by Colaboy, order by Date newest first.

« back 1 10 20 30 40 50 60 70 next »

April 18th 2005
Dag 3, Bangkok Asia » Thailand » Central Thailand » Bangkok
Hallo , hallo.... Helaas weer een kort verhaaltje: het schema is zo druk dat we geen tijd hebben om op de laptop een heel verhaal voor te bereiden: Ik loop rond met de foto CD, en als ik de kans krijg schiet ik achter een internet PCtje om het op de site te zetten.... Tijdens de derde dag kregen we de eerste Budda's en tempels te zien. Verder zijn we een soort sloep gegaan (Thaise rondvaart zeg maar :-)) en zo hebben we de rivier afgescheurd, dwars door de 'woonwijken' heen. Het was nog steeds het waterfestival, en wat er nu [View Full Entry]

Published: April 18th 2005 | 300 Views | [diary=7283]

De lokale markt
Tempel van de koning (dachten we :-))
Zo ziet een gemiddelde Bangkok flat er uit

April 17th 2005
Dag2 Asia » Thailand » Central Thailand » Bangkok
De tweede dag Bangkok kregen we een stadstour, gingen naar het hoogste gebouw en maakte nog watergooi taferelen mee!!! [View Full Entry]

Published: April 17th 2005 | 370 Views | [diary=7251]

Welkomst diner in het hotel
En meer Songkran
Souvenirs kopen in de supermarkt :-)

April 17th 2005
Zondag Asia » Thailand » Central Thailand » Ayuthaya
Hallo allemaal, Na een aantal dagen zonder internet, eindelijk een pctje gevonden in de lobby van een hotel. Helaas hebben we nu alleen maar de foto's en het verhaal van dag 1 bij ons... Maar goed, iets is beter dan...... :-) Groetjes, Jacinta en Ramon Dag 1, Bangkok Hallo allemaal. We zijn nog geen dag hier, en nu al genoeg om over te schrijven!!! We beginnen bij dinsdag: Om 14:30 zouden we vliegen, en na een tussenstop voor flesjes water bij de Albert Heijn, arriveerden we vrij laat om 13:00 bij Schiphol. Wat ik nog nooit eerder meegemaakt heb: er stond [View Full Entry]

Published: April 17th 2005 | 856 Views | [diary=7194]

Ons toestel
In het vliegtuig
Druk was het niet

Teken van leven: En daar zitten we dan in de lobby van het hotel, met op cd en memory stick de eerste foto'tjes op een heel verhaal... Wat denk je: heeft PC hier geen CDROM. En geen tijd om het verhaal opnieuw te typen :-( Maar goed,we leven nog, en 't is ERG warm hier... Nu opzoek naar een internet cafe MET cdrom of USB ondersteuning... Groetjes, Jacinta en Ramon [View Full Entry]

Published: April 17th 2005 | 334 Views | [diary=6903]

Hallo allemaal, Hier even een korte update vlak voor ons vertrek. Er is nog 1 dag te gaan en plotseling is het besef gekomen dat het allemaal nu erg dichtbij komt. Aan de andere kant zijn we er ook klaar voor. Thaisesoep is gekocht, middels een grote backpackers tas is Jacinta's bagage vanuit Delft naar Amsterdam verhuisd, en (hard)loop schoen zijn nieuw aangeschaft :-) Nog even de koffers inpakken en de laatste spullen inkopen en dan kunnen we los. Kunnen we intergreren met de lokale Thais? Zullen ze het ingestudeerde 'Mai Pet' (niet te pittig) begrijpen? En wat te doen als [View Full Entry]

Published: April 17th 2005 | 290 Views | [diary=6710]

Schoenen om de jungle de baas te kunnen zijn
Jacinta's nog in te pakken bagage

Hallo allemaal! Op 12 april gaan Jacinta en ik voor 16 dagen richting Thailand!!! We gaan daar een rondreis doen georganiseerd door Fox reizen. Klik [url=http://www.fox.nl/programma.asp?PackageId=519&cboSoortVakantie=3&actie=Zoeken&cboBestemming1=-1&bSearchresult=true]hier voor een overzicht van dag tot dag. We hebben erg ongelooflijk veel zin in! Hopen dat we regelmatig internetcafe's tegenkomen om deze site te updaten met verhalen en foto's. Ik moet zeggen dat ik mij metname zorgen maak over de olifanten tocht :-) ..... Groetjes, Ramon & Jacinta [View Full Entry]

Published: April 17th 2005 | 473 Views | [diary=6201]

Grofweg loopt de rondreis van Bangkok naar Chiang Mai

Wil ik als allerlaatste natuurlijk nog even Ludmilla bedanken voor een ZEER geslaagde, gezellige, en vooral bijzondere vakantie!!!! Het was echt TOP en had niet beter gekund!!! Nu even een paar uurtjes bijslapen! Misschien dat ik daarna nog even wat foto'tjes van de laatste dag toevoeg. Even checken, want weet niet zeker of er iets van de moeite waard bij zit!!! Salut mon amis, Ramon en Lud natuurlijk [View Full Entry]

Published: April 17th 2005 | 13901 Views | [diary=812]

Rear shot
Lekker eten in het hotel
IDD je hoorde het goed: DIET COKE, ja!!!!

en die blies dit verhaaltje uit!!! Het is vandaag alweer de f##king laatste dag!!! :-((( Dit is BALEN! Zojuist uitgechecked (net iets te laat, moest weer op Ludmilla wachten), En nu nog ruim twee uurtjes te gaan voordat we naar het vliegveld moeten. Lud pakt nog even de laatste zonneuurtjes bij het zwembad en ik tik dit verhaaltje. Ik kan terugkijken op een zeer geslaagde vakantie, met mooi weer en leuke activiteiten. Ook vond ik het super leuk om via deze site iedereen op de hoogte te houden. Iedereen bedankt voor de enorme hoeveelheid leuke reacties etc. [View Full Entry]

Published: April 17th 2005 | 784 Views | [diary=809]

June 29th 2004
Even kort North America » United States » Florida » Miami
Hallo allemaal,   Even een korte update... Ik maak me zorgen voor de terugreis morgen. Gisteren oordruppels gehaald (viel mee: 100 dollar voor het flesje :-))... Het lijkt IETS te helpen (dokter zei binnen 48 uur) maar hoop echt dat genoeg is voor morgen. Want zoals het nu is wordt het helemaal niks volgens mij... Mijn hele linkerkant zit helemaal dicht... Maar goed, gisteravond nog even in Aventura Mall geweest (gigantisch winkelcentrum) waar we ook gegeten hebben en daarna uitgepuft in de hotelbar. Vandaag heb ik lekker uitgeslapen en ben om 13:00 ook [View Full Entry]

Published: April 17th 2005 | 7688 Views | [diary=801]

Het eten in het hotel is echt top hoor
Het uitzicht na een kamerwissel
Er kwam een klein scheepje langs

Vandaag is het alweer zondag en het besef dat het einde toch wel erg rap nabij komt is gekomen. BALEN! :( Voor ik begin te vertellen eerst het slechte nieuws: Ik heb behoorlijke oorontsteking! Kut zooi. Vroeger had ik dat eigenlijk wel iedere vakantie maar de laatste 10 jaar dacht ik er definitief vanaf te zijn. Gisteren op de terugweg van Orlando dacht ik opeens van ‘he, ik begin oorpijn te krijgen’ en ’s avonds had ik al een vette kloppende pijn waarvan ik nauwelijks heb kunnen slapen. Nu doet het normaal pijn, maar ben bang dat het aan het eind [View Full Entry]

Published: April 17th 2005 | 6417 Views | [diary=797]

Nog in Orlando
Geef toe: Gekker is leuker!
De snelheidsmeter trekt 't niet meer!!!

« back 1 10 20 30 40 50 60 70 next »