Travel Blog | About TravelBlog | World Facts | Travel Wallpaper | Travel Forum | Backpackers Travel Insurance | Services | Cameras

Janelle op reis - Janelle Ramcharan

Janelle Ramcharan Heyhey iedereen!

Dit is mijn online reisdagboek zodat jullie een beetje op de hoogte blijven van mijn reisverhalen. Laten jullie af en toe ook weten hoe het is in good old Nederland?
Private Message Subscribe Blog Map
Joined on: January 2nd 2006
Last Login: August 18th 2008

by Janelle-op-reis, order by Date newest first.

« back 1 10 20 30 next »

Helleuuu peoples!! Het is al een tijdje geleden dat ik iets heb geschreven op mijn travelblog. En kennelijk lezen sommigen van jullie het ook echt, dus vandaar dat ik maar ff opschrijf wat ik de afgelopen maanden allemaal heb meegemaakt hier. En het is voor mij ook leuk om later terug te lezen. Ja, ook een beetje eigen belang. :P Ik las een keer weer mn belevenissen in Brasil. Best grappig zo een online dagboek-ding. Nou ff kijken….ik ben al n tijdje klaar bij Krasnapolsky en ze waren zeer tevreden met mn scriptie en mijn final presentation. Dus voor hun is [View Full Entry]

Janelle op reis - Janelle Ramcharan | Read The Full Entry | Subscribe | 3 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=228560] | 2007-12-18 18:25:37

Heyhey! Hoe is t met jullie allemaal? Ik heb al n tijdje niets meer van me laten horen via de travelblog. Ik had die tijd dan ook niets boeiends te melden, maar goed. Maarreh…bij deze ff een update. Voor de mensen die het nog niet weten: twee weekenden geleden ging het niet zo goed met me, want ik lag in het ziekenhuis. WAT???? Ziekenhuis??? Hoe, wat, waar? Nou laat ik dan maar ff beginnen bij t begin… Zaterdag 22 september voelde ik me al niet zo goed. Was toen net opgestaan, douchen enzo, en ging ff wat eten opwarmen. Toen voelde [View Full Entry]

Janelle op reis - Janelle Ramcharan | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=209487] | 2007-10-08 17:53:02

Helleu peoples!! Aan t genieten van de late zomer?? Hoor dat t eindelijk sort of summer is daar. Aahhh zo zielig voor jullie joh. :-P Hier is t elke zo over de 30 graden (als ik het NOS-journaal mag geloven). Gelukkig heb ik airco op werk dus daar merk ik op zich weinig van. En aangezien ik de eeuwige koukleum (hoe schrijf je dat in hemeltjesnaam) ben, is deze temperatuur just right for me en smelt ik nog niet helemaal weg. Nou, voor de mensen die het nog niet weten….ik had me vorige week toch een beestachtige week!! Jeetje zeg. En [View Full Entry]

Janelle op reis - Janelle Ramcharan | Read The Full Entry | Subscribe | 4 Comment(s) | 2 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=197172] | 2007-08-29 16:52:27

The super frog

Hallo allemaal, Ik heb eigenlijk niet zoveel te melden, maar ik dacht...laat ik maar iets van me laten horen. Voordat jullie denken dat ik verdwenen ben. :-P Op werk is nu alles rustig, gaat wel redelijk. Alleen moet ik misschien wel iets meer gaan doen aan mn scriptie. MAAR IK HEB GEEEEEEN ZINNNN!!!! Nou, t komt nog wel. Uitstel van executie maar goed. Ben afgelopen weekend uitgeweest. Well, jeej for me!! :D haha Was echt leuk. Zeker voor herhaling vatbaar. Zaterdag had ik een bruiloft. Was heel mooi. De bruid zag er ook heel mooi uit. 't thema was chinees, want [View Full Entry]

Janelle op reis - Janelle Ramcharan | Read The Full Entry | Subscribe | 4 Comment(s) | 10 Photo(s) | 1 Video(s) | [diary=191948] | 2007-08-13 13:47:01

Huwelijk

[url='/Videos/3680.html' onclick='dialog("/Videos/3680.html?popped=1","tbvideo",600,600);return false;'] Acrobats[url='/Videos/3681.html' onclick='dialog("/Videos/3681.html?popped=1","tbvideo",600,600);return false;'] Giraffe[url='/Videos/3682.html' onclick='dialog("/Videos/3682.html?popped=1","tbvideo",600,600);return false;'] Tijgers[url='/Videos/3683.html' onclick='dialog("/Videos/3683.html?popped=1","tbvideo",600,600);return false;'] Tijgers[url='/Videos/3684.html' onclick='dialog("/Videos/3684.html?popped=1","tbvideo",600,600);return false;'] circus[url='/Vid [View Full Entry]

Janelle op reis - Janelle Ramcharan | Read The Full Entry | Subscribe | 5 Comment(s) | 11 Photo(s) | 9 Video(s) | [diary=168113] | 2007-08-05 16:18:50

Auto's
Auto's
Bij mij in de straat
[url='/Videos/3407.html' onclick='dialog("/Videos/3407.html?popped=1","tbvideo",600,600);return false;'] Auto door het water Hallo lieve mensen! Hoe is het met jullie??? Met mij alles prima hier. Nog steeds aan het genieten van het goede Surinaamse leven. Ik ben al een beetje een gezond kleurtje gekregen en hoorde laatst zelf dat ik een buikje heb!!!! :-O :-O BIG NEWS PEOPLE. Alleen is het saai op werk en t bedrijf zelf is niets aan. Maar ik vermaak me wel. En ben van plan om deze week ook echt echt te gaan beginnen met mn scriptie. Nu zal ik er wel aan moeten geloven ben ik bang. I [View Full Entry]

Janelle op reis - Janelle Ramcharan | Read The Full Entry | Subscribe | 3 Comment(s) | 11 Photo(s) | 1 Video(s) | [diary=163908] | 2007-05-30 00:00:00

Auto
Voor mijn poort
Voor mijn poort

Woah over een week ben ik hier gewoon al een maand!!!! Damn, time flies when youre having fun. Ik ben afgelopen zaterdag verhuisd naar mijn eigen huisje. Het bevalt me erg goed daar. Ik kan alleen nog niet koken, want er is nog geen gasbom aangesloten. Als dat er eenmaal is, ga ik misschien nog wel een keer proberen te koken. Ik eet nu met die vrouw mee van wie het huis is. Gelukkig kookt ze wel lekker. :-D En er moet nog wel een keukenkastje geplaatst worden. Heb nu mijn boodschappen in een doos, hahaha. Ik moet jullie nog fotos [View Full Entry]

Janelle op reis - Janelle Ramcharan | Read The Full Entry | Subscribe | 2 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=157417] | 2007-05-11 00:00:00

[url='/Videos/2977.html' onclick='dialog("/Videos/2977.html?popped=1","tbvideo",600,600);return false;'] Toren van Pizza...ehm Toren van Rob Hallooo allemaal, Afgelopen vrijdag was ik met vier vrienden naar Republiek. Voor de mensen die niet weten wat Republiek is....het is een plantage in district Para, en het is een vakantieoord. Rob heeft n huisje daar, en daar bleven we tot zondagavond. Het was echt suuper leuk!!! We hadden we de hele tijd keiharde regen, maar dat maakte voor ons niet uit. We zijn gaan varen in de regen en al, en ook een keer in het donker. Gister was ik ook gaan [View Full Entry]

Janelle op reis - Janelle Ramcharan | Read The Full Entry | Subscribe | 1 Comment(s) | 16 Photo(s) | 1 Video(s) | [diary=153868] | 2007-04-30 00:00:00

Regen in de boot
Regen in de boot
Danny

brug
brug
ben ff de naam vergeten van de brug.
Zaterdag was ik samen met mn tante, mn neef, neefje en twee buurjongens van de overkant vertrokken naar Nickerie. We gingen voor een bruiloft van een nicht van me. En we bleven bij mn andere oom en tante en mijn super schattige kleine neefje. De reis naar Nickerie duurde 3-4 uur, ik weet niet eens meer hoe lang precies. Het ging heel snel, omdat het heel gezellig was in de auto. Natuurlijk was er veel eten en drinken mee en veel muziek. haha, that's what it's all about right. Onderweg heb ik veel foto's gemaakt, en we waren op zoek [View Full Entry]

Janelle op reis - Janelle Ramcharan | Read The Full Entry | Subscribe | 5 Comment(s) | 17 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=151865] | 2007-04-24 00:00:00

Kraampje langs de weg
Kraampje langs de weg
Brug

By Janelle op reis
April 20th 2007

Huis

South America » Suriname
Helleuu allemaal! Ik ben nu al een paar dagen in Suriname en het bevalt me natuurlijk prima hier. Ik heb al een huisje gevonden. Had er een paar gezien. Eentje in hartje stad, maar dat was aan de dure kant, wat niet echt nodig was. En nu ga ik wonen in een zijstraat van de Kwattaweg (voor de mensen die weten waar het is), zo een 10-15 minuten van de stad. Ik heb vandaag een kennismakingsgesprek gehad op het werk (bij het Krasnapolsky hotel), en ik heb er echt zin in!! Maandag begin ik al...om freaking 8 uur!! Wordt wel moeilijk [View Full Entry]

Janelle op reis - Janelle Ramcharan | Read The Full Entry | Subscribe | 6 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=150656] | 2007-04-20 00:00:00

« back 1 10 20 30 next »