Travel Blog | Isabel og Sveske http://www.travelblog.org/Bloggers/Isabel-og-Sveske/ Travel adventures in journals and photos from Isabel og Sveske en-us Sat, 02 Jan 2010 16:05:36 +0000 Sat, 02 Jan 2010 16:05:36 +0000 Vi nede hjem ... helt hele og helt til tiden Kre venner hvor er det herligt at skrive p et dansk tastaturSidste mandag sejlede vi fra Terschellingen et super feriested isr for sejlere men ogs for mange turister der kommer derud med store speedfrger der ogs skal passe de smalle sejlrender. De frisiske er er en helt speciel oplevelse for erne bliver dobbelt s store nr det er lavvande.Vi tog afsted som s ofte fr tidl http://www.travelblog.org/Europe/Denmark/Region-Hovedstaden/Copenhagen/blog-427909.html Den engelske Kanal og Holland Kaere vennerEndelig er der hul igennem til nettet. Vi er ankommet til Terschellingen der er en af de hollandske frisiske oeer. Herer sommervarmt og rigtig hyggeligt. Vi har cyklet rundt i byen og nydt det fantastiske syn af vadehavet som vi snoer os rundt i med Split for ikke at gaa paa grund. Der er 1000vis af skibe paa vandet her i Holland og det kan vaere helt anstrengende naar vi nu er v http://www.travelblog.org/Europe/blog-425029.html Vi har krydset Biscayabugten o Kaere venner i det danske eller hvor I nu lige evt. holder ferieEn af turens mere spaendende udfordringer er klaret. Vi har krydset Biscayen sammen med to herregaster Joergen og Pych. Mange tak til dem for at have hjulpet os over Det var en blaesende tur men for en gangs skyld var vinden med os og saa goer en ordentlig piver ikke helt saa meget. Op ad Portugals kyst havde vi stort set kun http://www.travelblog.org/Europe/blog-418824.html Portugal er en god oplevelse Kaere vennerNu er de fleste af jer ogsaa snart ferieramte tillykke Jacob og Joy har vi sagt farvel til efter en hyggelig uge paa havet paa evig jagt efter steder at BAAAADE. I Malaga havde vi verdens hurtigste og temmeligt tilfaeldige crewskift paa en naesten ulovlig kaj. Lars Trine og Amanda har rejst med os nogle lidt lange dage paa et lidt haeftigt hav og fik fast grund under foedderne http://www.travelblog.org/Europe/Portugal/Lisbon-and-Tagus-Valley/Lisbon/blog-414175.html Vi sveder i Sydspanien Kaere alle derhjemmeVi har nu vaeret afsted halvdelen af tiden. Og i vi har for nogle dage siden bevaeget os over paa den vestlige halvkugle. Der er sejlet over 3000 kilometer.Nu er vi paa Costa de la Luz og her er varmt Badevandet kommer lige ned paa 26 grader om natten luften nogenlunde det samme. Vi har haft nogle herlige dage med Jacob Soeren og Jeppe paa Mallorca og Ibiza. Det har vaeret http://www.travelblog.org/Europe/Spain/Andalusia/Almer-a/blog-410139.html Mallorca heller ikke vaerst Kaere venner hjemme i det koelige DanmarkVi er kommet til Mallorca efter at have haft tilbagelagt det meste af det oestlige Middelhav med Pia og Anders. Vi har haft to rigtig lange todoegnsture den foerste med modvind og soesyge mindre sjov tur og den anden med herlig medvind meget faa andre skibe og en snert af uvejr. Menorca er en rigtig hyggelig oe med Balearernes bedste smaa laguner. O http://www.travelblog.org/Europe/Spain/Balearic-Islands/Majorca/blog-405779.html Billeder Vi proever at uploade fotos ... http://www.travelblog.org/Europe/Italy/Sicily/Mount-Etna/blog-400297.html For foden af Etna Hmm har glemt det lille kabel til kameraet for jeg toer naesten ikke haabe paa at finde internetadgang og saa lige pludselig lige her paa Lido de Naxos under Mount Etna ligger der et lille spot I faar derfor en lille hilsen fra det varme og urimeligt smukke Sicilien. Vi kom hertil i gaar efter at have sejlet i et doegn uden at kunne komme i havn. Foerste havn var for lav i indsejlingen vi http://www.travelblog.org/Europe/Italy/Sicily/Mount-Etna/blog-400201.html Vi har i nat passeret Taorminabugten Vi er havnet i internet uland. For foerste gang i tre uger har vi set en internetadgang. Teksten er allerede et par dage gammel og billeder kan jeg ikke naa at uploade til jer i denne omgang. Vi har i nat krydset haelen under Italiens stoevle og sejler nok videre i dag. Vi har det superfedt og baaden er glad.Der er get en rum tid siden sidst der blev lagt noget p bloggen. Vi har haft rigti http://www.travelblog.org/Europe/Italy/Sicily/Taormina/blog-398851.html 1. dag Endelig er vi paa vej Det har vret nogle hektiske dage. Huset skulle ryddes op pakkes ned og rengres. Alt sengetj skulle vaskes og lgges paa igen. Vores lejere en danskamerikansk familie der kommer om to uger skulle have en brugsanvisning til hus have og husdyr der skulle arrangeres dyrepasning og ordnes bare lidt have. Hold kft hvor er der meget l... i saadan et hus. Vi har stopfyldt loftet og et rum http://www.travelblog.org/Europe/Denmark/Region-Hovedstaden/Copenhagen/blog-393586.html Flere forberedelser just testing Vi ver os p vores rejseblog. S her er et par fotos af Split bde byen og bden. Og Isabel der sveder ved computeren ... http://www.travelblog.org/Europe/Denmark/Region-Hovedstaden/Copenhagen/blog-392095.html Vi er nrmest klar Kre VennerDer er dmt nedtlling. P torsdag skal vi vre ude af huset. Jeg sidder og fr hjlp af Felix til at oprette en rejseblog. MEGET SPNDENDEI hrer nrmereH.H. Isabel og Sveske der spuler terrasse http://www.travelblog.org/Europe/Denmark/Region-Hovedstaden/Copenhagen/blog-392051.html