Crazybest's Guestbook

Comments
Date: 10th September 2009

Welcome home
Wesley, it was a pleasure meeting you. I had a lot of fun with you guys. I wish I would have met you earlier on. Now it seems everyone I met is gone so I guess my hostel experience is over for now. I'm really glad you had a good time here. Next time, come in the winter and you will have more fun. Keep in touch and who knows, maybe we'll be in the same place at the same time soon. Take care my friend.

From Blog: Post: Back Home
Date: 4th September 2009

Best man
Hoe weet je dat we er een nieuwe bijkrijgen?

From Blog: C U Later, Alligator!
Date: 2nd September 2009

Berichtje
Hoi, Het is inderdaad snel gegaan, het is alweer bijna tijd om terug naar huis te gaan. We hopen dat je er erg van genoten hebt, maar zo te lezen uit je berichtjes zit dat wel goed. En tja dat het allemaal zo duur is, daar doe je niets meer aan. Je hebt het in ieder geval wel een keer beleefd. Corstijan en ik gaan vrijdag op vakantie, naar het verre verre Zeeland (Port Zélande van Center Parcs). Na onze vakantie moeten we dan maar eens een keer afspreken voor de foto's en het hele verhaal erachter. Groetjes van ons allemaal

From Blog: The Sunshine State
Date: 27th August 2009

Hey there, such an adventure you are doing :D It's fun to follow it! EnJoY the time in Chicago and pls. keep us posted! Greetings from warm Hanoi - 6.16pm, Helen

..Getting excited! :)

From Blog: Pre: USA East Coast - 2009
Date: 27th August 2009

Ej! Waar blijven de sterke verhalen over Hooters en de dame waar je langs gaat ;) Behave yourself! :p Succes

Date: 26th August 2009

Hee w. Dat klink allemaal wel ff goed man, hetgeen ik lees. Zo te lezen ben je je goed aan het vermaken daar op dat andere continent :D Tot niagara kon ik het allemaal wel volgen, maar vanaf troy ben je dingen aan het ervaren die voor mij nieuw zijn. Ben jaloers op je man ;) ... Tot later en veel plezier daar, ook met de chicks!

Date: 22nd August 2009

Heeey, Wat leuk om te lezen hoe het je allemaal vergaat daar aan de andere kant van de wereld!!! Ben benieuwd naar je foto's!! Geniet er nog van daar!! Tot snel! x

From Blog: New England & Crossing Borders
Date: 21st August 2009

Familie Brosens
Hoi Wesley, Klinkt best ingewikkeld dat verkeer, zou niks voor mama en mij. Het uitzicht daarintegen lijkt ons erg mooi, alleen mama zal niet zo snel haar hoogtevrees overwinnen. Maar die watervalletjes waar je het over had, lijkt haar wel leuk. Gebouwen zegt ons niet zo veel, maar begrijpen wel dat jij dat leuk vindt en voor ons de foto's waarschijnlijk meer zegt en dan we nu voor kunnen stellen. Fijn om te horen dat het goed gaat en dat je het naar je zin hebt. Er zijn natuurlijk altijd meevallers en tegenvallers. Hier alles goed. Ger heeft gebeld voor de badkamer en de eerste week van September gaat hij hiermee verder. Verder hier geen bijzonderheden. Nog veel plezier en goede reis! Groetjes Marian, Frank en Candy

From Blog: New England & Crossing Borders
Date: 17th August 2009

Hee Wes, Heel veel plezier op je trip! Ga je blog in de gaten houden! W

From Blog: Ready for lift up
Date: 15th August 2009

hostel?! lugage? oh boy..we really need to work on your spelling. lol Hotel and luggage. but have fun in new york!!

From Blog: Ready for lift up

Tot: 0.058s; Tpl: 0.003s; cc: 14; qc: 57; dbt: 0.0432s; 1; s:notus w:www (50.28.60.10); sld: 1; ; mem: 1.5mb