Britta Claus - Britta Overgaard & Claus Busch

Britta Overgaard & Claus Busch This blog will immortialize our semester long stay in Sydney, Australia, where we also had the chance to visit China, New Zealand and travel around Australia. (all entries in this blog will be written in danish)

Med denne blog vil vi forevige det semester vi boede og læste på universitetet i Sydney, Australien, hvor vi samtidig havde chancen for at rejse rundt i Kina, New Zealand og resten af Australien.

Private Message Subscribe Top Photos Blog Map
Joined on: April 29th 2007
Last Login: October 29th 2008

Recommends 1

by Britta-Claus, order by Date newest first.

« back 1 10 20 next »

By Britta Claus
December 23rd 2007

Jul i Wodonga

Oceania » Australia » Victoria » Wodonga
Pool renseren
Pool renseren
Anders hyggede sig med at rense pool den dag vi kom
Jul i Wodonga Fra Cairns fløj vi til Melbourne hvor vi blev hentet i lufthavnen af Anders og Karina. De kendte en familie i Victoria, og vi var så heldige at de havde inviteret os alle 4 til at holde jul hos dem. Wodonga lå et par timers kørsel fra Melbourne. Familien boede i et rigtig lækkert hus, med en super have og lækker pool. Vejret var fantastisk, så der var lagt op til en god jul. Den 24. december kørte vi til et vindistrikt en times kørsel fra Wodonga. Vi var på 3 forskellige vingårde, og selvfølgelig med vinsmagning alle [View Full Entry]

Published: February 10th 2008 | 19 Views | [diary=244940]

1. vingård
2. vingård

Så til søs
Så til søs
Vores kahyt på båden
Efter en lang tur op ad kysten så vi frem til at par dage på revet. Vi havde købt en tur hvor vi skulle overnatte på båden ude på det ydre rev, med 7 snorkel ture på turen. Det var en fantastisk tur som vi virkelig nød. Alene det at slappe af ombord på båden, og blot nyde vejret ude på havet. Det var møgvejr i Cairns, men som snart vi nåede ud på havet klarede det op og blev super vejr. Bespisningen fejlede ikke noget ombord, så vi nød det virkelig. Vores første tur i vandet var super, og vi [View Full Entry]

Published: February 10th 2008 | 102 Views | [diary=244933]

SÃ¥ er vi klar
Photo 3
Photo 4

Møg vejr
Møg vejr
De første par dage op af østkysten bød næsten kun på møgvejr
Efter en hyggelig uge i Sydney med besøg af et par venner fra Danmark, var vi igen på farten. Denne gang op af østkysten, hvor vi skulle nå til Cairns godt 3000 km nord for Sydney 12 dage senere. Vejret var temmelig sørgeligt, og for første gang på vores lange ferie havde vi ingen sol og fik en del vand. Turen op gennem New South Wales var en temmelig kedelig affære, og vi var ret skuffet over hvad der var at se. Vi havde købt et elektrisk bil køleskab der blev tilsluttet cigarettænderen, og allerede den anden nat glemte vi at [View Full Entry]

Published: February 10th 2008 | 135 Views | [diary=230712]

Surfer
Enorme bølger
Guld kysten

Det var lidt af en kontrast at komme fra den øde og tørre outback, til pludselig at være tilbage i civiliseret og beboede områder da vi nåede den centrale del af South Australia. Endelig var der ikke hundrede vis af kilometer mellem toiletter, tankstationer og indkøbsmuligheder. Desuden mærkede vi en markant ændring i klimaet. I toppen omkring Darwin og Kakadu National Park var der ulidelig varmt (også) om natten, og i den centrale del omkring Uluru var der et behageligt klima hvor en konstant brise gjorde temperaturen udholdelig. Men her i South Australia var der behageligt varmt om dagen, m [View Full Entry]

Published: December 13th 2007 | 50 Views | [diary=226012]

Photo 16
Photo 17
Photo 18

Co-driver
Co-driver
Den første dag på vejene
Endelig færdig med skolen, og nu kunne vi begynder på vores 7 ugers ferie inden det går hjem af. Vores tur startede i Darwin i Northern Territory, det helt nordlige Australien. Herfra ville vi følge Stuart Highway hele vejen ned til det sydlige Australien, og derfra følge the Great Ocean Road rundt langs kysten til Melbourne. Vores første problem var tiden! Vi fløj til Brisbane som godt nok er samme tidszone som Sydney, men som ikke har sommertid og derfor var en time bagud. Darwin ligger i en anden tidszone med ½ time bagud, men med sommertid er det ½ time [View Full Entry]

Published: December 2nd 2007 | 172 Views | [diary=224314]

Kakadu National Park
Risiker ikke dit liv
Malabanjbanjdju camp

Vi var omkring 45 på hele holdet
Et halvt år i Australien ville ikke være komplet uden at have prøvet kræfter med deres bølger. 3 af gutterne fra Sydney og Claus havde derfor meldt os til et lær-at-surfe kursus. Vi blev hentet i byen fredag aften og kørt til 7 Mile Beach ca. 2 timer syd for Sydney, hvor vi skulle tilbringe weekenden til søndag aften. Vi boede i små hytter blot 5 minutters gang fra stranden, som var perfekt til begynder surfere. Vi havde 4 x 2 timers lektioner over weekenden, og da det umiddelbart ikke lyder af meget over 2 hele dage regnede vi med at [View Full Entry]

Published: October 29th 2007 | 82 Views | [diary=215106]

7 Mile Beach
Surf Camp
4 kløveret

En smuk dag
En smuk dag
Det var en god dag at få et billede med opera huset
Vi har fri fra universitetet 5 ud af 7 dage om ugen, og alligevel havde vi valgt at tage i zoo på Labour Day! Det er en offentlig helligdag tilsvarende 1. Maj i Danmark, og selvfølgelig var zooen fyldt med børnefamilier - logik for burhøns... Vejret var perfekt og vi tog en færge fra Darling Harbour. Taronga Zoo ligger på den nordlige side af havnen, og der er en indgang nede ved færgelejet. Turen derover bød også på en større rundtur i havnen, og vi fik nogle fantastiske billeder af byen. For at komme fra færgen og op til hovedindgangen blev [View Full Entry]

Published: October 14th 2007 | 145 Views | [diary=210524]

Oceania » New Zealand » North Island
Maori
Maori
En maori skulptur på Te Papa museet i Wellington
Te Papa Vi startede vores tur på nordøen i Wellington, der trods sin status som landets kun 3. største by er landets hovedstad. Den første destination var museet Te Papa (Maori for "stedet til dette lands skatte"), New Zealands national museum. Museet bestod af 36.000 m2 fordelt på 6 etager, og er den sydlige halvkugles største museum. Men det bedste af det hele var at hele herligheden er gratis for offentligheden! Ud over en enorm udstilling der beretter om Maori historie bød museet på en fascinerende og innovativ udstilling omkring skabelsen af den dramatiske natur i New Zealand. D [View Full Entry]

Published: October 8th 2007 | 280 Views | [diary=209084]

New Zealand Parliament
Kiwi
Vietnamesisk præsident

Queenstown
Queenstown
Et blik ud over søen ved Queenstown, inden vi kørte videre
Vi var kommet hele vejen fra Queensland og bestemte os for at køre et godt stykke ned til Kaikoura, hvor hovedattraktionen var store kaskelot hvaler. På vejen tog vi et smut forbi Mt. Cook, med 3754 meter det højeste bjerg i New Zealand, hvilket vi havde kunnet se fra luftballonen knap 300 km derfra i Queenstown. Bjerget så flot ud på afstand, men der var ikke det store at se oppe ved selve bjerget. De omkring liggende spejlblanke søer er derimod en kæmpe oplevelse, og vi kunne bruge rigtig lang tid ved disse. Herefter fortsatte vi ned ti Kaikoura hvor vi [View Full Entry]

Published: October 7th 2007 | 44 Views | [diary=207584]

Lake Pukaki
Mt. Cook
Sikken køretur

Britta og søløven
Britta og søløven
En ordentlig én var det, og vi ville ikke komme for tæt på
Catlins Vi forlod narkohandler byen Bluff og kørte gennem Catlins regionen via Southern Scenic Route langs kysten mød øst, og tilbage nordpå mod Dunedin. Landskabet havde ændret sig en del i forhold til de tidligere dages regnskove og bjerglandskab. Det sydlige og sydøstlige New Zealand var noget mere fladt, og bestod mest af grønne rullende bakker med græssende får. Faktisk mindede det mest af alt om en scene fra Teletubbies - har vi hørt! Wild life Vi kørte ind til Waipapa Point, der er et fyrtårn ved den sydligste spids af New Zealand. Vi kørte af helt små grusveje de [View Full Entry]

Published: September 22nd 2007 | 332 Views | [diary=203505]

Luftballon tur