Aleksandra's Guestbook

Comments
Date: 2nd October 2012

Hej, to wygląda rewelacyjnie. Czy to Beirut? Tak właśnie sobie wyobrażam nadmorską promenadę.

From Blog: Hummus_life_reloaded_6
Date: 4th November 2012

Hej, to 'resort' w Byblos. W samym Beirucie chyba nie ma plazy.

From Blog: Hummus_life_reloaded_6
Date: 2nd October 2012

Nie chciałabym stać za Wami w kolejce na lotnisku :-)

Date: 14th August 2012

jesteś bardzo dzielna!bawcie się dobrze!

Date: 14th August 2012

ach te słodkie oczy Q!

Date: 13th August 2012

Ola, jak dla mnie - wielki szacun:) Bo jednak podróż do trochę, powiedzmy, "dzikiego" kraju z eM to jednak nie lada wyzwanie.

From Blog: Hummus_life_reloaded_intro.
Date: 25th October 2011

Ola! Chyba gdzieś się zaprzepaścił 8 odcinek Waszej argentyńskiej epopei?!

From Blog: Yerba_journey_12
Date: 17th October 2011

Ciekawa wyprawa - piekne zdjecia!
Olu! Twoj blog czytam juz od dawna ale teraz musze zkomentowac. Wybacz te moja szwedzka klawiature - mysle ze idzie przeczytac. Bardzo interesujaca wyprawa w takie odlegle regiony swiata! ... Piekne robisz zdjecia, no i mozna sie naprawde nauczyc mnostwo rzeczy o kraju z twoich dokladnych opisow, a przy tym nawet dobrze posmiac, bo duzo humoru w tych twoich opowiesciach!... Trzymajcie sie mocno i cieplo! Usciski - Ela ze Sztokholmu.

From Blog: Yerba_journey_6
Date: 15th October 2011

Yamana i pingwiny
Absolutnie fascynująca ta historia Yamana. A pingwiny przezabawne, napawałam się ich widokiem wokół Capetown, ale to chyba były te Magellana!? Cieszę się, że ta wyprawa łódką w otmętach już za Wami!

From Blog: Yerba_journey_6
Date: 11th October 2011

Pierwszy odcinek
Fajnie znów czytac Twojego bloga. Looking forward to more:-). Besitos!

From Blog: Yerba_journey_1
Date: 8th May 2011

Wiem ze miejsca z przewodnika to obciach wg ciebie - ale ja pysznie jadlam w Ankor Palm - wyglada fansy - salatka z mango i amok fish w lisciach bananowca..... gdzies w okolicu Pub Street:) Pozdr.IK

From Blog: Asian_Adventure_5
Date: 7th May 2011

Ha, wpraszam się na fish amok! Pozdr. Irma

From Blog: Asian_Adventure_4
Date: 3rd May 2011

Yo
nie wierze z tym trybunalem.total juz nie bede pisal co ja bym zrobil.Tu pada snieg dla odmiany wiec inwestujcie w okrycia. Ale fajnie ze tam jestescie. Musisz sie niesamowicie czuc Ola, przechadzka po wlasnej pamieci. Szacun za olewke turystycznych terminarzy.bigup sir Jacob

From Blog: Asia_Adventure_2
Date: 10th January 2011

Policja
święta prawda - już zdążyłam o nich zapomnieć!

From Blog: georgian_journey_7
Date: 10th January 2011

"Jedyne nowoczesnego budowle, to apteki i stacje benzynowe"? Chciałbym przypomnieć o posterunkach policji, które w całej Gruzji są oazami porządku, czystości i nowoczesności. Dokładnie odwrotnie jak u nas.

From Blog: georgian_journey_7
Date: 26th November 2010

Nice Blog
Nice Blog! I see that your blog is about travel. I want to share some info with you. Citymedia foundation(http://citymediafoundation.org) has launched www.city.vi , a network of 68,000 city specific video sites, where you can share videos about cities and regions across the world. like for Paris videos you can visit http://Paris.vi . You can also find out about other cities that you are interested in. Hope to see you there. suparnadilip@gmail.com www.city.vi

From Blog: georgian_journey_5
Date: 20th November 2010

kiepskie
a co konkretnie jest kiepskie i cienkie?

From Blog: balkan_road_14
Date: 19th November 2010

kiepskie
i cienkie

From Blog: balkan_road_14
Date: 16th November 2010

chyba potrzebny byl mi ten opis gor .rozluznilam sie,rozmarzylam.mlody stalin lamalby serca dziewczat nawet w dzisiejszych czasach.zmienilibysmy mu tylko ubranko.pozdrawiam ewa

From Blog: georgian_journey_5
Date: 16th November 2010

Comment
Genialnie!

From Blog: georgian_journey_4
Date: 11th November 2010

Zupełnie jakbym tam był! Aktiwejszyn ze spiewem młodego mnie zabiła. Bez wina i czaczy trudno wytrzymać do końca.

From Blog: georgian_journey_3
Date: 20th October 2010

Jedzonko git i ciesze sie, ze jestesmy tu tylko tydzien, bo bym wrocila taka, jak te walenie:-)

Date: 20th October 2010

Walenie na plazy
No nie do konca spal, ale udawal:-) Dzis podziwialam angielskie house-wives wyrwane z kuchni, opalone na krewetkowy kolor... grrrr!

Date: 19th October 2010

czyli jednak nie jest tak zle? jedzonko wyglada dobrze:)

From Blog: hiszpanskie_historie_8
Date: 18th October 2010

Cóż za poetyckie porównanie! Ten wąż co zjadł słonia to chyba z Małego Księcia? A zaraz obok walenie się na plaży. I mówisz, że J. to wszystko przespał? Co za szkoda!

From Blog: hiszpanskie_historie_7

Tot: 0.149s; Tpl: 0.007s; cc: 15; qc: 112; dbt: 0.071s; 1; s:apollo w:www (50.28.60.10); sld: 2; ; mem: 6.5mb