Alone in Macau....Aixi estem per culpa vostra, perque ningu no ha volgut venir de viatge amb nosaltres!!
....In takole sva bila zalostna, ker nihce ni sel z nama na potovanje!!!
Hola des de Bangkok!! Ahir vam arribar a Tailandia i aprofitem per pujar les primeres fotos de Macau i les primeres que tenim de Bangkok, que no son gaires perque encara no hem vist gaire cosa! Dema a la nit marxem cap al nord, a fer uns dies de trekking i veure els elefants. uoo!!!
Petons a tots!!!!!!!!!!!!!!!
Zivjo vsem, dolzna sva imava se fotke, tko da jih objavljava tokrat. So fotke iz Macaua in pa prve iz Bangkoka, kamor sva prisla vceraj. Jutri ze greva proti severu na kak treking. Lp vsem.
Hello from Bangkok!!! We arrived in Thailand yesterday evening. Here are the first photos we were able to upload, from Macau and a few from Bangkok... were heading north tomorrow, trekking and elephants are waiting fr us!
Kisses!
Senado - the main square in Macau.... la placa principal de Macau. Oi que fa la sensacio de ser a qualsevol lloc deuropa?!
.... Glavni trg v Macau, povsem v portugalskem stilu, ki ti daje obcutek, da si se vedno nekje v Evropi...
Macau at night - Casino time!....Quan cau el sol la ciutat cania del tot, i passa de ser una tranquil.la ciutat de costa portuguesa amb accent xines a una versio mini de Las vegas.
.... Tukaj sva zasluzila milijone :)
Church.... Facana duna esglesia catolica a Macau, considerada un dels monuments catolics mes importants dasia. (tot i que no recordo om es deia jeje)
.... Fasada od neke katoliske cerkve, k je baje oh in
... [more]
bridges.... Dos dels ponts que uneixen Macau amb les illes de Taipa i Coloane, vistos des de la Torre de Macau. increible oi? Estan tarats a Macau, i demostren la seva riquesa per tot arreu. Penseu que shan
... [more]
When you least expect it... a Chinese temple!.... seguint el cami de ronda duna de les platges de Coloane ens vam trobar aquest temple
... Na tega lepotca sva naletela na sprehodu okoli otoka Coloane. V mislih imam tempelj :)
so called democracy monument... una de les primeres fotos de bangkok que tenim, el monument a la democracia. Curios oi, quan tenen una dictadura?
The big brother of Thailand lomnipresent rei de Tailandia, literalment a la sopa! Tranquils que no pensem insultarlo, que no seriem els primers guiris en anar a la preso per faltarli al respecte!
7 Comments -
Send Private Message
Com que ningú ha volgut venir amb vosaltres? No ens heu convidat! Tot i que les nostres cares estan igual de fer caixes! (per cert, quan he vist aquestes cares ja m'ha fet un salt el cor pensant amb els hospitals de la zona... jejeje -mode bromes sanitàries desconnectat-)
Disfruteu força! I aneu fent el blog alternant les llengües si pot ser, que allò de l'anglès only va ser una mica dur.
Un petó ben fort a tots dos!
So, so, so awsame pictures....:)
An elephant roundabout rules!!!
p.s.: Why cant we see comments, dont know if we submit it OK???
And you were wondering about Asia-tech....:)
There are 3 languages (we are waiting for Chinese letters:) and pictures are like alive..... Elephant almost walked through monitor.....
Just kidding:)
acaso me dijisteis si queria ir????
tieta pili
Ei jo de gran vull ser com vosaltres!
Ja semblava impressionant el que explicaveu en l'altre post, però ara amb les fotos és brutal! Que fort lo de Macau, no sabia que als asiàtics els molés el tema Casinos...jo encara veig els xinos com una colla de pobrets que treballen 15 hores al dia per produir roba i bolsos d'imitació en massa!!
Hauré de viatjar més...
Per cert, Tailàndia té fameta de turisme sexual infantil, no? Espero que us trobeu amb coses més agradables, i que ens pugueu ensenyar la cara "amable" del país, que segur que n'hi ha una!!
Molta sort!!!
Petonets!!
ei cari jo els comments els faré in catalan que s'em dona millor =) això del blog ha estat una moooooolt bona idea, és com si jo també estigués allà jeje (què més voldria!) cuideu-vos molt i besitos!
Ok, now i can see comments (but I dont understand any)
damn...:)
Add Comment