Nysgjerrige barn!Alle flokket seg rundt oss naar vi gikk ut av bilen. Det var skikkelig spennende med hvite mennesker!
Vi ble inlosjert paa Ankur resort hvor betjeningen ikke var saelig trivelig!nok en gang uten varmtvann i dusjen og rommene var iskalde. Men vikinger som vi er saa gikk det fint, vi er jo paa backpacking:)
Vi var paa Ranthambhore fort som var et kjempeartig sted hvor vi moette baade aper og innfoedte. En kar med masse skjegg som hadde sitt eget tempel oppi der, mente vi trengte aa konsentrere oss litt bedre, saa vi fikk derfor hver vaar orange prikk i panna som symboliserer dette. Andre innfoedte vi moette syntes det var goy aa proeve solbrillene vaare og teste digitalkameraene vaare. Gleden var stor da vi tok bilder sammen med de og at de etterpaa kunne se bildene. Det endte med at 17 maitoget tok helt av og vi maatte loepe ned fra fortet og inn i bilen! De roligste og mest avbalanserte av dem alle var apene:)
Senere paa dagen dro vi paa tiger-safari i Ranthambhore nasjonalpark! Denne nasjonalparken er ifoelge Lonely planet den mest sannsynlige muligheten for aa se ville tigere i India. Vi valgte aa kjoere en 20-seters safari-bil, noe som ikke var et klokt valg. Skrikende barn, chips-knaskende indere og 5 andre safari-biler lokket
ikke akkurat tigerne fram fra bushen! Det eneste vi saa var en haug med dyr som vi har i Norge! Skuffelsen var nok tydelig, for et hollandsk par vi traff i bilen paapekte at vi tok mere bilder paa 5 min gjennom en landsby paa vei hjem, enn paa hele den 4 timers lange safarien:)
Vi dro til et annen hotell for aa spise (det finnes ikke restauranter i denne byen som ikke er tilknyttet hoteller)..vi spiste ute i hagen til nabohotellet der det var koooselig innredet med to bord 10 meter fra hverandre med en skrekkelig belysning. Men det var raagod mat, vi spilte kort, drakk kingfisher-beer og hadde et baal ved siden av som varmet oss i kulden.
en innfoedt kar!Denne karen ga oss en orange prikk i panna som betydde konsentrasjon. Han mente vi trengte det sikkert...:)
Freaky lady!Denne dama kapra Ida og slapp henne aldri! Syntes dte var saa goey med hvite mennesker!
flokken!Vi stoppet bilen i 5 min et sted, og plutselig flokket det seg mennesker rundt bilen som sto aa glante inn vinduene. Vi tok bilder av de og lot dem faa se de, da ble det ekstase:)
Shiva!Slike statuer av guder kunne vi stoete paa midt ute i oedemarken.
Ida&Ida:)Fra tiger-safarien hvor vi ikke saa noen tigere:)
kveldskos!Paa kvelden satt vi ute og spiste god mat, brente baal og drakk oel! Trivelig:)
Alien!Denne dama var saa nysgjerrige paa oss....kom bort til oss og skulle proeve brillene til Hege.
1 Comment -
Send Private MessageKul dame med brillene dine Hege. seriøst !! (ja jeg mener det, hun ser kul ut, hehe:) Nå skinner sola i Trondheim og jeg er ikke det miiiiiinste misunnelig på dere som er ute og reiser neeeeeeida..... hi hi..... :P Nå skal jeg opp på skolen og lese C++ og innstallere linux ! juhu ! (seriøst også, faktisk, ho ho....) Ja ha en bra tur videre!!!!!! Kjempearti å lese bloggen deres :D
Add CommentAll Comments