Travel Blog | Gertjan http://www.travelblog.org/Bloggers/Gertjan/ Travel adventures in journals and photos from Gertjan en-us Fri, 25 Dec 2009 20:02:47 +0000 Fri, 25 Dec 2009 20:02:47 +0000 Goed aangekomen Ok goed aangekomen. De vlucht verliep allemaal voorspoedig en soepeler dan ik had verwacht. En om 1200 stond ik al buiten het vliegveld. Toen met de subway naar Manhattan. Hotel gezocht en gevonden. Toen ff wat te eten en drinken gehaald en Central Park in gelopen waar ik vlakbij slaap. Redelijk vroeg gaan slapen vanwege de jetlag en toen vanmorgen had ik met floor en Michelle waar hij slaapt http://www.travelblog.org/North-America/United-States/New-York/New-York/Manhattan/blog-1078.html Bijna weg Bijna alle spullen zijn gepakt. Vanavond met z'n allen nog ff chinezen. En dan vannacht naar Schiphol. Ik vlieg via Londen naar JFK in New York en daar kom ik dan om 1140 aan dus dan heb ik nog steeds de hele dag voor me. Dan moet ik een hotel zoeken en misschien heb ik nog wat tijd over om 'n beetje rond te kijken. En voor vrijdag heb ik al afgesproken met Floor. Die is daar nu al en gaat zater http://www.travelblog.org/Europe/Netherlands/North-Holland/Amsterdam/blog-1070.html Tegenvaller Ik heb maar weinig tijd hier in deze bibliotheek dus ik hou het kort.Belangrijkste nieuws is dat ik er dinsdag achter kwam dat ik geen auto kan registreren in Amerika.Ik ga niet het hele verhaal vertellen maar het komt erop neer dat ik geen auto kan registreren omdat ik geen US rijbewijs heb en ik geen rijbewijs kan halen omdat ik geen visum heb voor een jaar of meer. Dat is dus een grote tegenv http://www.travelblog.org/North-America/United-States/Maine/blog-1093.html Nieuwe plannen Ik zit nu in Buffalo. Ben vrijdag in Portland op de bus gestapt de Greyhound bus inderdaad en weer via Boston ben ik hiernaartoe gereisd. Goed hostel waar ik nu in zit in het midden van de stad. En Buffalo ligt vlakbij de Niagara watervallen waar ik voor kwam. Daar ben ik dan ook geweest op zondag. Eerst aan de Amerikaanse kant alles goed bekeken en de Maid of the Mist gedaan de boot die vlak http://www.travelblog.org/North-America/United-States/New-York/blog-1117.html Road Trip Waar was ik gebleven Buffalo. Dat is alweer n tijd geleden. Nou vanaf daar was ik dus naar Chicago gegaan. Erg mooie stad met mooie binnenstad en ook de wijk waar m'n hostel was Lincon Park was erg mooi. Ik ben daar in de Sears Tower geweest. Het 1nahoogste gebouw van de wereld. En ik ben in het holografie museum geweest met de grootste collectie hologrammen ter wereld. En toen ben ik nog e http://www.travelblog.org/North-America/United-States/Georgia/Atlanta/blog-1195.html De hoofdstad De hoofdstad van de USA Washington DC. Zit hier nou al een 5 dagen en het werd wel weer eens tijd voor een update.Vorige keer dat ik me 'meldde' zat ik nog in Atlanta. Daar is in principe niet zo veel te doen. Ben naar het hoofdkantoor van CNN geweest waar ze de langste roltrap van de wereld hebben en heb de tour gedaan wat wel leuk was om te zien. Ik was bijna nog op TV.En ik ben naar het Mart http://www.travelblog.org/North-America/United-States/District-of-Columbia/Washington/blog-1318.html Op weg naar huis Ja dat lezen jullie goed. Vrijdag ga ik alweer naar huis en zaterdagochtend kom ik op Schiphol aan. Zodra ik thuis ben zal ik wel een wat uitgebreider verslag typen dus ik hou het nou ff kort.Ben na Washington dus naar Philadelphia gegaan waar ik 4 nachten gebleven ben. Daarna ben ik via New York naar Boston gerezen. Daar was ik al eerder geweest maar dat was maar n paar uur. Nu ben ik er een http://www.travelblog.org/North-America/United-States/New-York/New-York/Manhattan/blog-1435.html Weer thuis Intussen ben ik al weer een paar dagen thuis. Zaterdagochtend aangekomen op Schiphol om 900 's ochtend na een voorspoedige reis en een half uur later waren m'n ouders er ook het vliegtuig was eerder aangekomen en de vluchtinformatie die m'n ouders hadden klopten niet helemaal.En toen was ik al weer snel op m'n vertrouwde stekkie. Natuurlijk eerst uitgebreid bijgekletst en de meegenomen kado's u http://www.travelblog.org/Europe/Netherlands/South-Holland/Stompwijk/blog-1510.html