Ciliefilie - Cæcilie Thomsen

Cæcilie Thomsen Hei..

Det er vist meget oplagt at jeg får lavet en profil her inde.. Jeg synes nemlig at det er fantastisk at tage på eventyr i den store verden.

Faktisk har jeg været mange steder allerede på trods af min unge alder ;) Min første rejse var til Portugal som 1 årig, hvor jeg udforskede landet ved at smage på jorden. Herefter er turen gået til Prag, Nepal, Uganda, Kenya, Grønland (hvor jeg har boet i 3 1/2 år), Sverige, Grækenlands (varme øhav og øer..), Malta, Tyrkiet, Frankrig (af flere omgange Paris og sydfrankrig), Egypten.. åh er der nu noget jeg har glemt. Jo Berlin, som jo er dejligt tæt på, og hvor jeg skal ned og besøge min veninde til sommer igen.

Til sommer skal jeg til USA, Savannah i en måned, hvor endnu et kontinent skal udforskes, og min hud kan få nyt liv ved påvirkning fra solens stråler (efter en grå vinter)!
Blog Map
Joined on: June 21st 2007
Last Login: March 5th 2009

Recommended by 1

by Ciliefilie, order by Date newest first.

November 26th 2008
Flydende Byer Asia » Cambodia » North » Siem Reap
Saa er jeg tilbage igen.. Jeg sidder ved en computer pa et meget spaendende og usaedvanligt spisested, som hedder "Dead Fish Tower". Her har de baade krokodiller og Apsara (den traditinelle dans hernede) og man kan i et "aabent landskab" sidde i flere planer pa gulvet eller ved borde. Vi har oplever meget siden sidst og har haft ret travlt. Vi forlod Sihanouk Ville efter en uge og tog op til Phnom Penh, hvor vi skulle tilbringe to dage. Vi blev inkvarteret paa et meget fint fransk hotel, der hed Raffels (mormor havde bestilt de bedste hoteller hun kunne faa paa [View Full Entry]

Published: November 27th 2008 | 17 Views | [diary=348775]

November 18th 2008
Seeing Hands Asia » Cambodia » South » Sihanoukville
Saa er jeg tilbage igen. Jeg havde nogle problemer med den tidligere entry og har derfor slettet den og sat den ind igen. Der er nu gaaet fire dage og vi har allerede oplevet en masse spaendende ting. I gaar var vi paa bustur og tog ud til havnen, hvor der ligger en lille fiskerlandsby. Dette skulle blive en meget speciel oplevelse. Den eneste ting, man kunne koncentrere sig om de foerste par minutter efter at vaere steget ud af bussen, var den meget kraftige lugt af fisk og andet godt…. Byen var meget beskidt, ligesom inde i midtbyen, men der [View Full Entry]

Published: November 18th 2008 | 26 Views | [diary=346263]

November 16th 2008
Den blaa Lagune Asia » Cambodia » South » Sihanoukville
Hei Alle der hjemme! Saa har jeg endelig fundet mig selv igen her i cambodia! Det tog lige lidt tid efter den lange rejse jeg maatte paa for at komme hertil. Turen startede jo som for de fleste andre danskere i Kastrup, hvor alt gik som det skulle, vi fik Star Bucks og mormor fik en cigaret inden vi begav os afsted paa den lange flyvetur, som skulle vare 11 timer. Jeg maa indroemme, at det blev en ret lang nat, og at det var skoent endelig at staa oprejstuden uden, at man skulle begrunde det med at staa i koe [View Full Entry]

Published: November 18th 2008 | 61 Views | [diary=346262]

tuk-tuk køretur

October 14th 2008
Vand, Sol og gelatte Europe » Italy » Campania » Amalfi
Saa er jeg ankommet. Tror der var en lille fejl i den sidste entery mht. hvad jeg havde lavet paa det sidste. Jeg har jo ikke rejst saa meget. Var i Firenze og Menton i efteraaret 2007, men ellers har jeg tilbragt min tid hjemme i lille Danmark. Naa men nu gaelder det altsaa Amalfi. Byen ligger i Campania, hvilket passer meget godt til omgivelserne. Vi er nemlig et stykke ude paa landet i en italiensk sammenhaeng. Det har isaer kunne maerkes paa nattelivet, som er helt doet her! Hvilket var lidt en skuffelse isaer for faetter Michael, som maa se [View Full Entry]

Published: October 14th 2008 | 23 Views | [diary=334333]

October 11th 2008
Ciao Europe » Italy » Campania » Amalfi
Så er jeg på vej ud i verden igen. Efter en rejsepause, hvor jeg både har fået Denne gang går turen til Italien samme med hele familien Thomsen, hvilket nok skal blive spændende! Det blive kun en uge, men er sikker på at der nok skal ske en masse spændene og uventede ting. Allermest glæder jeg mig til at får lidt sol på næsen og masser af Pizza:) Rejsen starter allerde kl. 6.30 i kastrup, så det bliver nok noget med et ordentligt shot kaffe og så afsted! Jeg vender tilbage når der er nyt at fortælle;) [View Full Entry]

Published: October 6th 2008 | 7 Views | [diary=331496]

I dag er min sidste hele dag her i Savannah og den er allerde ved at vaere slut!! Paa den ene side bliver det rigtigt soergeligt at tage hjem, da jeg har haft en dajlig ferie her over paa den anden side savner jeg alle der hjemme og det er helt sikkeret rigtigt sundt for mig at komme i gang igen! De sidste dage er gaaet med at besoege det Jewish gym, som vi har faeet et maaneds-medlems-kort til gennem Art og KT's medlemsskab, her har de en dejlig udendoers swimming pool. Vi har ogsaa vaeret en tur omkringl Hilton head. [View Full Entry]

Published: August 12th 2007 | 30 Views | [diary=191755]

Min sidste uge i Savannah naermer sig. Det er lidt soergeliget, da jeg virkelig nyder at vaere her over. I dag er her virkelig varmt. Det bliver op til 100 grader F (ca. 35-40 grader C) samtidig med at her altsaa er meget fugtigt (saa det kommer til at virke endnu varmere!). Jeg har dog vennet mig til det, saa er det ikke saa slemt. Jeg er ogsaa begyndt (saa vidt det er muligt, jeg er jo paa ferie) at loebe hver morgen sammen med kim. Det var virkelig varmt her til morgen og naermest svart at fae luft til lungene, [View Full Entry]

Published: August 7th 2007 | 28 Views | [diary=189408]

Puha saa er jeg her og endelig inde paa min travelblog! Jeg er lige nu i aeldrecenteret sammen med KT. Hun har strikkelektioner her, hun laere andre at strikke osv. Det er vist i midlertid ikke blot det det handler om, de sidder og snakker som en anden hoensegaard. Det er vist mere en slags toeseklub og et frirum, hvor der bliver talt om lidt af hvert. Det er dejligt her over og meget varmt. Midt paa dagen er vi inden for. Det er simpelhent for varmt, hvis ikke du er paa stranden!! Art and KT er soede og meget forskellige. [View Full Entry]

Published: July 20th 2007 | 38 Views | [diary=183515]

Saa er jeg i Berlin og har nu vaeret her i en uge. Min Far er lige taget hjem og jeg skal nu (eller lige om lidt) hjem og besoege min veninde Maria, som bor i Charlottenburg (lige ved slotten, et dejligt sted..). Det har vaeret en spaendende tur med lidt blandede oplevelser. Jeg har heller ikke haft saa meget tid til at skrive her paa blogge paa trods af at der er internetcafe paa hotellet. Hver gang jeg har ville saette mig ned for at skrive paa den har jeg endten ikke kunne komme paa eller vaeret forhindret, da min [View Full Entry]

Published: July 6th 2007 | 24 Views | [diary=177979]

SÃ¥ er jeg klar til afgang tidligt i morgen kl 6.30… Uhh det bliver hÃ¥rdt at skulle sÃ¥ tidligt op midt i ferien, men jeg mÃ¥ jo bare sove lidt i bussen eller.. Dagen i dag er gÃ¥et med at sove længe (da jeg var lidt underskud af søvn efter en vild fødselsdagsfest i fredags) ordne de verse smÃ¥ting, surfe rundt pÃ¥ internettet og ikke mindst at pakke. Jeg glæder mig til at komme til Berlin min rejsepartner (min far) er kunstmaler, sÃ¥ han kan godt lide at se de lidt skæve vinkler af rejsemÃ¥l. Det passer mig fint, da [View Full Entry]

Published: July 1st 2007 | 24 Views | [diary=175881]