Fashion"LODISPOTTO". Skulle du köpa dina kläder här?
Idag ska vi äntligen få våra nycklar så att vi inte måste vara hemma innan 23. Så vaknade av att Haruna-san ropade ut att man kunde komma ner med sängkläderna, gamla nyckeln och Gaidai-kortet så skulle man få nycklarna. Städade undan lite i rummet och gick ner och ordnade alla papper. Skulle även gå igenom sina kökssaker och se så att ingenting saknades. David saknade massa saker men jag hade allt.
Gick och åt en skinka&ost-macka till frukost och pratade med Kellyn. Internet fungerar inte på rummen så har spenderat mesta tiden av dagen i datasalen och tittat på film på rummet.
Sen gick jag, David och Andrew till Daddys på kvällen. Det var takoyaki-kväll och som ni vet är det inte våran favoriträtt men när vi prövade dom där så... var dom väldigt goda. Och om man lyckades ta en utan bläckfisk i så var dom jättegoda. Vi dömde nog ut takoyakin lite för fort för att vi åt den på ett dåligt ställe. Men takoyaki utan tako är iaf väldigt gott kom vi fram till. Satt där och pratade en stund och det var rätt trevligt men gick hem ganska tidigt. Var jättehungriga så letade efter något
att äta, hittade några skivor ost och dom gamla äckliga popcornostbågarna och satte i oss det tillsammans med lite chokladmjölk medan vi såg på Beowulf. Första halvan iaf sen däckade vi. Den var inte så bra men måste se klart den iaf någon dag.
Rolig konversation förresten mellan mig och David då vi båda kommit in i Japanese Level 4.
David: Du vet att man graderas inom grad fyra också va?
Vincent: Va? Nej, visste inte det. Vilken del kom du i?
David: 4E, den högsta. Den går mellan A-E.
Vincent: Måste kolla vad jag kom in i... hm...
David: Vad blev det?
Vincent: Jag kom in... i 4H.
Hoppas det går bra trots det.