anja
- From: Alweer bijna naar huis
Wat is dit dan nou, opnieuw schrijven en vlug.(geintje) Heerlijk verhaal, mooie foto's. Was weer even genieten. Jammer dat het aftellen nu is begonnen. gr.
19th April 2008
Tim
Mooie reis Jos! - From: Aangekomen in Bogota
Hey Jos! Klinkt weer super dat reisje! Maar om ff over de veiligheid terug te komen.. Amsterdam is best veilig hoor :-) Had ik dat geweten dat je hotel nodig moest hebben dan had ik wel wat voor je kunnen boeken. Werk nu voor NH Hotels, dus dat zou geen probleem zijn. We hebben ook hotels in Zuid Amerika, maar helaas nog niet in Colombia.. denk dat dat ook iets te maken heeft met de onveiligheid en corruptie, maarja we zitten bijvoorbeeld ook in Argentinie, Brazilie en Cuba en daar gaat volgens mij ook niet alles even netjes. Ik ben zelf ook weer bezig om een reis te plannen (en helaas kan ook ik op dit moment geen maanden weg ivm het werk :-(), maar nog geen idee waar heen, dus ik blijf je verhalen zeker volgen! Have fun kerel! Groeten, Tim.
30th January 2008
hoe himm
hey jos! - From: Ben alweer thuis!
hey, how's it going? let me know if you get this message! i just got back to california!
12th December 2006
JosM
hostel Shalom - From: Acapulco en Puerto Escondido
Het hostel ligt zeer dicht bij het strand Carrizalillo (verreweg het mooiste strand, maar de echte surfers gaan naar la punta, en de profs naar zicatela). De weg waaraan het ligt heet Boulevard Juarez, en ja ze verhuren ook surfplanken etc. Ik geloof wel dat het in de maanden november/december stik en stik druk is in Puerto Escondido (in November zijn in ieder geval een aantal surfwedstrijden) en ik verwacht niet dat ze aan reserveren doen. Succes ermee!
12th December 2006
Patricia
waar? - From: Acapulco en Puerto Escondido
Hi Jos, Via google kom ik op jouw pagina... Ehm kort vraagje: waar is dat hostel in Puerto Escondido? Ziet er zwaar relaxed uit en wil ook ff een weekie surfen. Ennne kun je bij dat hostel ook boards huren? zit het dichtbij het strand? Okee, nou fijne trip. Hoop dat je nog ff een antwoord post. Thanks! Groet, Patricia
6th December 2006
Tim
Ohh Mexico!! - From: Ben alweer thuis!
Ohh Mexicoo, Mexico.. Mexicoohoo.. hooo hoo... Tja, mijn volgende reis dan misschien die richting op.. Lijkt me in ieder geval wel erg interessant. Tot later, groeten Tim.
10th November 2006
Michelle
Interessante reis! - From: Xela en Guatamala-Stad
Hey Jos, Ik geniet iedere keer weer van je verhalen, dus ga zo door! Je hebt al heel wat gezien en zo te horen ben je ook weer vanalles van plan. Succes ermee, dan lees ik het wel weer binnenkort. Even ter informatie: Ik heb sinds deze week mijn studie afgerond en heb dus nu ook vakantie!! Kus, michelle
31st October 2006
JosM
- From: Weer zo vrij als een vogel
Lars, Ik was het helemaal vergeten maar ik moest je nog de groeten doen van zowat iedereen die ik gezien heb op IPICyT. Iedereen vroeg uiteraard waar jij was en hoe het met je ging. Ik had ze verteld dat je een baan had en dat je op dit moment bezig was met het huis dat je pas gekocht had samen met Karin. Letterlijk iedereen zei daarop: "O, dan zullen ze binnenkort zeker wel gaan trouwen?" Daarop heb ik maar gezegd dat ik dat niet wist. Hoe staat het trouwens met dat huis van je? Al ingetrokken?
30th October 2006
Pedro
- From: Weer zo vrij als een vogel
He Pablo, Hoe is het, beste Mexicaanse vrijheidsstrijder. Dus al bijna weer afscheid aan het nemen van de Mexicaanse Tacos Alhambra bij Los Volcanos. Als ik er nu nog aan denk, dan loopt het water mij weer in het bekkie. Ik las dat het weer ouderwets gezellig was bij David en Allejandra. Maar jij moest toch weten dat het bij die Mexicanen pas laat, heel laat in de nacht gezellig begint te worden( die keer dat we dat feest bij David hadden tot 's morgens 7 uur en dat Ricardo kei zat achter het stuur zat om voor taxi chauffeurtje te spelen). Het was dus wat minder tussen de 50plussertjes, da is wel wat minder, maar dan weet je ook weer wat vrijheid is om te gaan en staan waar je zelf wil. Veel plezier nog en tot kijk!!!! Pedro
28th October 2006
Tim Laurentzen
Je maakt me jaloers.. Ik wil ook weer weg! - From: Weer zo vrij als een vogel
Yo Jos, Erg leuk om jouw reisverslagen te lezen, al viel de reis wat tegen voor je. Ik moet zeggen dat ik in Australie geluk heb gehad met de leeftijd van de reizigers. Al kan ik me jou situatie wel voorstellen. In Thailand en Australie kom je denk ik inderdaad meer mensen tegen, maar in Azie, ook in Thailand heb je wel gedeelten waar je niet echt veel westerlingen tegen komt. Dat mensen echt nog raar kijken om een blanke te zien. Die gebieden vond ik ook het leukste niet de toeristische plaatsen, dat is toch allemaal van hetzelfde.. hotels, bars, discotheken etc. Ik ben nu aan het werken.. :-( En alweer aan het dromen over mijn volgende reis.. Hoe is het reizen daar als je geen Spaans spreekt? Ik heb in China echt gereisd met mijn Lonely Planet in de hand.. die spreken daar echt geen Engels en in de Lonely Planet staan de Chinese tekens zodat je kunt aanwijzen waar je heen wilt of wat je wilt. Je had geen andere keus. Nog heel veel succes en plezier! Groeten Tim.
7th September 2006
Thijs Again
Your Domitory - From: todo tranquilo
Die hoed die daar op het tafeltje ligt.. Is die van Jou? zo ja.. Foto ajb met eigenaar
5th September 2006
Thijs
Zomaar iets - From: todo tranquilo
He Joske, Tjonguh, Meesters is de wereldstad Heerlen uit.. En meteen de eerste dag met de enige vrouw opstap! (nfckngblvbl) Je zei dat hier mensen zitten die weten wat ze willen.. Jaja ik snap hem.. Jou zeker?! Zet er meteen wat foto's op van je vrienden, kan het thuisfront een veel betere inschatting maken en uiteraard welgemeend advies geven. Het gaat je goed en als je wat langer dan 3 december blijft, (=blijft plakken) dan kom ik je opzoeken! Gr. T.
5th September 2006
Michelle
- From: todo tranquilo
Hey Jos, Ik had me nog even niet gerealiseerd dat je al weg was! Leuk om te zien dat je deze blog bij gaat houden (ook al meteen een leuk verhaal erop!), dus vanaf nu zal ik een van je trouwe volgelingen zijn, haha. Veel plezier, succes en mochten je plannen dusdanig wijzigen dat je nog eens in Sydney terecht komt, dan hoor ik het wel he ;-) Kus, michelle

« back 1 next »