Io - Io Boye Pinnerup - aka Nim

Hej.
Til jer, der ikke allerede ved det hele, er her en kort introduktion:

Jeg er en pige på 19 der blev student i sommer og fik en rejse til Australien i studentergave. Det betyder at jeg fra den 15. oktober til den 26. november rejser langs Australiens østkyst med min far, Søren Peter, og farbror, Hans Henrik.

And for those of you who dont speak Danish:
I'm a girl aged 19 who just graduated this summer and was given a trip to Australia. Thus I'll be travelling up the eastcoast of Australia with my father and his brother from October 15th to November 26th.

-Io
Top Photos Blog Map
Joined on: October 8th 2005
Last Login: November 26th 2005

by Io, order by Date newest first.

« back 1 10 20 30 40 50 60 70 80 next »

November 27th 2005

Window sign
Melbourne

November 26th 2005
Frankfurt - 10330 km /Højby Europe » Germany » Hessen » Frankfurt
Så kom vi så langt, vi havde take off i Singapore 23:20 og landede i Frankfurt 05:05 begge lokaltid, men vi har fløjet i 12 timer og 45 minutter! med "City of Melbourne", en Boing 747-400 Jumbojet. Paradokset skyldes, at vi er fløjet med solen. Relativt roligt flyvetur, der var en del turbulens omkring Kaukasus og igen syd for Minsk. Der blev spist men frem for alt sovet, Io og Hans Henrik fik nogle timer, det har jeg muligvis også, skønt det ikke umiddelbart føles sådan. Min kniv er mistet, jeg spurte en af stewarterne, hvor jeg kunne hente den, han [View Full Entry]

Published: November 26th 2005 | 75 Views | [diary=28793]

Back North Asia » Singapore
Yes, now we're back in the norther hemisphere (?) again, and still going strong. We got out of Darwin about an hour late, but as we had 4 hours here in Singapore (now 3) we didn't worry much. We'll be homw tomorrow.... YEAY! :D -Nim [View Full Entry]

Published: November 25th 2005 | 57 Views | [diary=28666]

Darwin Airport Oceania » Australia » Northern Territory » Darwin
So, this is goodbye to Australia for now. We are at the airport, checked in, just waiting for the boarding to start... This is as weird as when we left Copenhagen 6 weeks ago... Very hard to understand that we're actually leaving. But it'll be good to get back home, though we face a high risk of catching a cold getting back to 5 degrees when we're used to 35. I guess that there's really not much left to say except: Thanks for a wonderful 6 weeks, Australia. See ya later mate! Because I will be back, for sure! This country [View Full Entry]

Published: November 25th 2005 | 81 Views | [diary=28640]

Back North Asia
Yes, now we're back in the norther hemisphere (?) again, and still going strong. We got out of Darwin about an hour late, but as we had 4 hours here in Singapore (now 3) we didn't worry much. We'll be home tomorrow.... YEAY! :D -Nim [View Full Entry]

Published: November 25th 2005 | 38 Views | [diary=28667]

November 24th 2005
Darwin Oceania » Australia » Northern Territory » Darwin
Det har været ren afslapning idag. Vi stod først op ved 8-½9-tiden til en overskyet morgen, meget overskyet. Motellets morgenbord var for længst overstået ( det skal være inden 7), så vi ville gå ned i byen, men lige som vi skal ud af døren begynder det at regne, og når det regnere er det volodsomt. 15 minutter senere var det hele overstået og vi kom afsted, det blæste dog en del. Efter morgenmaden gik jeg på Netcafé for at oploade det jeg ikke fik gjort i går, og det var faktisk det sidste vi når før vi begynder hjemrejsen. Hans [View Full Entry]

Published: November 26th 2005 | 84 Views | [diary=28530]

November 23rd 2005
Darwin Oceania » Australia » Northern Territory » Darwin
Hold op hvor har vi sovet godt i nat og klokken var over 8 før vi vågnede. Det har været en rigtig slapper dag, med læsning, golf og dagbogsopdatering. Io kom dåligt nok ud af sengen før middag, hun har ligget og læst hele formiddagen. Han s Henrik og jeg var nede i byen og spise morgenmad, så gik han på Netcafé, men jeg - forgæves - støvede det meste af byen rundt for at finde en urmager, der kan skifte batteriet i mit armbåndsur. Tiden er gået i stå for mig her i Darwin Der er en del Aboriginer her [View Full Entry]

Published: November 24th 2005 | 158 Views | [diary=28491]

November 22nd 2005
Darwin - 400 km Oceania » Australia » Northern Territory » Darwin
Ved 6-tiden kunne jeg ikke mere sove, det var alt for varmt, oversejlet holdt på varmen, solen bagte og der var et mylder af fuglelyde udenfor. Jeg havde stadig shortsene på fra i nat, hvor vi var ved at tro, vi skulle op og flytte teltet. Op og i de sure støvler, ud og fjerne oversejlet, hvilken morgen. En luftfugtighed på nær de 100% og varmt allerede. En White-bellied Sea-eagle sad og tog sig flot ud på en vissen gren, Jacana’erne løb frem og tilbage på åkandebladene, en Jabiru og en masse Sølvhejrer gik og fiskede over for, Brolgaerne trompeterede lidt [View Full Entry]

Published: November 24th 2005 | 106 Views | [diary=28405]

Efter en ret urolig nat - på grund af varmen - stod jeg op ved 6-tiden. Et par Sorte Glenter havde sidde og kaldt uden for gennem længere tid og jeg kunne høre der var noget i gang på bordet. Det var krager, der sad og hakkede i en pakke kiks vi ikke havde fået af vejen i aftes. Flot vejr, allered ret varmt, og så skulle man virkelig tage sig sammen for at stå ud til alle de fluer der sværmede uden for teltene. Men op skulle man jo. En “Fimpe”-morgenvask, en gang tandbørstning og så ild i bålet igen [View Full Entry]

Published: November 24th 2005 | 205 Views | [diary=28404]

Kl. 5 - ½ time før vækkeuret ringede - flængedes natten over Darwin af et ordentligt lyn efterfulgt af et øredøvende brag. Et voldsomt uvejr var i gang med lyn og torden og lidt efter masser af regn. Tak skæbn, her skulle vi på tur i vildmarken og sove ude, noget af en start. Men efter ca. 3 kvarter stoppede det næsten lige såp brat som det var begyndt og inden vi blev afhentet skinnede solen. Det blev en hurtig morgenmad, det havde de ikke lige regnet med vi skulle have, men en kop kaffe og en prtion corn flakes nåede [View Full Entry]

Published: November 24th 2005 | 112 Views | [diary=28403]

« back 1 10 20 30 40 50 60 70 80 next »