05.01.2008 kl. 0730
Da er det snart tid for å forlate denne øya. Vi skal nå spise frokost og gjøre opp regninga før vi drar med en av hotelets båter over til fastland.
Dette med å gjøre opp regningen har damen i resepsjonen drevet med siden i går kveld. Hun har ringt x antall ganger og har omtrent 100 forskjellige lapper med alt vi har kjøpt de 4 døgnene vi har vært her. Blir spennende å se hvor lang tid selve utsjekkingen tar!
Jaja.. Dette er sysselsetting på sitt beste.. Mamma, tenk hvor mange ledige jobber i hotellbransjen det hadde blitt å formiddle om vi innførte de samme rutineene i Norge... Da hadde dere fått det travelt i NAV:)
Det har vært avslppende å være på denne øde øya men må si det skal bli godt å komme til
sivilasjonen igjen.
Vi har nå kommet frem til Bohol... Men da PC kun virker ved baren må jeg fortsette i morgen da jeg straks er tom for strøm :)
05.01.2009 kl 21.40
Som jeg skrev tidligere i dag så er vi fremme på Bohol som er en øy som ligger 2 timers
båttur fra Cebu.
På veien hit så vi en hund ble påkjørt, Men den kastet seg bare rundt et par ganger hylet som en gris og var på beina igjen. Drosjesjåførens kommentar var da" thats a very strong dog". Etter det ble vi stående i en kø for å slippe over ei geit som var på tur.
I dag har det vært greit vær men sola er liksom ikke 100% der vi er så på torsdag settes plan B igang. Det er bestilt flybilletter til Bangkok og etter en natt rett i nærheten av flyplassen går ferden ned til Koh Samet. Iflg. yr.no er det sol å få der.
Vi bor nå forøvrig nå på Isis Bungalow http://www.isisbungalows.com/
På den forrige plassen vi bodde hadde vi Bungalow på 48 kvm, Denne er på hele 10 kvm og har faktisk i tillegg til dobbeltseng en kommode av plast (og den er stygg). Dokumentasjon i form av bilder vil bli lagt ut på et senere tidspunkt.
Nå er det sent her og jeg er klar for en natt med søvn!
God natt alle venner og bekjente :)