Annelies Van Herck - Annelies Van Herck

Private Message Subscribe Top Photos Blog Map
Joined on: July 6th 2009
Last Login: November 17th 2009

by Annelies Van Herck, order by Date newest first.

« back 1 10 20 30 next »

Namasté, Vandaag wil ik het met jullie graag hebben over de koeien in India. Zoals jullie weten is de koe een heilig dier in India, dat niet gedood mag worden. Het slachten van koeien is niet aanvaard door de maatschappij en heeft ook weinig nut aangezien niemand koevlees eet hier. Koeien worden gehouden voor melk aangezien hier enkel verse melk wordt verkocht. Melk in karton of fles zoals wij het kennen hebben ze hier niet; en je kan het zeker niet in de supermarkt kopen. Als je graag melk koopt, koop je dat bij de lokale melkhandelaar of de lokale kruidenierswinkel. [View Full Entry]

Published: October 11th 2009 | 120 Views | [diary=442948]

DSC02657
DSC02658
DSC02659

September 25th 2009
Goa Asia » India » Rajasthan » Jaipur
Namasté, Na Kerala spendeerden we onze laatste drie dagen in Goa, een toptoeristische plaats iets ten noorden van Kerala. De staat Goa is een totaal andere ervaring dan Kerala. Vooreerst vind je er om de vijfhonderd meter een alcoholshop, waar alles wat je je maar kan bedenken betreffende alcohol te koop is. Bovendien vind je er in de supermarkten ook enorme rekken alcohol, zoals wij gewoon zijn. Ik vond er zelfs drie Belgische bieren, namelijk Stella Artois, Leffe en Hoegaarden! Op alle drie de flesjes stond in het groot ‘Belgisch Bier’, aangezien dit toch een grote naam heeft [View Full Entry]

Published: September 25th 2009 | 95 Views | [diary=439647]

DSC02122
DSC02125

September 18th 2009
Kerala Asia
14 september Opgestaan om 5u om ons klaar te maken en op tijd op de luchthaven te zijn (6u) om onze vlucht van 7u te halen. Eens in het vliegtuig kregen we het bericht dat er veel vliegverkeer was dus dat we waarschijnlijk moesten wachten, wat ook het geval was. Opvallend was dat er zoveel mannen waren: tijdens de security check was er een rij van 100 meter voor de mannen! De vrouwen moesten niet aanschuiven dus we hadden geluk. Maandagmorgen is blijkbaar een heel drukke dag, in het bijzonder voor business mensen. Om op te stijgen moesten we een half [View Full Entry]

Published: September 18th 2009 | 50 Views | [diary=437644]

September 16th 2009
Mumbai Asia » India » Rajasthan » Jaipur
Namasté, Normaal gezien zou ik vrijdagmorgen (11 september) naar Kerala vertrekken met het vliegtuig; dit was echter buiten de piloten van Jet Airways gerekend, die vanaf woensdag in staking waren. Donderdagavond kregen we de confirmatie dat onze vlucht niet zou vliegen en dat we dus moesten zoeken achter een andere vlucht. Na veel rondbellen hadden we een vlucht gekregen bij Kingfisher, een andere Indische maatschappij. Het enige probleem was dat deze vlucht slechts zaterdagmiddag vloog en dat deze naar Mumbai vloog. Zondag zouden we dan pas naar Kerala kunnen vliegen. Gelukkig hadden we o [View Full Entry]

Published: September 17th 2009 | 158 Views | [diary=436985]

Gateway of India

Update 5 september Namaste, Het is weer even geleden dat ik iets in mijn blog heb geschreven maar ik ben van plan om dat helemaal goed te maken. Vandaag, zaterdag 5 september, is Teacher’s Day in India. Alle leerkrachten over het hele land worden gevierd. Zij zorgen immers voor de educatie van de kinderen, wat hen een mooie toekomst moet opleveren. De dankbaarheid voor deze job wordt heel nadrukkelijk gevierd op Teacher’s Day, waarbij de studenten een heel programma in elkaar steken voor hun leerkrachten. Zo was het dus ook in BMIT; de studenten hadden een hele show in elka [View Full Entry]

Published: September 7th 2009 | 97 Views | [diary=434468]

DSC02093
DSC02050
DSC02051

Woensdag 26 augustus Vandaag zijn we tijdens de middag met vier personen van BMIT naar Delhi vertrokken voor een congres over “higher education” (hogere studies) in India dat donderdag zou plaatsvinden. Aangezien het een trip is van 6u waren we al tijdens de middag vertrokken, zodat we er op tijd zouden aankomen om nog rustig iets te eten en te slapen. ’s Avonds aten we in de hotellobby; uitstekend eten en uitstekende service. Ik probeer de Indische menukaart onder te knie te krijgen, hoewel dat nog steeds niet eenvoudig is. Een paar basisdingen die ik ondertussen gel [View Full Entry]

Published: September 3rd 2009 | 62 Views | [diary=433274]

DSC01960
DSC01961

August 26th 2009
19 - 25 augustus Asia » India » Rajasthan » Jaipur
Woensdag 19 augustus Het werk vandaag was goed; veel feedback gehad over de dingen waaraan ik de laatste dagen gewerkt had en daarvan heb ik weeral iets bijgeleerd. ’s Avonds was het zoals gewoonlijk trainee dinner, maar we beslisten deze keer om niet te gaan. Daarna was er immers nog een afscheidsfeestje van een trainee die Jaipur ging verlaten; het feestje vond plaats in het midden van de stad; het was werkelijk een ontzettend mooie locatie. Het was gelegen achter een hotel en je moest eventjes wandelen om er te geraken, maar het was zeker de moeite waard. Het domein was [View Full Entry]

Published: August 26th 2009 | 35 Views | [diary=431353]

De volgende foto's zijn van andere trainees: ik heb de beste eruit genomen. Hoop dat jullie ze leuk vinden. [View Full Entry]

Published: August 24th 2009 | 43 Views | [diary=430359]

Obrázok 036