by Carro, order by Date newest first.

« back 1 10 20 30 next »

Da har jeg kjøpt en god mengde godis i vending-machin'a og er klar for komponeringen av mitt 2.. innlegg på bloggen. Når det gjelder godiset skal jeg ikke bekrefte at jeg prøver å føre en sunn livsstil, men skal vel heller ikke nekte for at jeg lever som en ekte amerikaner.. :/ Men hvem er dere til å dømme, her er jeg helt alene i det store utland og noe må jeg gjøre for å få tankene over på andre ting. Og om det så er å bekymre seg for magen som vokser og låra som disser, er det mye bedre [View Full Entry]

Published: November 28th 2008 | 51 Views | [diary=348586]

Rommet vårt
Time Square
Manhatten

November 4th 2008
51-49 North America » United States » Florida » Orlando
Etter åtte år med den samme busken, ble det i dag valgt en ny president for de forente stater av Amerika. Valget sto mellom McCain, en noe eldre konservativ herremann og Obama, en afroamerikaner med løfter om et bedre og endret USA. Tittet litt på den tv-sendte opptellingen, men resultatet fikk jeg høre da jeg gikk hjem fra Commens for ca en time siden. "Whoooooo, Obama!!! Obama won!!! Whoooooooooooo!", skriker amerikanerne som bor i leilighetene rundt meg. Så var vel egentlig ingen tvil om hvem som gikk av med seieren, men skrudde på tv'en for all sikkerhetsskyld da jeg kom hjem [View Full Entry]

Published: November 5th 2008 | 45 Views | [diary=341794]

November 3rd 2008
No more tanning North America » United States » Florida » Orlando
For noen dager siden var det leaving-party for Morten og Kim, to av gutta på Patterson, som ikke er av de mange som har fått sparken, men som faktisk har valgt å dra herfra før programmets slutt. Varme ord om gutta ble fortalt, tårer falt og alkohol ble drukket = "leaving-party". Nå begynner det å bli alt for tynt i rekkene av internasjonale representanter på Patterson.. men vi har overlevd så mangt til nå, så bør vel komme oss igjennom dette og:) Selv har jeg også bestemt meg for å si opp noe før tiden. De fleste vet det kanskje allerede, [View Full Entry]

Published: November 3rd 2008 | 73 Views | [diary=339002]

Min! Min!
Love
Solnedgang

.. er ekstra kilo og begynnende mage:/ Huff da.. Kan si det sånn at jeg lett har tilpasset meg the American life, som er lik lite bevegelse og usunn mat. Og for lille frøken Nome som er ekstra glad i milkshake og pommes frittes er ikke USA akkurat det beste landet å bo i, fristelsene er for mange!!! Men man skal jo kose seg og da, levet livet liksom.. :P Som de sier i ordtaket: "Livet skal ikke være en reise til graven med den intensjonen å ankomme trygt i en attraktiv og velholdt kropp, men heller å ramle inn sidelengs, [View Full Entry]

Published: October 18th 2008 | 59 Views | [diary=335336]

Pirat hostell
..a pirates life for me!
Modeller

Da har jeg vært omtrent en uke alene som servitør, går så bra atte;) Ikke noe særlig med pauser i løpet av et 8timers-skift, så har noen knaskerøtter i lomma jeg putter i meg så fort jeg får tid. Og en liten forandring i timelønna, som har gått ned til ca 4 dollar timen (20 kr), men gir gjestene tips så skal jeg nok overleve;) Ellers har jeg tatt opp med rote-Lindsey hva jeg syns om denne rotingen, utallige ganger.. :P Muntlig, skriftlig, muntlig, skriftlig og skriftlig, og i dag fikk jeg beskjed, rødt på hvitt at det er rett og [View Full Entry]

Published: September 7th 2008 | 85 Views | [diary=320675]

Sint beskjed

Om noen få timer skal jeg ta på meg bunaden min, sette meg inn i bilen (ja, forresten.. har leid bil:P Bare for en måned, så må leveres inn allerede 9. september. Men gud for en frihet det er!! Jo, selvfølgelig kan jeg leie igjen, men tror ikke det.. ganske dyrt når man er under 21:/ Og for dere som har peiling på bil så er det en sølvgrå Dodge Aven.. sier meg igjen ting:P)... hvor var jeg?? Jo! Etter jeg har satt meg inn i denne leiebilen, så skal jeg altså kjøre avgårde til jobb, men det som venter meg [View Full Entry]

Published: August 30th 2008 | 73 Views | [diary=317960]

July 24th 2008
Promotion North America » United States » Florida » Orlando
Tiden går fort når man... jobber?? :P Har vært utrolig trøtt i det siste og det kan være mange årsaker til det, men en av dem er kanskje fordi det har blitt en del jobbing og lite søvn.. anyways, har også fått en liten forfremmelse i restauranten, som jeg liker å kalle det;) Jeg skrev jo om de forskjellige oppgavene som finnes i restauranten og som jeg har fått opplæring i, noe som alle i food and beverage får opplæring i. For i tillegg til å greete gjester, seate dem og busse bord er det noe som heter assignor. Assignoren går [View Full Entry]

Published: July 25th 2008 | 85 Views | [diary=304127]

July 7th 2008
Cowboys North America » United States » Florida » Orlando
Lørdag var andre gangen ute på det tøffeste utestedet i Orlando så langt (ikke det at jeg har vært på så mange enda..), nemlig Cowboys. Morsan og Kjerstin dere ville elsket det;) Her er det cowboyboots og -hatter, gratis øl (ikke det at jeg kan drikke det) og best av alt; Linedance! Kjempemoro! Stort dansegulv med ordentlig countrymusikk over høytalerne og vi klasker på både rompe og lår, snur oss rundt og stamper med føttene. Først høyre, så venstre, så høyre igjen. Må si jeg har vansker med å følge rytmen, men Cowboys hver lørdag så vil vel noen av dansene [View Full Entry]

Published: July 7th 2008 | 76 Views | [diary=296683]

Woohoo
Lus som liker linsa
Thomas og Eivind

June 20th 2008
Lekegutt North America » United States » Florida » Orlando
Might trick me once, but I won't let you trick me twice. Bare tøys, meg kan du lure så mange ganger du vil - jeg går rett på. I dag, andre dag på opplæring i jobben ble jeg faktisk lurt to ganger. Noen ganger lurer jeg på om jeg i det hele tatt har blitt skjenket med normal "hverdags-intelligens".. anyways, ble ikke terminate'a fra programmet og lever fortsatt - the third time I definately won't let you trick me:P Så da har jeg altså fullført to hele dager i opplæring, hver av dagene med forskjellige oppgaver. I den norske pavilijongen kan [View Full Entry]

Published: July 4th 2008 | 83 Views | [diary=289424]

Jentene på poolparty

Regnet bøtter ned, men ikke i Norge! Heller ikke i Guatemala.. Nei, nå har a Carro tatt turen til USA, nærmere bestemt Orlando, Florida. Her skal jeg jobbe og bo i godt og vel 12 mnd, et helt år!! Og hvorfor jeg har tatt dette valget spør jeg meg selv om enda.. Etter tre fantastiske mnd'er i Guatemala var det forferdelig vanskelig å forlate den nydelige familien min på 9, landet, de nye kompisene (både norske, guatemaltekiske og andre internasjonale), og sist men ikke minst prosjektet jeg jobbet på. Men jeg klarte å løsrive meg, for ellers hadde flyet dratt i [View Full Entry]

Published: July 4th 2008 | 80 Views | [diary=289086]

Rommet mitt