Travel Blog | About TravelBlog | World Facts | Travel Wallpaper | Travel Forum | Backpackers Travel Insurance | Services | Cameras

Hanna og Evelyn - Hanna Wærnes

Hanna Wærnes we are two girls who are travelling south america backpakker style for six months from january to july 2007. We are leaving the cold winterland norway and setting out to the sun. We are travelling to 12 different countries: brazil, argentina, uruguay, chile, bolivia, peru, costa rica, nicaragua, honduras, guatemala, san salvador and cuba.

Private Message Subscribe 1 Forum Posts Top Photos Blog Map
Joined on: August 27th 2006
Last Login: May 13th 2008

by Hanna-og-Evelyn, order by Date newest first.

By Hanna og Evelyn
May 29th 2007

Peru

South America » Peru
Etter aa endelig ha kommet paa egenhaand igjen, startet vi Peruturen vaar i Puno. Der dro vi ut paa tur i Titikakasjoen. Forst besokte vi de flytende sivoyene. Vi besokte en av oyene hvor det bodde kun 5 familier. De solgte masse fint, og vi kjopte 2 ristegreier og 3 armbaand. Vi fikk ogsaa bli med paa en sivbaattur over til en av de andre oyene. Sivet de lager oyene av bruker de ogsaa til aa bygge hus, baater, til brensel og som mat! Vi fikk provesmake litt og det smakte ingenting. Etterpaa dro vi videre til oya Amantani. Der fikk [View Full Entry]

Hanna og Evelyn - Hanna Wærnes | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 1125 words | [diary=163264] | 2007-05-29 00:00:00

La Serena
Den svenske guiden vaar som viser oss en papayafarm
Da vi skulle mote gruppen vaar i Santiago hadde vi ganske hoye forventninger, siden den forrige gruppen vaar var saapass bra. Vi ble en stor gruppe paa 17 ganske saa forskjellige personer. Noe som hadde baade sine fordeler og ulemper. Vi forlot Santiago etter 3 dager, noe som var ganske delilig ettersom den er en ganske trist og graa storby. Saa satte vi kursen mot La Serena, som derimot var en skikkelig koselig smaaby. Her var vi paa Helky Valley tur, hvor guiden vaar viste seg aa vaere svensk. Han hadde verdens soteste latter!! Paa denne turen var vi bl. [View Full Entry]

Hanna og Evelyn - Hanna Wærnes | Read The Full Entry | Subscribe | 1 Comment(s) | 137 Photo(s) | 0 Video(s) | 852 words | [diary=163130] | 2007-05-28 00:00:00

Hele hesteflokken!
I motsetning til Buenos Aires ble det noen ganske aktive dager i Mendoza. Begge to syntes det var kjempedeilig aa vaere paa reisefot igjen. Naar vi kom til hostellet hadde de en pakke med masse aktiviteter, saa vi meldte oss likesaagodt paa alt som var. Den forste dagen tok vi det ganske rolig med en liten byvandring ogsaa dro vi paa kino for aa se Blood Diamond som var ganske bra. Degen etter var det tidlig opp for aa dra paa ridetur i andesfjellene. Det var utrolig fint aa sitte paa hesteryggen og skue utover det fantastiske landskapet. Etter rideturen [View Full Entry]

Hanna og Evelyn - Hanna Wærnes | Read The Full Entry | Subscribe | 3 Comment(s) | 65 Photo(s) | 0 Video(s) | 608 words | [diary=149027] | 2007-04-15 00:00:00

Bursdagen til Hanna
Bursdagsbarnet fikk sjampagne paa husets regning!
Naar vi kom tilbake til Buenos Aires fra Santa Teresita ble det en god del dager med shopping og haugen med klaer paa rommet vaart okte drastisk. Vi ble ogsaa kjent med en gutt fra norge og hang en del sammen med han og noen av de som bodde paa hostellet hans. Den ene dagen dro vi paa en fotballkamp som var kjempegoy. Det var River vs Arsenal og stemningen var utrolig god, og Hanna laerte seg mange nye ord. River vant 2-1 og det var sikkert fordi vi heia paa dem :) Det ble ogsaa endel filmkvelder hos Diego, [View Full Entry]

Hanna og Evelyn - Hanna Wærnes | Read The Full Entry | Subscribe | 1 Comment(s) | 70 Photo(s) | 0 Video(s) | 949 words | [diary=149012] | 2007-04-15 00:00:00

Marco som leker litt
Da vi kom til Buenos Aires hadde vi to dager sammen med GAP-gruppa vaar. Den forste dagen var vi paa bysightseeing og shopping. Paa kvelden var vi forst ute og spiste kjempegod mat og etterpaa dro vi til en bar hvor vi blant annet motte igjen en av GAP lederne som vi hadde vaert ute sammen med i Rio. Vi ble sittende aa prate og kose oss der et par timer for vi dro tilbake til hotellet. For dagen etter var det tidlig opp for aa shoppe sammen med jentene i gruppa. Timene gikk fort unna og for vi viste [View Full Entry]

Hanna og Evelyn - Hanna Wærnes | Read The Full Entry | Subscribe | 2 Comment(s) | 34 Photo(s) | 0 Video(s) | 528 words | [diary=147300] | 2007-04-10 00:00:00

Paa bussen
Paa bussen
Vi fikk baade varm mat og dessert :)
Da vi kom frem til Salto litt slitne etter en lang tur bestemte vi oss for aa dra til en vannpark sammen med danskene og Kate. Da vi skulle pakke sekken oppdaget Hanna til sin forskrekkelse at bikinien var borte. Men takket vaere en snill taxisjaafor, som viste hvor man kunne faa kjopt en bikini midt i siestaen, saa gikk det bra alikevel. Vannparken var ganske liten men veldig koselig. Vi hadde en deilig dag der med vannmassasjesenger, bolgebasseng og sol. Paa kvelden dro vi til Thermal Baths som er naturlige oppvarmede kilder hvor man rett og slett bare drar [View Full Entry]

Hanna og Evelyn - Hanna Wærnes | Read The Full Entry | Subscribe | 3 Comment(s) | 30 Photo(s) | 0 Video(s) | 463 words | [diary=140680] | 2007-03-21 00:00:00

Mellom Iguazu og Salto
Salto
Salto

Baattur paa Illa Grande
Hanna, Silje, Tone og Evelyn har funnet sin plass ombord!
Etter aa ha mott resten av gruppa gikk ferden til Ilha Grande. Ilha Grande er en nydelig liten oy med masse fine strender. Naar baaten begynte aa naerme seg land saa vi at oya liknet skremmende mye paa oya i LOST. Og det ble ikke akkurat bedre av at det kom royk opp fra den ene aassiden! Men det eneste som forstyrret idyllen vaar mens vi var der var alle turistene. Dagen for hadde det nemlig kommet 50 nordmenn paa skoletur, og naar oya har mellom 1500 og 2000 inbyggere saa var det 50 nordmenn for mange. Men vi hadde to [View Full Entry]

Hanna og Evelyn - Hanna Wærnes | Read The Full Entry | Subscribe | 3 Comment(s) | 70 Photo(s) | 0 Video(s) | 782 words | [diary=139344] | 2007-03-18 00:03:34

Buzios
Hanna er lei av at dataen er treig
De siste dagene i Buzios brukte vi paa aa dykke, slappe av og spise masse god mat. Vi fant en restaurant som het Don Juan som ble yndlingsrestauranten vaar. Der spiste vi de siste 3 kveldene for vi dro til Rio. Dykkinga var ogsaa kjempe goy, og vi saa 3 kjempe store skilpadder. Vi tok nesten paa dem. Onsdag 7. dro vi inn til Rio. Vi var straalende fornoyde med aa ha booket oss inn paa samme hotell som det vi skulle mote opp paa til GAP turen.. Helt til vi fant ut at vi hadde tatt feil dato og mott [View Full Entry]

Hanna og Evelyn - Hanna Wærnes | Read The Full Entry | Subscribe | 10 Comment(s) | 85 Photo(s) | 0 Video(s) | 632 words | [diary=131187] | 2007-02-20 22:07:16

Buzios

Naa har vi vaert i Brasil i 5 dager, og allerede har vi opplevd saa utrolig mye. Alledere paa flyet fra Paris ble vi kjent med et brasiliansk ektepar som ble vaare reddende engler! Takket vaere dem kom vi oss frem fra Rio til Buzios i god behold. ( Bortsett fra en buss feil.) Da vi kom frem til Buzios var det rett til byens fineste strand, Playa Geriba. Etter aa ha innstalert oss paa Buzios ikke akkurat fineste Hostel. Der bodde vi paa rom med 4 andre jenter, og ganske mange fler bedbugs! Det fine med aa bo saann er [View Full Entry]

Hanna og Evelyn - Hanna Wærnes | Read The Full Entry | Subscribe | 19 Comment(s) | 21 Photo(s) | 0 Video(s) | 346 words | [diary=125278] | 2007-02-03 14:31:15

Buzios Hostel
Playa Geriba
Playa Geriba

By Hanna og Evelyn
January 26th 2007

Dagen Før avreise

Europe » Norway
Dagen før avreise
Hvordan i all verden skal jeg få plass til alt oppi sekken?!
Da var alt pakket og klart (nesten). Alle pakkelistene er dobbelt sjekket, og farvelrunden er tatt. Etter et halvt år med hard jobbing, overtid og nattarbeid er vi endelig klare for sol og sommer! Vi vil forresten gjerne takke Bufetat, Vestfold Distribusjon og ikke minst Gilde for sponsing av turen vår. Vi kommer til å savne dere alle sammen, mammaer og pappaer og søsken og ikke minst honey jentene våre Håper dere får en fin vinter med masse snø og kuldegrader. Vi skal tenke på dere alle sammen med et smil om munnen når vi ligger på stranda og svetter. Dette [View Full Entry]

Hanna og Evelyn - Hanna Wærnes | Read The Full Entry | Subscribe | 5 Comment(s) | 4 Photo(s) | 0 Video(s) | 167 words | [diary=122709] | 2007-01-26 12:44:26

Før
Etter!