Gisteren weeral uren onderweg geweest om hier in Luang Prabang te geraken. Na veel gepalaver met tuktukkers toch een fijn hotelletje gevonden aan de oevers van de Mekong.
Vandaag fietsen gehuurd en, in de verzengende (eindelijk !) hitte en zon, wat tempels en natuurlijk terraskes bezocht evenals een paar lokale marktjes, lekker ruiken dat dat deed... heuheumm. We hebben ondertussen ook onze tickets aangeschaft voor een 2-daagse slowboottocht over de Mekong tot in Huay Xai, waar het grote Gibbon avontuur op ons wacht.....
Aangezien er waarschijnlijk geen internet is op de primitieve slowboot en we daarna direct de jungle intrekken, zullen jullie ons een paar dagen moeten missen, maar natuurlijk blijven we aan jullie denken, surtout wanneer we daar hoog in de bomen tussen de apen en insekten hangen te slingeren !
Tot binnenkort....
6 Comments -
Send Private Message
Hallo,
Leuke foto's, zo kunnen we ons tenminste iets voorstellen bij al die verhalen.
Sacha uw haar is zo plat zegt Jolien hier naast mij...maar verder zie je er prima uit, mooi kleurtje!
en Viviane: uit die moddergang komen met een smetteloos wit t-shirtje...amai hoe doe je dat!
't beste is natuurlijk Ronny op z'n knieën zien gaan voor Buddha...en met zo'n uitgestreken gezicht! héél geloofwaardig zenne!
Hier is 't werk bijna gedaan, den hof is proper, alles is gekuist, de strijk is gedaan...vanavond gaan we met Karen en Jan naar Buggenhout zomert...als het niet regent tenminste anders blijven we gewoon hier wat bijpraten. We zullen jullie weer missen hoor!
Morgen plannen we ons verjaardagsfeestje, zaterdag de jubilee van tante nonneken, zondag maken we de valies en gaan we nog eens bij de meters en peter, maandag kopen we alles wat we nog tekort hebben en dinsdag zijn we weg...jippie! Eindelijk weer zon en warmte!
Jolien is nog steeds ziek, hopelijk nog steeds de angine die niet genezen is. Ze kan niet slikken en dus ook bijna niet eten, ze is al wat kilo's kwijt. De dokter belt morgen of het klierkoorts is. Duimen maar dat het niet zo is! En dat de nieuwe medicatie toch werkt.
Nog veel plezier en avontuur in Laos!
groeten uit Buggenhout,
Geert, Jolien en Ann
nb Sharon gaat iedere morgen van het museum door de rivier naar haar werk.
Het is zo heet dat ze zeilen over het werkterrein moesten spannen.
Ze heeft goei companie en we horen bijna niks van haar ...typisch Sharon!
't zal daar goed zijn denken we dan maar.
Ik volg jullie avonturen reeds van in het begin en 'k moet zeggen : "'t Is 't één en 't ander !" En ... naar ik vernomen heb ... moet het grootste avontuur nog beginnen : het Gibbon avontuur of op zijn West-vlaams gezegd : "den aap gaan uithangen" :). Ik kijk er al naar uit om daarvan foto's te zien !
Groetjes,
Piet S.
NB : ik wist niet dat Ronny zo gelovig was ! :)
Bedankt voor je berichtje, we zijn nu pas terug uit de jungle. Verhalen en fotos zetten we zo vlug mogelijk op de blog. Morgen vertrekken we naar Thailand om uit te rusten, tis nodig. Groetjes aan iedereen en tot binnenkort.
Bedankt voor jullie berichtje. waarschijnlijk zijn jullie ondertussen ook al op reis vertrokken en genieten jullie volop van het goede weer. Laat jullie niet te bruin bakken hoor, zodat je niet te veel afsteekt met ons afgeregende vel, haha. hoe zit het met Jolien ? Hopelijk gaat het ondertussen beter met haar gezondheid. Sorry maar ondertussen zijn we vergeten waar Sharon naartoe is, welke rivier moet ze daar ook weer over ?
Met ons alles OK, ons jungle avontuur goed overleefd. Het was wel even terug naar de natuur ! De straffe verhalen volgen.
Groetjes en tot later.
Hallo,
Jullie foto's zijn prachtig en volgens de uitleg te lezen is het daar wel erg avontuurlijk met al dat ploeteren en klimmen.
Het valt wel op dat je erg gelovig bent geworden é voor die buddha;;; en gaat het daar wel met jullie drietjes zo op de fiets, is da daar nie te lastig jong amai. Wij zien wel dat jullie altijd goed blozen, is da van de inspanning of van iets anders........ Ale wij gaan wat werken nog 3 daagjes en ik ben er ook vanaf, zal dus niet meer kunnen antwoorden he ga zelf in t'zonneke gaan liggen.
Amuseer jullie nog goed en de groetjes aan u vrouwke en zoon é.
tot nog eens
Karina, Gerda, Patrick en Paul
Allez, dan sta je er ook goed voor... alvast een prettige vakantie gewenst ! (ga je dan gans die tijd niet kuisen????)
Goh, gaat dat spel daar niet gewoon stilvallen zonder jou, hahaha !
Wij zijn hier ook onze laatste dagen bezig, en ik moet toegeven dat ik ni echt uitkijk naar mijn eerste werkdag...
Ondertussen wens ik jullie nog veel arbeidsvreugde en de groetjes aan alle collega's.
DOEI !
Add Comment