21.01.2009 kl. 17:20
Vi er snart klar for å forlate Samui for å reise tilbake til Cebu. Flyet hjem til Norge går fra Cebu.
Vi hadde planlagt å droppe å fly til Filipinnene igjen ved å hoppe på flyet i Hong Kong. Men dette lot seg ikke gjøre, om vi ikke møter opp i Cebu blir resten av flightene slettet.
Så er det noen som trenger 2 flybilletter Bangkok - Hong Kong er det bare å si ifra!! Kan få dem helt gratis.. Det er en trøst at disse billettene ikke kostet stort!
Kl. 19:45 flyr vi fra Samui til Bangkok
kl. 00:20 Cebu - Maila
kl. 06:35 Maila - Cebu
Fremme i Cebu 07:30. deretter 15 min med taxi til hotellet
Når det gjelder han som soler seg uten solkrem så har det f... meg gått helt greit. Mulig du har rett i at det kun er pingler og engelskmenn som bruker solkrem! Men skal sies at i dag kjørte Michael på solfaktor 20.
Når det gjelder dette 4 på rad spillet vi skulle gi bort er det ingen som har meldt seg. Michael har nå pakket det ned for å fyre det opp
BarMan tager en gammel folkevognbuss. Bygger den om litt og kjøper inn litt sprit.. Vips så har man en bar!
i peisen når vi kommer hjem!!!
Legger inn et par bilder i dag også.
Det ene bildet viser noen Thai frøkner som sjekker om de har lus. Bildet er tatt inne på et supermarked. Det er helt vanlig at de sitter over alt å sjekker håret til hverandre. Dette sier muligens noe om at de har MYE lus her nede.
Har ikke peiling på om det er internett tilgang på hotellet vi kommer på i morgen så skjer det ikke noe her så er det forklaringen.
Vi er uansett hjemm igjen på søndag kl. 11:00
BarDrinkene var ikke saærlig gode.. Men koseptet var jo morsomt!
UtsiktFra en av rstaurantene i Fisermann Village