Bienvenido!
Na 6 maanden, 12 landen, 197 uur in lange-afstandsbussen, 8 vluchten, 5,5 flessen zonnebrand, 1 rol ducktape, 48 paspoortstempels, 53 bedden, 4715 fotos, 42 malariapillen, 40 pakken Oreo-koekjes, 51 B-films in Latijnse bussen, 27 uur vertraging (waarvan 26 in Cuba), 1 orkaan, 77 bijna-dood-ervaringen in taxis, 61 tacos, 3,5 kapotgevroren tenen, 3 wereldwonderen, 198x ´Nee ik wil geen inkamassage/gepoetste schoenen/houtsnijwerkjes die mn demente buurvrouw had kunnen maken´, 26 Bountystranden, 7 tropische eilanden, 47 muggenbulten, 1 wespensteek, ´23 non-identificeerbare bultjes, 2x ´zullen-we-dan-nog-maar-eens-een-land-aan-de-lijst-toevoegen´ en 1711x ´wat-doen-die-aso-Nederlanders-hier?´ is het HE-LAAS alweer zover. We zijn weer thuis. Sinds maart hebben we gereisd van de 24 miljoen inwoners van Mexico DF tot de 8 bewoners van het Uro-eilandje in het Titikakameer. Van de droogste woestijn ter wereld in Chili, tot de zeiknatte orkaanbuien in Guatemala. Van de snikhete 42 graden in Santiago de Cuba tot de steenkoude -35 in Bolivia´s Uyuni. Van de megamalls in New York, tot de Peruaanse sloebersupers. Van het zwemmen met haaien in Belize tot een verdwaalde pinguin in Brazilie. Na 6 maanden ruilt La Pura Vida zich noodgedwongen in voor La Dura Vida: werk zoeken, verzekeringsmeuk, een huisje samen in Amsterdam. Maar whatever happens, we’ll always have Latijns-Amerika 2008. En bovendien zijn we stiekem alweer begonnen aan het plannen van onze volgende verre reis. Zodra het zover is, weten jullie ons te vinden. Same site. Caramba!
Maryse & Matthijs…
Joined on: March 16th 2008