Travel Blog | Carro http://www.travelblog.org/Bloggers/Carro/ Travel adventures in journals and photos from Carro en-us Mon, 07 Dec 2009 21:22:34 +0000 Mon, 07 Dec 2009 21:22:34 +0000 Back to where it all started Saa var jeg atter en gang i Guatemala der det hele begynte. Med baade eventyr og bloggskriving. Og som jeg har kost meg de siste ukene maanedene aaret til og med Jeg kjenner meg utrolig priviligert som har muligheten til aa reise saa mye som jeg har gjort og er utrolig takknemlig for alt jeg har faatt oppleve og sett og fortsatt opplever. Men pengene renner snart ut og det naermer seg tiden http://www.travelblog.org/Central-America-Caribbean/Guatemala/Antigua/blog-389085.html kaste seg ut av et fly er lettere enn pakke en koffert Going crazy Klarer ikke f meg selv til pakke. Klarer ikke f meg selv til gjre noen ting annet enn se p Gilmore Girls. ... Disneyeventyret er snart over og nr jeg pakker nrmer slutten seg enda raskere og det er rart. S mange ting s mange klr s mange minner. Hva skal jeg ta vare p Hva skal jeg sende hjem eller ta med meg videre Jeg trenger hjelp og gjerne en bil. Bde adre http://www.travelblog.org/North-America/United-States/Florida/Orlando/blog-379162.html Norgesbesk I januar kom endelig det etterlengtede besket fra Norge. Mamma og Vidar fly over til Miami og jeg mtte dem der for et 5dagers cruise. Var et strlende gjensyn men ogs utrolig merkelig. Her kommer de jeg har savnet og savnet og ikke sett p over 7 mneder og s nr jeg frst mter de igjen er det som om ikke en dag har passert. Vi klemmer og smiler og s er vi liksom p ferie sammen Royal http://www.travelblog.org/North-America/United-States/Florida/Orlando/blog-369464.html Restaurant Barnehage Noen ganger lurer jeg virkelig p om jeg jobber i en barnehage og ikke en restaurant. S mye gris som smbarnsfamilier etterlater seg p gulvet matrester klint utover bordet og sukkerskler tmt utover bde gulv og bord. Og i forbindelse med dagens hendelse har jeg et sprsml til alle foreldreSi den minste ungen din har et lite uhell og legger igjen en god og myk bruning i barnstolen like fr d http://www.travelblog.org/North-America/United-States/Florida/Orlando/blog-360917.html 2009 Nytt r ny start nye muligheter men frst og fremst Godt Nytt r alle sammen Hper dere feiret med brask og bram selv med de nye rakettreglene. Jeg for min del tilbrakte siste dagen i 2008 p jobben Klokken 6 da det var midnatt i Norge samlet alle nordmennene seg i restauranten og hadde nedtelling med gjestene. Vi klemte den ene etter den andre og nsket hverandre et godt nytt r ganske http://www.travelblog.org/North-America/United-States/Florida/Orlando/blog-359410.html Dancing Lights Man kan vel kalle enden p dette ret for julen 2008 selv om den skiller seg noe ut fra alle andre r. Det hele startet med et juletre i plast. Alle beboerne i leilighet 3202 alts Linn Katie Martine og meg bestemte oss for at et juletre det ville gjre susen i julestemninga s Linn og jeg dro avsted til WallMart en sen desemberdag og fant et vidt og bredt utvalg i grnn plastikk. nei ik http://www.travelblog.org/North-America/blog-357985.html Turte Blvrshule har ankommet Florida Endelig kom Jul i Blfjelldvd'en fram til Florida etter en lang og tff reise med all den andre juleposten. Mamma hadde selvflgelig puttet med noe ekstra godt attt nemlig julemarsipan Men s oppdaget jeg til min store skrekk at posen allerede var pnet.. og ikke nok med det tyven prvde skjule det hele med teipe igjen posen igjen. S fant jeg en lapp som beroliget nervende noe henge http://www.travelblog.org/North-America/United-States/Florida/Orlando/blog-354513.html Slapp kjip En liten historie om barneoppdragelse til ettertanke hos alle foreldre der uteDet er frokostservering i restauranten og en servitr tar drikkebestilling av et bord.Barn Jeg vil ha cola.Mor Nei ikke til frokost da. Du kan f sprite.Barn Okei jeg vil ha sprite.Mor Det var da ingen mte sprre p si vr s snillBarn Kan jeg f sprite vr s snillServitr Ja selvflgelig. Og hva kan http://www.travelblog.org/North-America/United-States/Florida/Orlando/blog-352297.html 6. desember Vkner opp hver morgen og smtripper som et lite barn mot kalenderen min p spisebordet.. eller mine to kalendere I 1.desemberpakken fikk jeg nemlig en Ole Brumm lukekalender noe som gjr at jeg n har to gleder og se fram til hver morgen. Det er ikke annet enn fantastisk Til n har jeg pakket opp og ftt leverpostei som skal nytes s fort jeg kjper brd rdrutede grytekluter to hrb http://www.travelblog.org/North-America/United-States/Florida/Orlando/blog-351903.html Black Friday I gr var det Thanksgiving her i statene og det mtte markeres nr vi frst er her. Hvert fall litt Jobben lagde mat til oss men kunne ikke sponse mat til over hundre ansatte alene uten at vi bidro enten med penger eller en liten matrett. S da jobben sto for kalkunen bestemte Renathe og jeg oss for sette i sammen en liten salat. Gjorde det enkelt og ringte mamsen og fikk oppskrift p den b http://www.travelblog.org/North-America/United-States/Florida/Orlando/blog-349508.html A Magical Christmas og en tur til det store eplet Da har jeg kjpt en god mengde godis i vendingmachin'a og er klar for komponeringen av mitt 2.. innlegg p bloggen. Nr det gjelder godiset skal jeg ikke bekrefte at jeg prver fre en sunn livsstil men skal vel heller ikke nekte for at jeg lever som en ekte amerikaner.. Men hvem er dere til dmme her er jeg helt alene i det store utland og noe m jeg gjre for f tankene over p andre http://www.travelblog.org/North-America/United-States/Florida/Orlando/blog-348586.html 5149 Etter tte r med den samme busken ble det i dag valgt en ny president for de forente stater av Amerika. Valget sto mellom McCain en noe eldre konservativ herremann og Obama en afroamerikaner med lfter om et bedre og endret USA. Tittet litt p den tvsendte opptellingen men resultatet fikk jeg hre da jeg gikk hjem fra Commens for ca en time siden. Whoooooo Obama Obama won Whooooooooo http://www.travelblog.org/North-America/United-States/Florida/Orlando/blog-341794.html No more tanning For noen dager siden var det leavingparty for Morten og Kim to av gutta p Patterson som ikke er av de mange som har ftt sparken men som faktisk har valgt dra herfra fr programmets slutt. Varme ord om gutta ble fortalt trer falt og alkohol ble drukket leavingparty. N begynner det bli alt for tynt i rekkene av internasjonale representanter p Patterson.. men vi har overlevd s man http://www.travelblog.org/North-America/United-States/Florida/Orlando/blog-339002.html For mye av det gode.. .. er ekstra kilo og begynnende mage Huff da.. Kan si det snn at jeg lett har tilpasset meg the American life som er lik lite bevegelse og usunn mat. Og for lille frken Nome som er ekstra glad i milkshake og pommes frittes er ikke USA akkurat det beste landet bo i fristelsene er for mange Men man skal jo kose seg og da levet livet liksom.. P Som de sier i ordtaketLivet skal ikke vr http://www.travelblog.org/North-America/United-States/Florida/Orlando/blog-335336.html S gr det framover Da har jeg vrt omtrent en uke alene som servitr gr s bra atte Ikke noe srlig med pauser i lpet av et 8timersskift s har noen knaskertter i lomma jeg putter i meg s fort jeg fr tid. Og en liten forandring i timelnna som har gtt ned til ca 4 dollar timen 20 kr men gir gjestene tips s skal jeg nok overleveEllers har jeg tatt opp med roteLindsey hva jeg syns om denne rotingen http://www.travelblog.org/North-America/United-States/Florida/Orlando/blog-320675.html Servitr likblek og fortsatt syk Om noen f timer skal jeg ta p meg bunaden min sette meg inn i bilen ja forresten.. har leid bilP Bare for en mned s m leveres inn allerede 9. september. Men gud for en frihet det er Jo selvflgelig kan jeg leie igjen men tror ikke det.. ganske dyrt nr man er under 21 Og for dere som har peiling p bil s er det en slvgr Dodge Aven.. sier meg igjen tingP... hvor var jeg Jo E http://www.travelblog.org/North-America/United-States/Florida/Orlando/blog-317960.html Promotion Tiden gr fort nr man... jobber P Har vrt utrolig trtt i det siste og det kan vre mange rsaker til det men en av dem er kanskje fordi det har blitt en del jobbing og lite svn.. anyways har ogs ftt en liten forfremmelse i restauranten som jeg liker kalle det Jeg skrev jo om de forskjellige oppgavene som finnes i restauranten og som jeg har ftt opplring i noe som alle i food and http://www.travelblog.org/North-America/United-States/Florida/Orlando/blog-304127.html Cowboys Lrdag var andre gangen ute p det tffeste utestedet i Orlando s langt ikke det at jeg har vrt p s mange enda.. nemlig Cowboys. Morsan og Kjerstin dere ville elsket det Her er det cowboyboots og hatter gratis l ikke det at jeg kan drikke det og best av alt Linedance Kjempemoro Stort dansegulv med ordentlig countrymusikk over hytalerne og vi klasker p bde rompe og lr snur oss http://www.travelblog.org/North-America/United-States/Florida/Orlando/blog-296683.html Lekegutt Might trick me once but I won't let you trick me twice. Bare tys meg kan du lure s mange ganger du vil jeg gr rett p. I dag andre dag p opplring i jobben ble jeg faktisk lurt to ganger. Noen ganger lurer jeg p om jeg i det hele tatt har blitt skjenket med normal hverdagsintelligens.. anyways ble ikke terminate'a fra programmet og lever fortsatt the third time I definately won't l http://www.travelblog.org/North-America/United-States/Florida/Orlando/blog-289424.html ENDELIG en oppdatering.. Regnet btter ned men ikke i Norge Heller ikke i Guatemala.. Nei n har a Carro tatt turen til USA nrmere bestemt Orlando Florida. Her skal jeg jobbe og bo i godt og vel 12 mnd et helt r Og hvorfor jeg har tatt dette valget spr jeg meg selv om enda.. Etter tre fantastiske mnd'er i Guatemala var det forferdelig vanskelig forlate den nydelige familien min p 9 landet de nye kompisene http://www.travelblog.org/North-America/United-States/Florida/Orlando/blog-289086.html