Fpolitiek's Guestbook

Comments
Date: 29th May 2009

Mooie shit man... :D Je hebt een huisje in Amsterdam, je blijft langer?! Wat heb ik gemist! Tot over ongeveer 6-8 weken?! X!

From Blog: Op zoektocht naar Vader Tapir.
Date: 22nd May 2009

Hoi avonturiers! Hoe is het daar? Ga je binnenkort weer eens wat schrijven Frank? Ben benieuwd hoe het met je/jullie gaat en ik wil weer foto's zien! Groetjes en X!

From Blog: Esther en sjo zijn dik.
Date: 8th May 2009

poepan in copan

From Blog: Esther en sjo zijn dik.
Date: 4th May 2009

Frenk! We missen je. Ik mis vooral BURGERclubz. Ik heb samen met een klein blond persoon het recept voor de perfecte big mac-saus gevonden. Dus die gaan we sowieso eten als jij terug bent! x ps ik vermaak me goed met jou posts lurken

Date: 27th April 2009

haha dank jullie, ik voel me vereerd. :D en tuurlijk mis ik jullie, in de meivakantie allemaal hierheen komen? oks. x

Date: 25th April 2009

Hee Kmd! Dit is echt weer je zoveelste mooie blog gewoon daar kunnen sommigen mensen die op reis zijn gewoon nog een voorbeeld aan nemen:P Maar buiten dat je echt super goed bezig bent daar hoop ik dat je ons ook nog een beetje mist ;-) Ik heb echt met verbijstering dat verhaal van die piramide gelezen, je bent echt de ziekste avonturier die er is! ps. Voorwaarts 6 loopt nu weer goed, vorige week 8-0 gewonnen(4 goals van Chris, :O :O(wtf)) pps. Ik wou dat ik je vanavond naar Dum Dum kon toveren voor even, maar helaas, maar we zullen aan je denken en we wensen je een goed vervolg van deze nu al mooie(toch?) reis!! kus. Yoeri

Date: 25th April 2009

wowie je schrijft mooi frank! in NL zijn we jaloers op je - very very much - en heb ook maar heel veel plezier tijdens de rest van je reis. gelukkig doe jij university college binnenkort en reis je dan ook nog de hele wereld af! er is vnv eetklup en ik mis jou daar! miss kunnen we iets met rijst maken, om jou te vieren. X!

Date: 25th April 2009

Leuk geschreven geuzert! Eén tegenvaller, hier kost het fruit 25 cent dus dat word een diepteinverstering. Tot morgen amigo! Ik wil een extra dikke knuffel aangezien ik al vanaf half 10 op jullie sta te wachten omdat er geen andere bussen gaan..

Mooie woorden
Mooie woorden, Frank. Het is maar al te waar en wordt te weinig beseft dat we behoorlijk bevoorrecht zijn, alleen al omdat we in Nederland geboren zijn. Goeie Reis naar Guatemala en Costa Rica.

Date: 15th April 2009

Lieve Frank! jesuzchristus wat jij allemaal mee maakt! echt niet normaal, zo gaaf! aaaa en die negers allemaal die jamaicaans engels praten mjam mjam :D heb je ook een charlie the friendly krokodile gezien? vast niet, die mag je aaien (geloof het of niet die is 'tam') echt supertof ik blijf alles lezen gelof gewoon niet wat voor een vette dingen je allemaal doet, super STOER (ja dat vind ik je!) we weten wel wie de chefkok word hiero terug in nederland! (gelukkig woon in dan weer lekkerdichtbij je! (ook in amsterdam :D), zodat ik altijd van je avondeten kan genieten) MAAK FOTO'S lekker veel! kunnen wij beetje meegenieten hier, liefs!

wajo!
Ik ga als ik later een echte grote dame ben in central america wonen, doe je mee? buena historia amigo! d=D

Date: 7th April 2009

hihi, je hebt nu wel een klein jongetjes hoofd met je korte haar! maar ik moet wel toegeven: je bent niet oranje!

jo
Echt fucking relax daar zo te horen.. lijkt me ook echt ziek om daar heen te gaan! veel plezier verder en groeten

Date: 6th April 2009

Jaloers!
Gozer, klinkt allemaal supervet en tof, ben echt jaloers! Hier was het de afgelopen dagen ook erg lekker weer, maar natuurlijk niks vergeleken bij jou! Verder gaat het zijn gangetje, chillen en jamaicaanse genotgoederen gebruiken natuurlijk. Veel plezier nog in Granada en natuurlijk over 3 weken met de andere backpackers!:D One love

Date: 29th March 2009

adonis
frenk! al genieten wij allemaal ten zeerste van je blogs en kunnen we niet wachten op meer, meer meer!, ik zou graag ook één of twee foto's van jouzelf willen zien! hoe moet je er in godsnaam uitzien nu, ben benieuwd. dus, request voor de volgende (hopelijk snel aankomende) blawg. kus en geniet van alles!

From Blog: Mas Juan
Date: 29th March 2009

Francisco, wauwie, ik-ben-jaloers graag volgende x ook foto's van jouw eigen hoofd, zodat ik kan bekijken hoe neger je al bent! en... nogmaals, dammit, was ik daar maar ook! veelveelplezier, we missen je bij eetklup, en ik kijk uit naar je lekkere eten! x

From Blog: Mas Juan
Date: 27th March 2009

Hey frank .. of moet ik fransisco zeggen? Zo te lezen heb je het er zeker naar je zin. ik moest wel lachen toen ik over die Juan'etjes las, hoe strak is dat. ben eigenlijk wel benieuwd of je de taal al beheerst? En heb je nog wat aan onze Jacht-technieken gehad? of valt het survival niveau wel mee daar?

Date: 18th March 2009

Me gusta su historia guapo, muy bien! Maar hoe de fak heb je het omgegooid?! ik wil ook hier blijven!! En niet 6 weken in nicaragua reizen nee, beter in costa rica! Ze hebben hier ook veel rijst met bonen so.. =D

Date: 17th March 2009

ik snap de grap niet, maar die zal ik wss ook nooit begrijpen...

Date: 17th March 2009

ja juan solo is denk ik de meest epic naam die ik ooit gezien heb

longcat
Ewa Alejandro! Mooi dat je je weer eens goed vermaakt en nog steeds lang bent. Maar sinds wanneer ben jij ook een Israëlisch meisjexD? Veel plezier en ik wacht nog steeds op foto's met lulz. X P.S. Vergeet niet om je goed in te smeren, want te veel zon is niet gezond.

Date: 17th March 2009

Wat fijn dat het is gelukt met het cancellen en alles! Nu bespaar je zeker ook nog geld, of niet? Dan moet je maar heel veel cadeautjes voor mij kopen, jaaaa!! :D Doei chico fransisco

...
...JUAN SOLO XD?

Date: 17th March 2009

oh! sorry! ben ik even dom! ik had je vorige blog niet gelezen.. hihi! :tooth:

Date: 17th March 2009

waaauuuwww een vulkaaaan! hoe gaaf is dat, frank ik miste je dit weekend echt supererg bij slagmalsklubben, wij allemaal overigens, wanneer kom je terug? én nog geen recepten... of eten ze echt alleen maar rauwe rijst? liefs

From Blog: Laguna, Volcan y Juan x 3.

Tot: 0.062s; Tpl: 0.006s; cc: 5; qc: 51; dbt: 0.0421s; 1; s:notus w:www (50.28.60.10); sld: 1; ; mem: 1.5mb