Monumentale fietsroute

Asia » Thailand » Central Thailand » Ayutthaya

Advertisement
Thailands flagPublished: July 10th 2012Asia » Thailand » Central Thailand » Ayutthaya
July 9th 2012

Vanochtend hebben we een fiets gehuurd bij Tour With Thai voor slechts 40 Baht per persoon. Een makkelijke en goedkope manier om de tempels te bezoeken. Tegen de middag aan begon het wat te druppelen, maar dat zorgde dan voor een aangename verfrissing.

Voor de lunch zijn we even gestopt bij Lung Lek, een plek waar je goedkoop noodles kunt eten :-) Daarna hebben we ons fietstochtje verder gezet en zo hebben we eigenlijk veel kunnen zien op een dag.

's Avonds kregen we een andere en slechtere kamer toegewezen zonder airco.. en de douche was kapot en eigenlijk was de hele guesthouse wel best vuil.. :-(

We zijn dan maar gaan eten aan de overkant van de straat, in Tony's Place, vermoedelijk ook een betere guesthouse.. Het eten daar was lekker, je kon er naast Thais ook Westers eten. Tinne heeft dan ook genoten van een goede verse burger met frietjes! :p En voor het eerst konden we eens dessert eten: pannenkoeken!

We hebben nog een poging gedaan de tempels verlicht te zien later op de avond, maar we vonden er geen en onze fietsen hadden geen licht.. niet zo'n goed idee dus. Dan maar iets drinken in Street Lamp, waar je live muziek had en nadien nog een cocktail in Tony's, in het gezelschap van twee Nederlanders.

En dan een nacht de hitte tegemoet.. :-(

There are more photos below
Displayed: 6

Karel Goyens
Hallo allemaal, hier het verslag van een maand Thailand.. kunnen jullie ons op de voet volgen ;-)... full info
JoinedJuly 3rd 2012 Trips0
Last LoginJuly 31st 2012 Followers0
StatusBLOGGER Follows0
Blogs29 Guestbook3
Photos74 Forum Posts0
Blog Options
Thailand
Thailand mapThailand flag
A unified Thai kingdom was established in the mid-14th century. Known as Siam until 1939, Thailand is the only Southeast Asian country never to have been taken over by a European power. A bloodless revolution in 1932 led to a constitutional monarchy....more info

Blogged From
TravelBlog Awards

Tot: 0.099s; Tpl: 0.006s; cc: 12; qc: 28; dbt: 0.0226s; 1; s:apollo w:www (50.28.60.10); sld: 3; ; mem: 6.3mb