« back 1 50 next »

Comments

8th August 2008
- From: Huaraz & Santa Cruz trek
hallo Fricke we zullen je waarschijnlijk niet meer herkennen super slank en lekker bruin hoop dat je een goede terug reis hebt en tot gauw dit zal het laatste bericht zijn van ons groetjes en dikke kus
6th August 2008
- From: Huaraz & Santa Cruz trek
Ja, inderdaad! Ik wist wel dat je op het strand lag te bakken, maar was onderhand wel nieuwsgierig naar je avonturen voor die tijd! x Daf
29th July 2008
Moniek
hey Fricke! - From: El Selva Central
meis, Terugverlangend lees ik je verhalen over Zuid Amerika! Bijna 2 weekjes weer in Nederland en nu alweer heimwee! Gelukkig is het hier ook heerlijk weer! Meis, geniet nog van al je avonturen daar want voor je het weet is alles weer doodnormaal en krijg jij ook heimwee! Goeie reis! Liefs Moniek
23rd July 2008
- From: El Selva Central
hallo Fricke alles nog onder controle je hebt nm al even niets meer geschreven of heb je geen tijd zal je morgen nog wel missen (siepelmarkt)is het al bekent wanneer je weer thuis bent (ootmarsum)groetjes hariette
17th July 2008
- From: El Selva Central
Ja. Ik had gehoord van een Amerikaanse vanwie 1000 dollar uit de hotelkamer was gejat. Is mijn vraag: wie heeft in godsnaam 1000 dollar in zijn hotelkamer!?!
16th July 2008
Dafne Oosten
- From: El Selva Central
Hola wijze vrouw, zo te horen heb je het prima naar de zin! Zo'n mini-katje hebben we ook gezien in de dierentuin in Lima. Mooi zijn ze, nietwaar? En vast met erg scherpe klauwtjes. Zo zie je maar weer dat je continue op je spullen moet letten. Waarschijnlijk ben je trouwens redelijk veilig als je met Amerikanen in de bus zit: die hebben (is onze ervaring) voor de hele reis dollars in cash mee, en zijn dus een zeer sappig doelwit! Wij zitten nu midden in de vierdaagsefeesten. Een gezellige drukte. Vandaag valt alleen het weer helaas wat tegen: grauw en motregen. Hopelijk klaart het vanmiddag wat op. x Daf
15th July 2008
- From: Shoppen in de centrale Andes
lekker met je klanten koffieleuten. wel jammer dat ik de markt ga missen. ik hoop dat jullie een leuke tijd hebben en het lekker weer is. X Fricke
15th July 2008
siepelmarkt ha ha - From: Shoppen in de centrale Andes
hallo ja daar ben ik weer hele mooie fotoos leuk verhaal maar even wat anders denk je ook wel even aan de siepelmarkt wat moet ik nu zonder mijn (nicht(je) geniet toch nog maar even van je vakantie groetjes en knuffel van deze kant
14th July 2008
- From: Shoppen in de centrale Andes
Ik heb het via de boekenruil, dus het is een tweedehands of meer. Maar ik zal hem wel houden. In Nederland is hij ongetwijfeld ook te krijgen. Maar ja. Wel toevallig. Misschien kan hij via die schrijfster er wel achter komen waar ze haar bronnen vandaan haalt. In ieder geval de correspondentie met Willem 5. X Fricke
13th July 2008
boek gekocht? - From: Shoppen in de centrale Andes
hallo Fricke heb hier verteld dat jij een boek gevonden had dat onder andere ook over de Drost van Ootmarsum gaat. Hoe is het mogelijk dat je zo ver van huis zon boek tegen komt. Hoop dat je het gekocht hebt. Er zijn zo al liefhebbers die het van je willen overnemen o.a. Harrie Oude Weernink die is ja bezig op een of andere manier het kasteel te laten herrijzen. Heb gezegd dat als hij het kasteel terug brengt hij het boek mag hebben. groetjes mam.
11th July 2008
- From: Senorita Gringita gaat op reis!
hallo zo te zien gaat het super in je(bijna)eentje de fotoos en verhalen zijn weer erg leuk pas goed op je zelf en dan misschien tot gauw groetjes hariette
6th July 2008
- From: Senorita Gringita gaat op reis!
Dat dacht ik dus ook en ik ben blij dat ik kan zeggen dat het inderdaad ook zo is. Vandaag met een stel Limeņas (nou ja, eentje woont er daadwerkelijk in Lima...) opgetrokken. Erg gezellig en ik heb gelijk een logeeradres als ik straks in Lima aankom!
6th July 2008
- From: Senorita Gringita gaat op reis!
Lieverd wat ben je toch een bofkont. Al die mooie dingen die je ziet en leuke dingen die je mee maakt. Fijn dat het alleen reizen je meevalt, het voordeel van alleen reizen is natuurlijk wel dat je sneller contact maakt met anderen. Veel plezier geniet van je reizen. Je ziet er geweldig uit houden zo. Groet x mam
5th July 2008
He bah - From: She's got her ticket
Je hebt me door...
- From: Speeltuin voor de kleintjes, speeltuin voor de groten
haha. Dat is lullig. Je bent aangemeld, maar op een andere mail! Die gebruik je dus niet meer? Fijn dat je er straks nog woont. Hoe is het op de gang? Gedraagt die vervang tukker zich een beetje? Doe maar rustig aan met die scriptie, dan studeren we gezellig samen af in 2010. X Fricke
- From: She's got her ticket
Heh. Geen idee. Wat dacht je. Laat ik eens een berichtje achterlaten nu de soeveniertjes dichtbij komen? Misschien heb ik wel iets voor je... ;) x Fricke
Foto - From: She's got her ticket
Leuke foto ;-). Wie heeft die gemaakt?
Hi ha hallo! - From: Speeltuin voor de kleintjes, speeltuin voor de groten
Ha lieve Fricke! Ik had al veel eerder iets van me willen laten horen, maar wist je emailadres niet en heb vandaag pas ontdekt dat ik kan reageren op je blogs. Voel me wel meteen heel slim... Ik dacht dat je al bijna naar huis kwam. Dacht dus ook: tijd zat nog om haar uit te nodigen voor een feestje voor mijn verjaardag (14 juli) als ze er weer is. Maar nee... Fricke plakt er nog anderhalve maand aan vast. Dat was niet de afspraak! Ik lees je blogs altijd. Met veel plezier ook! Je schrijft goed! Al eens een journalistieke carriere overwogen? Het is leuk om te lezen hoe je het daar hebt. Goed! Als ik het goed begrijp en de dagen dat je ziek was even niet meereken. Leuk leuk! Het is je van harte gegund. Hier is het stil zonder jou - maar ik werk me suf en lijd er niet echt onder. Het gaat goed bij Trouw, en nu ben ik twee weken vrij om EINDELIJK ECHT mijn scriptie af te maken. Geen zorgen, ik ben niet afgestudeerd voordat je thuis komt. Wordt september of october en dan moet je echt op mijn feestje zijn. Voorlopig woon ik hier nog even, dus eh... Tot over veertig dagen! Heb het goed, en pas nog even goed op jezelf! Liefs! Ober en Anne
- From: Speeltuin voor de kleintjes, speeltuin voor de groten
Dank je. Ik heb nog veel mooiere, maar die zie je wel als ik weer thuis ben. X Fricke
- From: Speeltuin voor de kleintjes, speeltuin voor de groten
Klopt. Er waren momenten dat ik echt baalde dat ze die spoorlijn niet over onze inca trail hadden gebouwd ;).
29th June 2008
- From: Speeltuin voor de kleintjes, speeltuin voor de groten
Nou je verslag gelezen. Een van de Inca wegen lopen inderdaad door de vallei, maar door de vallei lopen nu de spoorrails. Mensen die de alternatieve incatrail lopen, lopen een groot deel over de spoorlijn en dat schijnt naar ik steeds lees afschuwlijk en vermoeiend te zijn om over de rails te lopen. Nou je hebt een mooi reis schema uitgestippelt gemakkelijk zo,n nieuwe buurman die tevens reisleider is. Hoop dat je geniet van je reis alles voorspoedig verloopt en je ons als je tijd en plek vindt op de hoogte houdt door middel van verhaal en foto,s groet kus mam
29th June 2008
Linda Schut
- From: Speeltuin voor de kleintjes, speeltuin voor de groten
Wat een onwijs gave foto's van Machu Picchu! Nog heel veel plezier tijdens de rest van je trip. X
18th June 2008
diana
hiep hiep hoera - From: *
fricke van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog een fijne tijd met je zus en aanhang geniet er van en laat je lekker verwennen de borrel houden we te goed groetjes andre diana youri
Ruben
geburtstag - From: *
Hey Frick.. Gefeliciflapstaart he, naja bijna dan! Niet teveel lama melk drinken en niet teveel lama kaas eten.. dan komt het helemaal goed! Doe ze de groeten daar hč :P haha Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag!!
- From: *
Dank je wel. Zal mijn best doen. Volgende dag gaan we op Inca trail, dus we kunnen het feest helaas niet te laat maken.
- From: *
Bedankt. Verwacht over ongeveer 2 weken een llama kaartje in de bus. Ben eindelijk aan de kaartjes toegekomen. ;) X Fricke
Rutger
Verjaardag! - From: *
Heeey Fricke, Gefeliciteerd met je verjaardag!! :D Maak er een mooie dag van :) Groeten Rutger
16th June 2008
hiep hiep hoera - From: *
hallo die fricke ben een beetje vroeg om je te feliciteren maar als je zus er is met aanhang heb je misschien geen tijd meer. fijne dag of dagen samen en geniet van alle vitamientjes we blijven je verslagen wel volgen nogmaals van harte gefeliciteerd van ons allen dikke kus
- From: *
Heh. Dan moet het wel heel dramatisch worden hier. Burger oorlog, of een tsunami... Misschien dat ik dan eerder terug kom. Als ik geen zin meer heb om rond te trekken kan ik immers hier altijd nog op het strand gaan liggen. X
- From: *
He Daffie. Gisteren had ik even een dipdag, maar het gaat nu wel weer. Ben vandaag lekker bezig geweest mijn kamer op te ruimen. Alles papiertjes uitgezocht die straks in mijn dagboek moeten. En ben nu al mijn Spaanse grammatica aan het uit typen, zodat ik mijn schriften straks niet mee hoef te slepen.
laatste loodjes - From: *
Hoy lieverd, ja de spreekwoordelijke laatste loodjes he. Het afscheid van de jongens de beroving van Hester doet je beseffen dat Nederland ook wel weer fijn is. Maar goed eerst nog een aantal dagen met Dafne en Remy, jullie incatrail en daarna nog een paar weken rondreizen. En heb je alles gezien kun je je ticket natuurlijk omzetten in een eerdere vlucht. Maar goed daar denk je vogende week misschien wel wer anders over. Nog een fijne tijd in Cusco groeten pap en mam
- From: *
Ciao meis, Vervelend zeg! Wij hebben gelukkig tot nog toe geen nare ervaringen / bedreigende dingen meegemaakt! Misschien dat dit helpt om je gezondheid op te krikken: wij hebben een hele lading zeer goede vitaminepillen bij ons, die blijven bij je achter ;) En natuurlijk enkele goede tot zeer goede maaltijden in de aanbieding... Zie je binnenkort, x Daf
11th June 2008
- From: Uyuni, Potosi en de Chickenbus
hai Fricke toch nog even een reactie van deze kant je verhalen en fotos zijn super een genot om te lezen en te bekijken als je dit leest zijn dafne en remy ook al gearriveerd hele fijne tijd samen en laat je maar weer lekker verwennen tot het volgende bericht maar weer groetjes
4th June 2008
leuk verslag en fotos - From: Uyuni, Potosi en de Chickenbus
Net je reisverslag gelezen en weer genoten van je belevenissen. Blij dat ik de mijn niet in moest. Goed van je dat sandbaorden. Zo zie je maar je vindt je sport nog wel. Nu maar weer het gewone leven, aandacht voor je jongens. Nog ongeveer 10 a 12 dagen dan zijn Dafne en Remy in Cusco. Nou fijne tijd en tot mails. mam
30th May 2008
Fricke en Peru
- From: Chillen in Chile (en Bolivia)
Sorry mam. Ik heb best zin om straks weer thuis te zijn... maar niet voordat ik hier nog uitgebreid rondgezwerfd heb. Geen zorgen. Alles is nu weer goed. We zijn vannacht in Potosi aangekomen. Vandaag lekker een relax dag en dan morgen een mijntour. Dat zal wel heftig zijn. Ik hou jullie op de hoogte. X Fricke
29th May 2008
mam
weet wat en waar je eet - From: Chillen in Chile (en Bolivia)
Zo lieverd dat heb je weer mooi gedaan. Weet je nu nog niet wat en waar je goed moet eten? Misschien moet je eind juni maar gewoon weer thuis komen! Je avonturen zijn weer leuk zo te zien, en te lezen hebben jullie het samen goed naar je zin . Nou wees voorzichtig en pas goed op jezelf. groetjes x mam.
29th May 2008
Moniek
mijn reismaatje Fricke! - From: Chillen in Chile (en Bolivia)
Hey meis, Niet alleen een natuurtalent in sandboarden ( wat ik met eigen ogen aanschouwd heb ) maar ook een natuurtalent wat betreft het typen van super mooie verhalen. Met de nadruk op mooie verhalen... allemaal naar waarheid ingevuld! En ik kan het weten.. Fricke... mijn eerste reactie op je blog... als ik weer terug ben in nederland ga ik je zeker nog ff volgen! Dikke kus Moniek
22nd May 2008
- From: Chocco y otra cuentas
Lijkt me niet. Andermans huisdieren knuffelen is altijd veel leuker, dan achter je eigen aan moeten rennen. Hoop dat jullie een leuk verjaardagsfeest hebben gehad. X Fricke
20th May 2008
- From: Chocco y otra cuentas
ha fricke het vergaat je daar prima zo te zien leuke verhalen en fotos neem je al die huisdieren mee naar nederland of ga je hier een asiel beginnen (ha ha) werd inderdaad weer tijd voor een berichtje drukke tijd gehad weekend gaan we naar Praag morgen Rutger jarig hou je haaks en blijf genieten als je terug komt ga je maar door de scan voor algeheel onderzoek (zh) groetjes en dikke kus namens ons allen
- From: Chocco y otra cuentas
Delen jullie je berichtjes tegenwoordig? Zo krijg ik natuurlijk nooit lekker veel reacties. En dan maar zeuren dat ik zo weinig update... ;).
Etentje - From: Chocco y otra cuentas
He meis, dat eerste stukje is van mam, dus het klopt wel degelijk. Wat uiteraard niet wil zeggen dat we in Cusco niet iets lekkers gaan eten! x Daf
- From: Chocco y otra cuentas
Wat nou als ik weer thuis ben? Als jullie hier zijn sleep ik jullie mee naar de beste tenten in Cusco! (hmmm Jacks). Mijn Quechua is ook nog niet zo goed hoor. Ik kan alleen vragen hoe je heet en dan houd het ook wel op. Onmogelijke taal, zeker hoe ze het hier mompelen.... Tot gauw. X Fricke
17th May 2008
mam en Daf
Tja die telefoon viel steeds weg... - From: Chocco y otra cuentas
Dus maar per mail, want je zat immers in een internetcafe en we gingen er dus vanuit dat je aan je blog bezig was... en ja hoor, dat klopte! Samen met je zusje en haar vriendje en pap lekker asperges gegeten een soepje een meloen en een ijsje. Als je weer thuis bent mag je kiezen wat en waar je wilt eten. Vandaag weer veel regen en koud,dus morgen op het terras bij de snippert warme kleren aan. Nou verder is het hier goed bel je volgende week weer als ik thuis ben van Drenthe. Verder alles hier z'n gangetje. Je zou eens moeten horen hoe goed ons Spaans al is. En ons Quchua! Bijna alsof we inheemsen zijn! Kom je ons redden, dus? Mailen deze week wel even wat, waar en wanneer in Peru. Tot over een paar weekjes, xjes. mam, Dafne pap en Remy
- From: Feest en verdriet
Ik ga meestal voor de geimporteerde keuken. Om de Peruaanse keuken naar onze standaarden te krijgen, moet je meer betalen dan ik in mijn dagelijks budget heb... ;)
ehw - From: Feest en verdriet
Slechts 1 woord wat betreft die cavia: ehw! Ziet er vrij onsmakelijk uit. Toch maar gaan voor de geīmporteerde keuken, dus... x Daf
- From: Ambacht
Dank je. We zullen voor jou wel een eigen variant uitzoeken. X Fricke
- From: Feest en verdriet
De gezondheid heeft weer een klap gekregen. Ik ben in de rivier gevallen, dus zit ik nu weer aan de keelsnoepjes ;) X Fricke
12th May 2008
oostenmiep@.nl - From: Feest en verdriet
Nou die cavia s lijkt naar niets maar als bijna local moet je dat een keer gegeten hebben. De haring partie ziet er goed uit en de haring glijdt zo naar binnen zo te zien. Leuk dat je het goed naar je zin hebt en gezellig met je mede vrijwilllegers. En zo te zien ook met de boy s. Maak er wat moois van geniet en let goed op je gezondheid. Nog goed drie weken en dan komt je grote zus en haar vriendje. Veel plezier met je kampeer weekend en hopen snel van je te horen hoe dat is verlopen kus en groeten mam en pap
29th April 2008
- From: Ambacht
Dat ziet er toch helemaal niet zo slecht uit?! Ik zie in ieder geval duidelijk een patroon. Muchos nice sjaal heb je trouwens om! Lokaal product? x Daf
29th April 2008
Fricke en Peru
- From: The Pichu etc, etc.
Elke dag? Zovaak update ik echt niet hoor ;). Maar ik heb net ongeveer 1200 fotos naar huis gestuurd. Sorry, als ik terug ben maak ik wel een selectie van de best voor de familie. Groetjes, Fricke

« back 1 50 next »