Ann Therese - Ann Therese Midbrød

Updates fra min sør-øst Asia reise!
1 Forum Posts Blog Map
Joined on: February 24th 2008
Last Login: April 28th 2009

by Ann Therese, order by Date newest first.

« back 1 10 next »

Så var jeg plutselig hjemme igjen. Arbeider hardt på å omstille meg til livet i nord, og trøster meg med mange gode minner fra de siste 2 månedene :p Noe positivt er ihvertfall brukbar internett forbindelse, og kan endelig få lagt ut en del bilder, som d har vært litt dårlig med i det siste. Og som de sier, bilder sier mer enn 1000 ord, så blir derfor ingen blogg-skriving denne gang :) [View Full Entry]

Published: July 7th 2008 | 68 Views | [diary=296174]

Dagens fangst
På vei til Gili Nanggu
Safety first!

... [View Full Entry]

Published: June 1st 2008 | 86 Views | [diary=282486]

Mens jeg maatte ta til takke med posering paa madrass....
Paa vei for aa se soloppgang og vulkaner midt paa natten (kl ca 5)
Naermer oss stadig...

June 5th 2008
Loving Lovina Asia » Indonesia » Bali » Lovina
Foerst og fremst, sorry for daarlig oppdatering siste 10 dagene,har slitt maximalt m daarlig internett forbindelse. Blir litt mye aa oppdatere helt fra sist, men saa prover aa gi en liten historie paa hva som har skjedd de siste dagene. Er naa kommet oss til Bali. Planen var aa ta buss fra Pangandaran, og overnatte paa Bromo vulkanen. Men vi trivdes altfor godt i Pangandaran, og saa altfor moerkt paa 2 dagers lang reis, med 20 timer i buss, saa vi fikk kjoept oss en flybillett fra Yogya direkte til Bali. Go ide. Saa vi ankom Bali/Kuta sent i gaar kveld. [View Full Entry]

Published: June 5th 2008 | 69 Views | [diary=284040]

Soloppgang
En av mange baater som var ute paa havet og ventet paa delfiner
Vi var heldige, etter at mange andre baater hadde gitt opp og dratt inn paa land igjen, dukka disse delfinene opp ved baaten vaar :)

Etter 2 uker i Pangandaran, er det paa tide aa bevege paa seg litt. Drar til Yogyakarta i morgen tidlig for aa moete Ann Helen. Har planer om aa farte litt, til Wonosobo og Dieng Plateu, og saa tilbake til Pangandaran saa Ann Helen ogsaa faar oppleve paradis, foer vi beveger oss mot Bali ;) Alles gut!! :) [View Full Entry]

Published: May 24th 2008 | 45 Views | [diary=279640]

Livet i Pangandaran er stille og rolig som alltid. Har faatt gang paa surfebrettet, og det er stort sett det det gaar i. Hadde en motorsykkel tur til Green Canyon og Batu Karas med en gjeng andre turister en dag for aa faa litt variasjon. Er ikke surfeforholdene bra nok her i Pangandaran, gjoer vi som i dag og leier en bil og stuer inn saa mange brett og folk som mulig og kjoerer 1 times tid til Batu Karas. Det er et bortgjemt lite surfested, men er man heldig er det virkelig gode boelger der, saa jeg var heldig i [View Full Entry]

Published: May 15th 2008 | 74 Views | [diary=276560]

stranda
Bambusbro, er denne safe?
go one by one...!

Jah hvem hadde trodd at fortsettelsen skulle komme 1 maaned senere fra Pangandaran igjen? Men saann gikk d altsaa... 2 uker i Indoesia var ikke nok, og 1 maaned i Skandinavia var nok til aa bestemme seg for aa dra tilbake :) Denne gang helt paa egenhaand, enn saa lenge, foer Ann Helen joiner om 3 uker. Imens nyter jeg aa reise alene, langt fra saa skummelt som jeg trodde det skulle vaere. Etter aa ha reist 3 laaaaange dager, synes jeg faktisk ennaa d er helt topp aa reise alene :) Kom til Pangandaran i gaar kveld, etter 7 lange [View Full Entry]

Published: May 10th 2008 | 61 Views | [diary=274760]

topp-comfortbussen til Pangandaran, ser du surfebrettet i bakvinduet? ;)
Alle livvaktene i action naar bleik turist plutselig ikke kan svoemme lenger :)
ser jeg ikke temmelig dau ut her?

March 29th 2008
Surfer' s paradise Asia » Indonesia » Java » Pangandaran
Etter en laaaaaang reise, 4 timer med tog, og 7 laaaange timer med lokal buss, ankom vi Pangandaran. Ble frakta til et hostel av to sykkeltaxier, finnes visstnok ikke taxi her, da det er saa lite at det ikke er behov for det :) Fant et flott hotell paa foerste forsoek, med air-con, tv, to balkonger, stort rom, alt du trenger for ingen penger! Klokken var blitt 10 da vi hadde slengt av oss ryggsekkene, og vi var doedsultne etter aa ha reist hele dagen uten noe mat. Men det hadde begynt aa styrtregne ute. Det saa ikke ut til aa [View Full Entry]

Published: March 30th 2008 | 86 Views | [diary=261226]

March 28th 2008
Indonesia Asia » Indonesia » Java » Jakarta
Spurte du en lokal i Singapore om han likte byen, var svaret "Yes, of course", som om du hadde spurt verdens dummeste spoersmaal. Jeg spurte noen lokale fra Jakarta det samme, og her var svaret, "No, haha", som om jeg igjen hadde spurt verdens dummeste spoersmaal. Og jeg kan forsaavidt forstaa hvorfor. Jeg hadde lest at Jakarta skulle vaere kaotisk og skittent, men det jeg saa allerede fra lokalbussen fra flyplassen inn til byen, var over all forventning. Var totalt trafikk kork hele veien inn til sentrum, og det var soeppel over alt. Folk bodde i de skropeligste husene, og alt [View Full Entry]

Published: March 28th 2008 | 46 Views | [diary=260519]

Gjestehuset vaart i Melaka var et gammelt, stort hus og det fungerte nesten som om vi leide et rom hjemme hos eieren. Delte bad og dusj med resten av gjestehuset, og frokosten ble tilberedt i samme kjoekken som eieren lagde sin mat i. Ganske saa hjemmekoselig. Planen var aa ha en sightseeing tur i omraadet saa snart vi ankom, men kort tid etter vi hadde slengt av oss bagasjen, begynte det aa styrt regne. Saa vi var stuck i regnet, igjen. Kom oss ut etter en time, og labbet rundt til vi fant en plass aa spise lunch. Etter lunch labbet [View Full Entry]

Published: March 28th 2008 | 44 Views | [diary=260515]

Etter noen timers soevn etter gaarsdagens bursdagsfestligheter, hoppet vi inn i en van og fikk litt sightseeing i Cameron Highlands, paa diverse teplantasjer, jordbaerplantasjer og bie farmer. Var paa en tefabrikk og fikk se hvordan te ble laget, uhyre spennende.... Saa hoppet vi paa bussen igjen. Hadde jeg bare visst....men naa vet jeg hvordan det maa vaere for katter som blir glemt i toerketrommelen. Veien til Kulala Lumpur er ikke lang, men det er svinger hver 10. meter, saa tross den korte distansen, tok vi allikevel nesten 5 timer foer vi var fremme i KL, alle temmelig groenne i trynet [View Full Entry]

Published: March 24th 2008 | 72 Views | [diary=259256]

Boh tea plantage
Meg og Chris synes det er veldig spennende med teplantasjer.... ;p
Skeptisk?

« back 1 10 next »