Comments | |
| 6th May 2009 Martine Sveen | - From: Å kaste seg ut av et fly er lettere enn å pakke en koffert herregud! dette er 2 måneder siden! legg ut bilder av brunost og tine melk da for guds skyld! |
| 5th January 2009 Karoline | - From: 2009 Godt nytt år!! :) Lykke til med alle nyttårsforsett, hva det nå måtte være;) |
| 4th January 2009 anonymous | - From: Dancing Lights HELLO:) Du er i hvertfall flink til å skape julestemning, det må jeg si! Men du, man skal ikke kimse med plastikktre altså. Det er faktisk en veldig bra oppfinnelse;P Gleder meg til å snakke med deg snart!! Ha en fin dag og uke så lenge! Stor klem fra Karoline:) |
| 30th December 2008 Mamma | Julekort - From: Dancing Lights Hei på deg! Julekortet fra deg kom i dag, tusen takk! Nå bare teller vi dager til vi skal reise, tenker nesten ikke på noe annet! Gleder oss så utrolig mye til å se deg igjen! Stor klem fra mamma og Vidar |
| 24th December 2008 tante Tone ++ | God jul - en flott julrkveld - From: Slapp = kjip Her sitter vi alle fem. Gjett hvem? To gamlinger og tre i mellomsjiktet/tre imiddelalderen. Så i følge mommo, savner vi nåtiden og skjønnheten!!! Huff, hun synes ikke egne barn er skjønne! Og det er moffa enig i,men mommo rettet seg selv. Iris og jeg er de vakreste likevel. Vi har nå spist surkål, rødkål, ertestuing, ribbe, pølser og mommmos medisterksker. Iris har laget alt det andre borsett fra desserten. Det er roskremsuppe, og den har jeg laget. Vidar vasker opp og han er sur. Det var det siste han gjorde dette året. "Nå tar du i", skriker han fra kjøkkenbenken. Han får det ikke til å gå fort nok til pakkeåpningen. De blir verre og verre jo eldre de blir, disse mannfolka. Særlig moffa, han er verst, men han har pyntet seg i dag. Men verken Vidar eller moffa har slipset med lyd de fikkav meg i fjor. Kanskje bra - det hadde blitt så mye bråk. Unni kaller jo seg og sin familie for "familien lyd". Nå sitter vi og venter på at du skal dukke opp på skype! Skål! |
| 29th November 2008 anonymous | - From: A Magical Christmas - og en tur til det store eplet Bloggen er lest fra topp til bunn, og bunn til topp! ÅÅ gud, som jeg savner deg!!:-* |
| 19th November 2008 Ane | jeg vil også være der - From: No more tanning he he carro jeg sitter med et stort glis om munnen etter å ha lest om den ekle mannen på stranda;) he he:) stakkars dere, men jeg misunner dere alt annet, stranda, solnedgang, å nå er du søren meg i new york, fyyy!!! savner deg her i Norge, blir kjempe rart med jula uten deg! skal ta frem julesokken du har lagd til meg( da tenker jeg vaffal på deg) goklem til deg |
| 4th November 2008 Camilla | Lindsay as - From: Så går det framover Hu derre as...huff... |
| 6th August 2008 Ørnen | Ønske om korrigering - From: Promotion Ser det mangler litt info i setning nummer to, siste del. Eller er det kanskje underforstått det at hverdagsalkoholen gjør én trøtt og sliten. |
| 4th August 2008 Camilla | Lindsay-trollet - From: Promotion det er ikke hun som du deler rom med det vel?? hvordan er det for henne som deler rom med henne a?? |
| 28th July 2008 Mia | - From: Cowboys Wooow! Huset på prærien!! Skjønner godt at du koser deg der borte! |
| 28th July 2008 Tante Tone | rydding? - From: Promotion Synes Camillas forslag om en ryddeliste er en god ide, men livet består av mer enn å ha det ryddig, vet du! Dessuten - skal du ha guttebesøk på hybelen siden du skal ha det så fint? He he - de ser ikke rotet likevel, og dessuten kan du bare lage noen lapper som du fester der Lindsay sitt rot er: " Dette tilhører Lindsay" (på engelsk da, selvsagt). Og i dag er det dagen før den store dagen. GRATULERER SÅ MYE MED 20 ÅR 2008. Håper du får en fin dag. Jeg sitter nå på Stavern hos Iris og Vidar. Skal nå til Horten for å se på en bil. Spennende. Jeg trives i min nye leilighet. God plass der, men uvant å bo i blokk. Begynner i ny jobb 1.august. Jeg er imponert over at du allerede har steget i gradene. Amerika er vel landet for de flinke - du kommer noen vei ved å gjøre en innsats! Stå på! Jeg er stolt av deg. Hilsen tante Tone |
| 20th July 2008 Camilla | kjøkkenrot og div - From: Cowboys Jasså din TV-slave..he he... Kanskje greit å lage en liten ansvarsliste på kjøkkenet?:) Må ikke holde det inne da..kan sprekke vettu..har sett det på film:P |
| 20th July 2008 Camilla | Walk-in-closet:) - From: ENDELIG en oppdatering.. ;) Jasså.. så du slipper å breie deg på soverommet siden du har walk-in:) men må du ikke dele det også da? Så hun du delte med har flyttet inn til deg ja;) Det var jo en grei løsning! |
| 6th July 2008 Ane | jøss skjønner jeg har gått glipp av ting - From: Lekegutt hei og hoppsann carro jeg sitter her å leser litt da vettu, (for første gang er jeg innom din kjære blogg) det er beklagelig men som du vet internett tilgangen i Ghana var ikke spesielt god. men jeg skjønner jeg har gått glipp av no for dine beskriveleser er svært gode å det er spennende å lese. skal følge din USA reise bedre. Herregud så heldige du er me skapet ditt, en liten Carrie der;) hehe. høres ut som du trives, å det er jeg glad for. vær flink å oppdater oss videre. for det er så spennende. nyt det videre!! Håper de er greie me jenta vår. kleeem fra nord |
| 1st April 2008 Fettern | Forslag til gloser engelskmennene må lære seg før de kommer til Norge - From: Paaskeaften i sengaa Hei! Høres ut som du storkoser deg. Tenkte på å sende deg kvikklunsj som påskegave, men den hadde nok vært temlig klam før den hadde havnet i munnen din (eller da kanskje rett i søpla). Som nordmann føler jeg det er viktig at disse engelskmennene ikke kaster bort tida på å lære seg "feil" ord på norsk, hvis du skjønner hva jeg mener. Derfor følger en prioritert liste: 1. Pub 2. Corner 3. Fotball 4. Chips 5. Øl Med disse fem norske orda, vil enhver engelskmann/kvinne kunne føle seg til rette i Norge. Lykke til videre og kos deg! Snakkes sjef. Kosejokk Fetter Ørn |
| 22nd March 2008 Chattis | - From: Norsk natur Nåååå...du tenkte på meg når du så på tordenværet jo...nå blei jeg glad=) er den del torden her nede også, og jeg sitter som vanlig klistra til vinduet...ELSKER torden altså. Nyt livet og opplevelsene videre jenta mi. Love yha<3 |
| 21st March 2008 Vidar | Påskehilsen - From: Norsk natur Hei på deg Carro:) Her slapper vi av på Laaaaaaaaaangfredage. Du er vel ute på nye opplevelser? Vi ser stadig frem til oppdatert blogg og dine gode reiseskildrinnger. Nyt nye utflukter og vær forsiktig - gla i deg vett du!! (Har sendt deg en mail og). Hilsen fra Vidar |
| 16th March 2008 Helene | Reise:) - From: Norsk natur Hei Caroline:) Det er helt fantastisk her i Australia og dagene gaar forbi i rasende fart. Skal naa jobbe i en maaned (maa bare skaffe meg jobb foerst) og saa reise videre. Er nok hjemme foer jeg vet ordet av det;) Det hoeres utrolig fantastisk ut (om annerledes) det du gjoer. Laere seg spansk i Latin Amerika, samt frivillig arbeid, er noe jeg lett kunne tenkt meg selv. Veldig koselig aa hoere at du trives, og bilder er alltid morsomt, selv om det ikke klarer aa gjenskape virkeligheten. Det er interessant aa se andre steder, moete andre mennesker og oppleve annen kultur. Det laerer en mye om andre og seg selv. Kjedelig at passet ditt er borte. Jeg har klart aa rote bort mitt ogsaa, saa vi er i hvert fall ikke alene om aa vaere vimsete;) Vi maa definitvit treffes til sommeren og catche up:) Er hjemme fra 4. juni. Naar kommer du til oeya? Haaper du koser deg videre. Pass paa deg selv, ogsaa sees om alt for kort tid;) Klemmer fra Helene |
| 12th March 2008 Monica | Yesss - From: Estoy muy alegre! Endelig kom det en liten oppdatering til fra Carro-pai:) Jeg har ventet på dette skjønner du. Følger nøye med på bloggen! Godt å høre at du koser deg;) Virker kjempe spennende!! Glad i deg, vennen<3 |
| 12th March 2008 Camilla | Skype og annet:) - From: Estoy muy alegre! Nå har jeg fått skype carro... mitt skype-navn er camilla.nome! Hva er ditt?? Jeg finner deg nemlig ikke når jeg søker! Vel du kan finne meg! Det var så hyggelig å snakke med deg på tlf her om dagen!! På skjærtorsdag skal Tommy og jeg på moloen i båtstø ¨på dagen og på Alt for damene på puben i Slemmestad på kvelden.. Det blir artig! Ellers er det litt jobbing og diverse sosiale sammenkomster! Er godt igang med hovedfagsoppgaven og det begynner å bli spennende. Skal i praksis etter påsken! Til Tante Unni: trenger ikke skrive det i anførselstegn da! Du er jo Tante Unni du:):) Camilla |
| 11th March 2008 Håkon og Unni | Onkel Håkon og "Tante Unni" - From: Estoy muy alegre! Hei Sveis.. Syns du er tøff som gjør detta, du kommer til å få med deg masse flotte opplevelser.. Moro med reisebrev :-) Håper det blir som du forventer, alltids spennende utfall uansett.. Lykke til videre og KLEM fra oss på Slemmestad :-) |
| 3rd March 2008 Camilla | Nå har veslejenta dratt til utlandet.. - From: Internasjonal vimse (les: fra Mulan) Oj oj oj så skummelt...hvordan får du penger da? Når du ikke har bankkort eller pass? Håper det går greit etter det da! Og at du fortsatt har det bra?! En goood klem fra meg! |
| 2nd March 2008 Anne-Mari | :) - From: Internasjonal vimse Heihei Carro. Dette er jaggu morsomt lesestoff:) Sitter og humrer fortsatt over tanken på deg når du fant ut at veska di vår borte. Stakkar da, det er jo litt fælt, men samtidig så er det kanskje bare litt typisk deg:D Høres ut som du har det flott i hver fall, så det er bra. Jeg savner deg da og gleder meg til du kommer tilbake. |
| 28th February 2008 Caroline | herrregud:) - From: Internasjonal vimse Så utrolig spennende å lese om livet ditt kjære! Blir jo grønn av missunelse her jeg sitter:) savner deg forresten masse! tenk nå er det noen som muligens lever godt av pengene man får for å selge norske pass;) |
| 28th February 2008 Catharina | - From: No mes amor.. Det er sååå morro å lese bloggen din altså, du blir litt nærmere da. Kjempeflink er du også=) du er så flink til å holde den oppdatert. Stikk innom min når du får tid da, så får du lese litt om livet her nede. Savner deg skikkelig shnupp=) så gla i deg. klemmer |
| 27th February 2008 Kjerstin Martinsen | Hvor er hattebildet? - From: Internasjonal vimse Hei Caroline. Det er så morsomt å lese det du forteller. Så mange flotte opplevelser!! Sendte en melding tidligere, men vet ikke om du fikk den? Savner et bilde av deg med hatten, ser på krypene i senga di at du kunne trengt hel drakt. Skal hilse fra de i barnehagen, alle savner deg. Klemmer fra Kjerstin |
| 26th February 2008 Mamma | Hjemme igjen! - From: Internasjonal vimse Hei kjære Caroline! Nå er vi hjemme igjen etter et flott VM i Skiflyvning! Alt var strålende; vær, stemning og arrangement. Ser jo at du opplever utrolig mye og lærer like mye:). Du kan ringe når som helst, vi er hjemme denne uka, i hvert fall en av oss! Stor klem |
| 26th February 2008 Camilla | Hva med meg??? - From: Internasjonal vimse Ring meg også du tenker jeg!! Ellers furter jeg til MAI........ |
| 26th February 2008 tante Anne | titt&lytt - From: Internasjonal vimse Jøss, får du kjøpt titt&lytt i Guatemala??? :-))) |
| 23rd February 2008 Camilla | .. - From: No mes amor.. Ja når får vi egentlig melding fra Guatemala nr? Jeg har ikke hatt tid til å tenke så mye på deg de siste to dagene for har holdt på med eksamen fra H******.... Men nå er det over så da er det bare den pinefulle tiden fram til sensur.. Men nå syns jeg du skal skrive et nytt innlegg igjen så jeg få høre mer om hvordan du har det! Innleggene dine er jo min nye underholdning side om side med Home and Away..hehe..Til uka begynner jeg med hovedfagsoppgave kurset..Hjelpes..snart ferdig også må jeg begynne å jobbe!! Huff..men jeg gleder meg til mai og sommeren:) Glad i deg! |
| 21st February 2008 tante Tone | ..... ble ikke sendt? - From: No mes amor.. Nå skrev jeg en god tekst, men kom den fram? Gamle tanter som aldri har gjort dette før, har problmer. Ja, ikke kan jeg se noe av det jeg skrev, men ...... Jeg lever i håpet om at du har fått den likevel!!! |
| 21st February 2008 tante Tone | hørte jeg festing? - From: No mes amor.. Men, Caro, da! Er du ute og fester i dette skumle utland? Jeg blir bekymret. Har jo vært ute en vinterdag selv og vet hvor fæle disse utenlandske manfolka kan være. Nei, du får sannelig konsentrere deg mer om leksene, jenta mi. Men godt du trives. Hjemlengsel er helt vanlig. Det er unormalt ikke å lengte etter de man er glad i, men jobb mer med skolen, så går tankene andre veier!!! He he. Jeg har vært på Gran Canaria en uke og nå er jeg på vestlandet - Møre og Romsdal; Surnadal, sammen med en tidligere kollega. Hun har stort hus der - langt utenfor allfarvei, så det skjer ikke noe. Ta vare på deg selv. Klem-:) |
| 19th February 2008 Camilla | Sister Sister - From: No mes amor.. Måtte le høyt da jeg leste hvordan du tok deg inn med leksene:):) Skikkelig søstrene Nome style! Skal hilse fra Tommy! |
| 18th February 2008 Mia | - From: No mes amor.. Ååå, Caroline! Gjett om jeg savner deg også! Derfor er det så deilig å kunne gå inn her og lese om hvordan du har det. Høres ut som om det er helt utrolig spennende, gøy og lærerikt! Også må jeg si at jeg er imponert over alle de spanske ordene du klarer å presse inn i bloggen din. Synes du er ganske så flink jeg ;) Kjempeglad i deg! Stooor klem fra Mia! |
| 16th February 2008 Camilla | Savner deg! - From: Tengo sueño - jeg er troett ;) Skummelt at lillesøstra er så langt borte!!:( Men det er så fint at du har det bra og lærer mye:) Spennende å lese bloggen din!! Skal holde meg oppdatert! Stor klem fra meg |
| 15th February 2008 Mille | Dette blir bra saker :) - From: Tengo sueño - jeg er troett ;) Kjempe gøy å lese om Caroline der ute i det store ukjente :) Keep up the good work på denne bloggen. Jeg skal være trofast leser :) Høres virkelig ut som du får deg en opplevelse for livet!!! |
| 13th February 2008 Catharina=) | Titt titt - From: Qué?? Hei shnuppa=) Så utrolig artig å lese bloggen din, og det gjør meg så glad at du har det bra der du er. fortsett denne gode utviklingen. lykke til videre da, og så får du stikke innom bloggen min iblant da=) Klem<3 |
| 12th February 2008 Monica | - From: Qué?? Høres herlig ut, Carro! Lykke til med navnpuggingen og den superraske spansken;) Du klarer deg nok kjempe fint!! Glad i deg<3 Klem fra Monica |
| 12th February 2008 Vidar | Endelig fremme - From: Qué?? Hei på deg! Nå er det tirsdag kveld og Cæsar tid. Fint å høre at reisen gikk bra! Fint å treffe hyggelige mennesker når en reiser halve verden rundt aleine og. Her går dagene som før. Vi var ute på lørdag med nabo Asle og Mona og Kjerstin og Svein, ble en hyggelig kveld. Vi savner deg, mor er kanskje litt deppa, det er jo så stille her uten deg. Hører vel hvordan det går med spansk kurs og familien etter hvert. Vi er innom nettet hver dag for å sjekke bloggen. Lykke til - gla i deg. Vidar |
| 9th February 2008 Vidar | Sjekk blogg - From: Killing time =) Kult! Fant frem til bloggen din. Fint å høre at første del av flyturen gikk bra, bortsett fra dottene da som kan bli litt plagsomt. (hold for nesa og blås + nesespray og tyggis) God tur videre! Klem fra Vidar og mamma |
| 9th February 2008 Vidar | Sjekk blogg - From: Skippertak og overtid Hei Carro. Kult - stilig, jeg fant frem hit!!! Fint å høre at første del av flyturen gikk fint - til tross for dotter da. God tur videre! Vidar |