« back 1 next »

Comments

2nd October 2008
- From: Walvissen en Cape Point
Hoi joosje, Geweldig om te lezen en te zien hoe het daar is; lekker dat je zo geniet van alles. Inderdaad een grote vakantie! En nu nog die stage werkzaamheden! Ik had al zin, en dat wordt alleen maar meer. Dat nationale park,is dat nu wel of niet de moeite waard en hoe lang is dat rijden van Kaapstad? Prima al die namen en adresjes van jou, vooral ook voor Joep en Daan. Kunnen zij ook leuk uitgaan straks. Veel plezier verder!! groetjes Yvonne
Corry
- From: Walvissen en Cape Point
Leuk ,meid, al die verhalen, heerlijk om te lezen en het lijkt dat je het echt naar je zin hebt. Wie had dat ooit gedacht: bang wegvluchten voor bavianen! En nu nog wat meer stagewerk? Woensdag ga ik Kirsten wegbrengen (snik), 'k zal ze missen, maar veel tijd al jullie verhalen te lezen. groetjes van Peter en Corry.
- From: Walvissen en Cape Point
Nou, Joos, klinkt als één grote vakantie! Wij maar werken in het steeds herfstiger wordende Nederland :P. Maar nog anderhalve week en dan gaan we ook de Griekse zon opzoeken!!!!! Dus, geen medelijden hoor! Geniet lekker verder en hopelijk krijg je op je stage ok wat meer uitdaging. Dikke kus van je mammie.
lindydewaal
SHENKIES! - From: Walvissen en Cape Point
Juice! Klinkt nog steeds geweldig allemaal! En je hebt Shenkies gezien, wow! Echt leuk dat je die walvissen hebt gezien! Verhaal over die bavianen klinkt ook erg spanned haha...En natuurlijk genoeg blijven feesten, ben trots op je! We mailen snel! Dikke kus!
20th September 2008
- From: Stellenbosch en Tafelberg (en andere dingen :p)
is dit stage of een groot, lang feest! Goed te lezen dat je je ondanks 't weinige werk toch goed vermaakt! Fijn dat er zoveel leuke mensen zijn! Hopelijk komt er wel wat meer werk uit je stage!!! groetjes Yvonne
16th September 2008
- From: Stellenbosch en Tafelberg (en andere dingen :p)
Hey! Lekker veel uitgaan :) Relaxt van het weer, ik heb het echt koud hier.. Jammer wel van je stage maar dat wordt waarschijnlijk snel beter. Ga je baas maar even vertellen dat ie jouw talentjes beter moet gaan gebruiken. Kus!
16th September 2008
Kirstendijkstra
- From: Stellenbosch en Tafelberg (en andere dingen :p)
Haaii lieverd!! Wat leuk allemaal!!! en mooie foto's:) Ik kan niet wachten om nou eindelijk te gaan skypen en al je verhalen te horen! Ik ben zondag terug, dus dan moeten we t ff gaan proberen. Hier is t ook nog steeds super trouwens:) Staan ook wat foto's op m'n site voor als je nieuwsgierig bent:P Leuk dat je mij van de foto hebt afgeknipt trouwens haha. Nou veel plezier en ik spreek je snel! dikke kus
15th September 2008
- From: Stellenbosch en Tafelberg (en andere dingen :p)
He, mooie beschrijving van de laatste 2 weken! Gelukkig zit het met het uitgaan wel goed;P, nu je stage nog, maar dat zal ook wel goed komen! Helaas kunnen we deze foto's niet openen, maar we hebben genoten van die op je facebook, vooral de cocktails zien er goed uit ! (en de Tafelberg ook natuuuuuuuuuurlijk:) kusje van je mammie
11th September 2008
- From: Fotos!!
Hoi Joosje, Ziet er prima uit! Hopen dat de temperatuur nu ook snel wat aangenamer wordt! groetjes Yvonne
10th September 2008
Kirsten
- From: Fotos!!
Hoi schat!! Wat leuk dat je foto's hebt!! Wat een supermooie regenboog vanuit je huis!!!! Hier in de usa is ook alles super:) Kan helaas een beetje weinig op internet want ons programma is suuuupervol! Maar ik ga je snel proberen een hele lange mail te sturen en als ik weer in nl ben gaan we skypen! Dikke kus
9th September 2008
foto's - From: Fotos!!
Nou, voor de tweede keer dan een reactie op je foto's! De eerste is ergens verdwenen. ze zijn leuk hoor! Vooral die van die regenboog, dat is het voordeel van al die regen, anders had je die nooit kunnen maken :P. Jullie zitten wel keurig aan de tafels bij de wijnproeverij, lijkt wel een schooltje. bben benieuwd naar een foto van jullie autootje! Groetjes en dikke kus natuurlijk.
9th September 2008
Joosje
- From: Fotos!!
hanne, dat staat bij mn andere verhaal! :)
8th September 2008
- From: Fotos!!
misschien ben ik echt een kneus maar waar kan ik de fotos zien? :P kus!
7th September 2008
lies
voor je het weet.... - From: Kaapstad - eerste stage dag!
Ha Joosje, Inmiddels zal het weer in Kaapstad vast en zeker beter zijn dan hier! Vandaag is het echt helemaal herfst. En voor je het weet snak je straks naar een beetje Hollandse koelte. Heb je al een idee wat er allemaal van je verwacht wordt tijdens je stage? Heb je bepaalde doelstellingen? Tot nu toe klinkt het allemaal lekker relaxt. Veel plezier daar!!! Met een knuffff van ons! Lies
lindydewaal
JUICE - From: Kaapstad - eerste stage dag!
Hey mop! Echt raar hoor, dat we nu allebei in zo'n andere omgeving zijn! Klinkt erg leuk allemaal en gelukkig dat alle apparaten weer in werking zijn ;) Ben benieuwd of je al wat meer of je werk weet enzo, hoop dat t leuk wordt aangezien je er heel wat uurtjes zal doorbrengen! Veel plezier met uitgaan enzo (wat ik overigens zo mis!) en ik zal wat zon van mij naar jou sturen! Dikke Kus
Lindy
TSSSS.. :P - From: Kaapstad - eerste stage dag!
En niet eens vertellen dat je je rijbewijs hebt gehaald..! Maarreh gefeliciteerd meis en veel succes met rijden daar! (zou het ook eng vinden hoor, maar gewoon in die auto stappen en dat komt helemaal goed!) En of course heel veel plezier en hopelijk ook een leerzame stage! En niet alleen maar stappen he ;) We mailen! :) Kus Lindy
- From: Kaapstad - eerste stage dag!
Leuk joos. Je bent toch ng een beetje dichtbij, leve gmail chat! en we gaan snel skypen he. Kus
Titia
kou - From: Kaapstad - eerste stage dag!
Nou Joos, als het helpt....hier wordt het ook weer rotweer, na wel 2 hele dagen lekker warm geweest te zijn! Kruip voorlopig maar lekker diep onder de dekens en koop een paar warme sokken. Maar hopelijk wordt het weer gewoon lekker Zuidafrikaans weer. We zijn benieuwd naar je stage-activiteiten, wel fijn dat ze zo relaxed zijn en dat je wat vrij kunt nemen om te reizen. Groetjes en dikke kus!
nienke
- From: Kaapstad - eerste stage dag!
lieve jo, leuk zo snel een verhaal! wat gaaf allemaal, je klinkt lekker positief en de zon gaat daar idd van zelf wel weer schijnen daar hoef je vast niet bang voor te zijn. Geniet van de mooie tijd daar en binnenkort dan maar eens skype erbij pakken, Dikke kus nien
anonymous
gehr
jeroen
Haha - From: Kaapstad - eerste stage dag!
Het mooiste om te horen vind ik dat het bij jou koud is, zo koud dat je binnen een winterjas moet dragen terwijl het net hier afgelopen weekend 29 graden was :D T-shirt weer in Nederland, is ook best zeldzaam hoor, en wees niet bang want de zon is vandaag nog niet echt tevoorschijngekomen hier. Die rijervaringen komen nog wel, oefening baart kunst zeggen we maar altijd! Mis je Nederland al een beetje? Mis jou wel al een beetje hoor! Succes op je eerste stagedag! X Jeroen

« back 1 next »