Joosje - Joosje Duindam

Joosje Duindam
Blog Map
Joined on: August 24th 2008
Last Login: December 7th 2008

by Joosje, order by Date newest first.

He lieve mensen! Precies vandaag zit ik hier alweer een maand! Wow wat gaat de tijd snel!! Het is hier nog steeds helemaal leuk en ik verveel me geen moment..! Misschien af en toe op mn stage want daar heb ik het nog steeds niet onwijs druk..maar t wordt al wel beter! Ik hou hoop!! ;) Inmiddels hebben we dus ook al weer een tijdje de auto, en jaja ik heb er ook al in gereden! Eerst wel ff een paar keer moeten oefenen, maar nu gaat t helemaal top! Wel heel fijn dat ik niet elke dag weer op die [View Full Entry]

Published: September 29th 2008 | 152 Views | [diary=328874]

m'n prachtige auto!
Lions Head vanaf Camps Bay
Pinguins op Boulders Beach (Simon's Town)

Hallo! Inmiddels ben ik alweer twee weken bezig op m’n stage, maar echt druk heb ik het nog niet. Ik help mee met de organisatie van Apollo Film Festival, een filmfestival in Victoria West (een heel klein dorpje ergens in het midden van Zuid Afrika) van 2-5 oktober. Het is op zich een heel leuk festival en het organiseren is ook leuk, maar er is gewoon te vaak niets te doen. Das een beetje jammer, zo heb ik afgelopen week een paar dagen van 8.30 - 17.30 echt niets gedaan. Gewoon maar een beetje achter internet zitten en maar wachten tot [View Full Entry]

Published: September 15th 2008 | 157 Views | [diary=323729]

Stellenbosch!!
Wijnproeven
Waterval bij Tafelberg

By Joosje
September 8th 2008
Fotos!! Africa » South Africa » Western Cape » Cape Town
hoi! Hier ff een kort berichtje om te zeggen dat ik wat fotos er bij heb gezet! Er zijn ook een paar fotos waar ik nog niets over gezegd heb, maar dat komt binnenkort wel! xxx [View Full Entry]

Published: September 8th 2008 | 82 Views | [diary=321228]

Hoi allemaal! Vrijdag ben ik sochtends heeeel vroeg, eindelijk aangekomen in Cape Town! De vlucht was best gezellig, want er waren nog 5 andere Nederlandse studenten die met dezelfde organisatie naar Kaapstad gingen. Dus dat was wel prima. Zoals de meeste mensen niet echt verwachten is het hier erg koud met veel regen en wind. Het is hier dan ook winter, maar volgens sommige Zuid Afrikanen het slechtste weer ooit in Kaapstad is..toch leuk om dat ook mee te maken! Alleen kennen ze hier geen verwarmingen en hebben de huizen geen isolatie..dus kan je zelfs in bed je winterjas aanhouden! Ik [View Full Entry]

Published: September 1st 2008 | 296 Views | [diary=318566]

Uitgaan met Luuk (huisgenoot), Frouke, Zinzi en Alex
Mooie bergen op weg naar Stellenbosch (wijnproeven)
Regenboog! (uitzicht vanuit de woonkamer)