Published: August 6th 2007Asia » Thailand » Central Thailand » BangkokJuly 10th 2007

Alone in Macau
....Aixi estem per culpa vostra, perque ningu no ha volgut venir de viatge amb nosaltres!!
....In takole sva bila zalostna, ker nihce ni sel z nama na potovanje!!!
Hola des de Bangkok!! Ahir vam arribar a Tailandia i aprofitem per pujar les primeres fotos de Macau i les primeres que tenim de Bangkok, que no son gaires perque encara no hem vist gaire cosa! Dema a la nit marxem cap al nord, a fer uns dies de trekking i veure els elefants. uoo!!!
Petons a tots!!!!!!!!!!!!!!!
Zivjo vsem, dolzna sva imava se fotke, tko da jih objavljava tokrat. So fotke iz Macaua in pa prve iz Bangkoka, kamor sva prisla vceraj. Jutri ze greva proti severu na kak treking. Lp vsem.
Hello from Bangkok!!! We arrived in Thailand yesterday evening. Here are the first photos we were able to upload, from Macau and a few from Bangkok... were heading north tomorrow, trekking and elephants are waiting fr us!
Kisses!
There are more photos below
Displayed: 12
Oriol
non-member comment
Bandarres!
Com que ningú ha volgut venir amb vosaltres? No ens heu convidat! Tot i que les nostres cares estan igual de fer caixes! (per cert, quan he vist aquestes cares ja m'ha fet un salt el cor pensant amb els hospitals de la zona... jejeje -mode bromes sanitàries desconnectat-) Disfruteu força! I aneu fent el blog alternant les llengües si pot ser, que allò de l'anglès only va ser una mica dur. Un petó ben fort a tots dos!
From Blog: Bangkok