Annet's Guestbook
Comments
Date: 18th April 2012
haaai
hi girl, wat een avonturen al beleefd allemaal, van heftig tot gelukkig ook nog wel wat chillen. coffee bay lijkt me ook erg mooi!! ben benieuwd hoe de mensen allemaal verder zijn en je vriendinnen. spreek je!! xxx marianne
haaai
Date: 18th April 2012
Prachtig !
Dag Annet, Bedankt voor het prachtige verhaal. Jullie hebben in korte tijd al veel meegemaakt. Vooral jullie belevenissen in de townships moeten indrukwekkend zijn. Na zo'n intensieve voorbereiding fijn te merken dat jullie ook echt kunnen genieten. Iedereen de groeten daar, speciaal natuurlijk Eske. xxxxx (je weet wel hoe ik die geef), papa.
Prachtig !
Date: 7th April 2012
Spannende avonturen!
Hey Annet meis!! Leuk dat je een blog bij houdt! Heb je na de sloop party niet meer gesproken. Maar de voorbereidingen zijn dus allemaal getroffen en goed gegaan. Mooi om te lezen over de \'rode aarde\' en de apartheid, maakt me nieuwsgierig naar t land. Tot je volgende verhaal. Bio@E\'nske
Spannende avonturen!
Date: 5th April 2012
Ben ik blij dat je de taxirid in Jo'burg hebt overleeft;-).........
From Blog: Contradictio in terminis
Ben ik blij dat je de taxirid in Jo'burg hebt overleeft;-).........
Date: 5th April 2012
al een afrikaans nummer?
Jouw verhaal lezen was een goed alternatief om de tijd door te brengen van een no-show :-) Heb je al een afrikaans nummer voor een nachtelijke sms voor komend weekend? ;-)
al een afrikaans nummer?
Date: 4th April 2012
Apartheidsmuseum
Ha Annet, Ik was enkele maanden terug ook in het Apartheids Museum in Jo'burg. Goed gedaan he? Erg indrukwekkend inderdaad. Geniet van je reis! Liefs, Taco R.
Apartheidsmuseum
Date: 2nd April 2012
Hey Annet! Let ik ff niet op en je bent weer het land uit. Veel succes en plezier!! x Joost
Date: 28th March 2012
He annet, leuk dat je wat blogt. veel plezier in Z-A! Doe de groeten aan Eske. Gr. Harmen
From Blog: Africa keeps calling...
From Blog: Africa keeps calling...
Date: 26th February 2009
heeey meis!!
heeey meid! Echt super om al je verhalen te lezen! je hebt daar echt al super veel meegemaakt! kan niet wachten om al je verhalen te horen! Tot snel, liefs
From Blog: Indiërs, nieuwjaars(zonne)duik en Mount Mulanje
heeey meis!!
From Blog: Indiërs, nieuwjaars(zonne)duik en Mount Mulanje
Date: 23rd February 2009
schildpad
Lieve Annet, Eindelijk , we hebben je berichten gelezen! Dankzij instructies van je moeder. Wat een indrukwekkende ervaringen doe je op! We hebben je verhalen verslonden. Maak er nog wat moois van, die laatste periode, (dat is jou wel toevertrouwd) en kom gezond weer terug. liefs, ook van Haijo, Tineke.
schildpad
Date: 15th February 2009
de laatste loodjes
dag lieve annet, nog een paar weken te gaan en we kunnen je weer thuis begroeten. het zullen voor jou gemengde gevoelens zijn waarmee je afscheid neemt van al die lieve mensen daar en al die andere lieve mensen thuis weer begroet. Maar ik las dat je weer teruggaat als arts. Still a long time to go girl. Maak er nog een goeie tijd van. Wij zullen blij zijn als je gezond en wel in Nederland terug komt. Behouden reis. Heel veel liefs Harry en Roelie
de laatste loodjes
Date: 15th February 2009
goed doel!!
Heey meissie!!! Allereerst wil ik je zeggen dat het knuffeltje op de juiste bestemming is beland, goed gedaan! En leuk dat je er een foto van hebt gemaakt! Vind het heel mooi om je verhalen zo te lezen, en aan de foto´s te zien is het daar erg mooi, maar heeft het natuurlijk ook een andere kant. Meissie ik vind je echt dapper en als ik lees hoe je dat gefixed hebt met het verwisselen van de band, dan weet ik cker dat jij het bent die deze verhalen typt! haha Goed gedaan meid! Enne hier gaat alles goed, Ruud en ik hebben 10 febr. de sleutel gekregen van een pandje in de Lindestraat, als je weer in Nederland bent, ben je natuurlijk van harte welkom, tegen die tijd hopen we er toch wel te wonen haha :) het is een flatje, maar we hebben een tuintje(genzend aan het opslagschuurtje van de Anne Frank school), een slaapkamer, keukentje in de woonkamer en ja we zijn er heel blij mee! Er moet nog veel gebeuren, maar dat komt allemaal wel goed... Het verhuisbericht zal ik aan je ouders geven, (zij hebben ook gehoord dat we druk bezig waren met het zoeken van een woonruimte, en dan kunnen zij hem geven aan jou als je terug bent. Meissie hou je taai en blijf vooral je zelf! Liefs Yvonne en hartelijke groeten van Ruud
goed doel!!
Date: 13th February 2009
Hé Annet, Ik zit hier op oma's verjaardag jouw verhalen te lezen en zie daarbij je enthousiaste glimlach en betraande ogen helemaal voor me! Maak er nog een paar prachtige weken van hé en pas net zo goed op jezelf als op al die andere lieve en bijzondere mensen die je daar hebt ontmoet! Groetjes Loes
Date: 12th February 2009
wat een boeiende verhalen!
ha annet! het is echt onvoorstelbaar wat jij daar allemaal meemaakt in een paar maanden tijd! en je schrijft t echt allemaal heel smeuïg op, dus don't stop writing! je bent daar ook goed in! nog een paar weken en je bent weer in NL; heel veel plezier en succes en ook verder : sterkte en doe voorzichtig, ook van Frank, Monique
From Blog: Varken villen
wat een boeiende verhalen!
Date: 11th February 2009
hallo
hallo Annet, Wat leuk om je verhalen en ervaringen te lezen! Het lijkt nog maar zo kort geleden dat ik op je paste en nu lees ik van je spannende reis. Knap hoor en het klinkt geweldig! Ik wens je nog een fijne tijd en veel groeten vanuit meppel! Fiona (en Rob en de meisjes)
hallo
Date: 11th February 2009
berichtje
Hoi Annet, Op het laatst toch nog een berichtje van Andre en mij. Ik had al eerder een poging gedaan met jouw verjaardag, maar dat heb je waarschijnlijk nooit ontvangen. Ik ben een behoorlijke digibeet, vandaar. Ik ben nu bij Fiona en die snapt het hoop ik beter. We genieten wel van jouw verhalen en zijn vol bewondering dat je dit allemaal doet. Wat een schat van ervaringen doe je op, daar kun je nog heel lang op teren. We zijn nu aan het aftellen tot de datum dat je weer terug bent en hopen je dan snel weer in levende lijve te zien en aan je lippen te hangen als je over je belevenissen vertelt. Lieve meid, nog veel plezier de laatste weken, pas goed op je zelf en tot ziens. Liefs, Gerda.
berichtje
Date: 10th February 2009
Heej meissie! Superfijn om weer wat van je te horen! zat al telkens te denken dat t zo lang duurde en of alles wel goed was.. :P Wat een mooi verhaal weer! heb weer met open mond zitten lezen! Wat jammer dat je er nu voor het laatst bent geweest, maar nu komen er weer andere plaatsen met andere mensen en avonturen! :D Heb er ook weer zin in dat je weer terug bent ik Nederland hoor! Maar voor nu nog ff heeel veel plezier! Liefs Tanja
Date: 26th January 2009
groet
Dag lieve Annet, Ook vanuit Gouda worden je verhalen gevolgd. Je mooie foto's zullen wel in schril contrast staan met de dingen die je daar ziet en mee maakt, maar ik heb het idee dat je daar wel heel intens leeft. Een ervaring die je je leven lang mee neemt. Ik wens je nog een goede laatste maand in Malawi en een behouden terugkeer. liefs Ingrid
groet
Date: 9th January 2009
Beste Annet, Ik heb jouw verhalen over Malawi met veel interesse en plezier gelezen. Vanmorgen was ik aan het werk als pedicure en heb met Gerda Koning over Malawi gesproken. Zij vertelde dat je daar aan het werk bent en een dagboek bijhoudt. Anton en ik hebben ons ingeschreven om een kindje te adopteren, uit Malawi. Wij kennen het land nog niet en zijn erg geinteresseerd in de verhalen.. zo kunnen wij een beetje ruiken en proeven aan Malawi. We wensen je veel plezier en succes tijdens je verblijf daar. vriedelijke groeten uit Oldemarkt, Annette Perquin
From Blog: Eindelijk!
From Blog: Eindelijk!
Date: 6th January 2009
geweldig
Ha Annet, ik weet eindelijk hoe het werkt. lees met veel plezier je verhaal, heel veel dingen herken ik wel van Zambia, vooral je indrukken. Ook begrijp ik heel goed hoe moeilijk het was om voorgoed afscheid te nemen van de mensen in het noorden. veel wijsheid en succes de volgende maanden, ik denk dat je als een ander mens terug komt, maar het is geweldig dat je dit doet, Gerda
geweldig
Date: 6th January 2009
He Annet! Nog een top 2009 gewenst meid! Dat we nog maar veel mooie verhalen van je mogen lezen dit jaar... :) Liefs!
Sign In

Gerda Koning
non-member comment
Ha Annet
Je hele verhaal gelezen, het lijkt wel een heerlijke vakantie, maar ik begrijp dat er ook hard gewerkt wordt. Heel veel succes blijf je volgen. Gerda