dag 1
Jess, da har vi slaatt oss til ro.
Etter at Vegard hadde faatt sjekka mailen saa la vi i vei til Akihabara, delen av Tokyo som er stappet med tekniske duppeditter og smaa anime/manga butikker. Der saa jeg masse jeg skal kjope, men venter til like for vi drar saa jeg slipper aa drasse det rundt i Japan. Etter det dro vi til Imperial Gardens og saa paa ei pen bru, vi fant ikke innganen til parken, saa vi ga opp etterhvert og dro tilbake til Asakusa. Der gikk vi innom et hotell med datamaskin for aa se om Vegard hadde faatt svar fra de vi sku mote. Vi kom aldri saa langt, for de stod rett innenfor dora. Saa vi ble med dem og noen fra turgruppa deres til en Sushi-bar, jeg var ikke i humor for fisk, men spiste noe rart med ris inni ;)
De inviterte oss med ut paa byen, et fancy sted hvor vi kunne drikke saa mye vi ville for 4200 yen (ca 220 norske penger). Vi avtalte aa motes klokka seks.
Siden klokka naa bare var ett bestemte vi oss for aa dra aa se paa den store gundamen (stor robot) paa Odaiba (en oy som ligger i havnen). Vi tok tbanen dit, den kjorte over en stor to-etasjers bru, det var litt goy. Naar vi kom dit saa vi ogsaa frihetsgudinnen, men det var gundam som var morsomst. Den var SVAER!
Naar vi kom til hotellet skulle vi slappe av til klokka halv fem for saa gaa aa spise middag, men det gikk i vasken naar vi saa at klokka allerede var ti paa halv seks. Hvor ble det av tida? Sa vi shina oss opp og stakk for aa mote de, jeg hoppa innom en kiosk og kjopte meg noe frukt saa jeg ikke sku do av sult. Vegard er litt daarlig, sikkert fra flyturen.
Vi dro i samlet flokk til Shibuya, hvor det var utrulig mange mennesker paa vei ut paa byen. Vi kom oss etterhvert fram til der vi hadde reservert bord, og det var helt sykt sted. Baren var i 41 etg. i et hus, saa utsikten var jo helt fantastisk. Vi ble fort fulle og naar vi sku dra saa tok vi heisen opp i 50-ende-noe for aa ta bilder av utsikten.. den var enda sykere her oppe.
Dag 2
I dag stod jeg opp 8 og dro aa spiste frokost. Vegard er slaatt ut etter festen i gaar (jeg er heldig som ikke faar hangovers). Jeg dro en tur til Shibuya og kjopte to t-skjorter. Saa brukte jeg resten av dagen fram til to paa aa lete etter internett kafe. Geniale kafeen. Man betaler for et avlukke med datamaskin og skinnstol. En time koster ca. 10 kroner. Jeg liker Japan.
I maarra skal vi kanskje til Nikko, et lite sted utenfor Tokyo. Vi faar se.
Part of trip:
Japan