Travel Blog | Henrik og Mette http://www.travelblog.org/Bloggers/Henrik-og-Mette/ Travel adventures in journals and photos from Henrik og Mette en-us Fri, 25 Dec 2009 07:26:55 +0000 Fri, 25 Dec 2009 07:26:55 +0000 Bulgarien Saa er vi taget tul Bulgarien og her er bare skoent.Dog startede det med en 285 times togtur hvilket var meget haardt.Vi startede med at tage fra Graekenland mod Sofia som er Bulgariens hovedstad.Vi tog et nattog hvor vi fik en sovekupe Saa vi har proevet at sove i en sovekupe nu Desvaerre var der ikke mindre end 2 paskontroller hvoraf den ene tog 1 time Dette var ret ubehageligt da de http://www.travelblog.org/Europe/Bulgaria/East/blog-415464.html Athen SAA er vi kommet godt til Athen.Her er dejligt men frygtelig varmt omkring de 30 grader.Hostellet som vi bor paa er udemaerket men det er meget lydt saa det er begraenset hvor meget vi faar sovet.I dag har vi vaeret ude og kigge paa butikker og saa har vi vaeret paa Akropolis. Her er der rigtig flot men her er ogsaa frygteligt varmt og ingen skygge.Athenerne er meget hjaelpsomme og generel http://www.travelblog.org/Europe/Greece/Attica/Athens/blog-414082.html Dag paa stranden. Her er en kort update herfra Vi har som sagt valgt at tage et par dage her i Patras En hyggelig lille by og i dag tog vi til Rion som ligger 10 minutters togkoersel herfra.Her er der en strand Dog ikke helt saa paen som ved Vesterhavet hvor vi kunne laane nogle solstole Mod at vi koebte drikkevarer i ejerens bar og her har vi saa daset hele dagen Det var bare skoent at kunne koble http://www.travelblog.org/Europe/Greece/West-Greece/Patras/blog-413411.html Saa er vi kommet til Graekenland SAA er vi endelig kommet til Graekenland.Fredag morgen tog vi med et tog fra Napoli til Bari hvor vi skulle sejle fra.Sejlturen tager omkring 1530 time og det er hundedyrt. Rederiet vi skulle sejle med ville have 16 Euro per person bare for at faa lov til at sidde paa daekket og det var kun saa billigt fordi vi har Interrailpas.Ellers tog de 77 Euro per person for at faa et saede at sidde paa http://www.travelblog.org/Europe/Greece/West-Greece/Patras/blog-413057.html Saa er vi i Napoli. Halloej igen Saa er vi kommet godt til Napoli men det er godt nok godt at vi ikke skal vaere her saa laenge.Da vi ankom med toget var det hele lidt overvaeldende alt er kaos trafikken er kaos der er gadesaelgere over det hele og alting virker meget slidt og ikke vedligeholdt.Vi fandt ret hurtigt vores hotel Ligger lige ved banegaarden og det er heldigvis det paeneste vi har vaeret pa http://www.travelblog.org/Europe/Italy/Campania/Naples/blog-412242.html Hey Henriks andet indlaeg wauw Vi har haft en varm dag her i Rom saa hvad goer man saa Man gaar da paa Roms bedste Gelateria Isbar Desvaerre fik vi ikke taget nogen billeder af isen saa her kommer lige noget som jeg syntes er endnu bedre http://www.travelblog.org/Europe/Italy/Lazio/Rome/blog-411527.html En lille update herfra... Endnu en lille update herfra HenrikYay Henriks foeste indlaeg pSaa er der blevet kigget paa statuer til den helt store regning Vi har nemlig vaeret i Vatikanstaten.Vi har vadet Pavens lille by tynd og det er vores foedder slet ikke glade for. Men ud over det saa var den en rigtig spaendende og laererig tur hvor vi blev foert igennem Vatikanets museum og det Sistine Kapel. Lidt senere da http://www.travelblog.org/Europe/Italy/Lazio/Rome/blog-411186.html Vores foerste dag i Rom. Saa kom vi godt til Rom og selvom det kun er vores foerste dag her har vi allerede oplevet en masse.Vi startede med at finde os et hotel som er rigtig fint nu haaber vi bare morgenmaden er god.Omkring kl. 13 gik vi ud egentlig bare for at faa os en is men saa faldt vi lige over Colloseum hvor vi blev tilbudt en guidet tur baade til Colloseum og til Palatino Der hvor Rom blev grundlagt og http://www.travelblog.org/Europe/Italy/Lazio/Rome/blog-410548.html Saa er vi kommet til Rom SAA kom vi godt til Rom.Vi havde et par sidste hyggelige dage i Prag hvor vi tog i zoologisk have og paa Spoegelses tur rundt i Prag Det var meget spaendende.I gaar tog vi saa mod Rom og vi er da kommet frem.Det startede dog med at vi troede vores tog var 30 minutter forsinket Stor panik men det var det heldigvis ikke alligevel.Vi kom godt af sted og kom til Breclav hvor vi skulle skifte http://www.travelblog.org/Europe/Italy/Lazio/Rome/blog-410428.html Saa har vi oplevet endnu en dag i Prag. Tusind tak for alle de soede hilsener de varmer Lige en kort update herfra.I dag tog vi saa til det gule marked og nej hvor et gedemarked smaa kinesere OVERALT der vil saelge good price to you my friend og you like guccci lacoste samsoe etc.Hold da fast hvor blev man hurtigt oer i hovedet.Heldigvis fandt vi ogsaa nogle brugbare ting i mellem saa det var ikke helt spildt Senere to http://www.travelblog.org/Europe/Czech-Republic/Prague/Old-Town/blog-409473.html Saa er vi kommet godt til Prag Saa er vi kommet rigtig godt til Prag og her er bare skoent Vi havde lidt boevl paa vej herned for egentlig skulle vi kun skifte i Vejle og Berlin men da det tyske selskab havde glemt at forny deres tilladelse til at koere i Danmark saa blev vi noedt til at tage en IC'er fra Vejle til Padborg og foerst der skifte til det rigtige tog.Som om det ikke var nok saa havde det rigtige tog kun dies http://www.travelblog.org/Europe/Czech-Republic/Prague/blog-409120.html S tager vi p interrail. S er det i dag vi tager p interrail det er helt mrkeligt at det er nu det er jo noget der nsten hele tiden har vret langt ude i fremtiden men nu er det ved at vre nu Det er godt nok tidligt at skulle op klokken 6 en sndag Gab Det hjlper jo heller ikke at vi kom sent i seng men pakkes skulle der jo og jeg fik da ogs pakket frdigt s nu vejer rygskken 115 kg. S er sprgs http://www.travelblog.org/Europe/Denmark/blog-408308.html