Saa er vi her igen.. Faktisk havde vi ikke taenkt os at skrive i dag, men da solen steger os fuldstaendig, kan vi ikke klare at vaere ude i den, i mere end et par timer.
Udaipur var en rigtig hyggelig by, med en smuk soe i midten. Denne tog vi os en lille sejltur paa, hvilket var vaeldigt morsomt.. Herefter tog vi videre til en park, hvor der for en gangs skyld var springvand med vand i, som vi straks kylede i fjaeset paa hinanden. Det var dejligt at blive afkoelet, bare en smule!! En af aftenerne spise vi nede ved soeen i Udaipur, men det var vi ikke de eneste der havde taenkt sig. Himlen var nemlig sort af virkelig store flagermus. Trine synes de var sjove, mens Katia var noget betaenkelig.. Vi slap dog levende fra byen, og nu er vi i Pushkar, som er en meget hellig pilgrims-by.
Paa dette hotel er vi saa heldige at have en naesten laekker swimmingpool. Denne kastede vi os i saa snart vi saa den. Ellers har vi vaeret ude og gaa i byen, som bestaar af soe med mange ghats (trapper) og en masse mindre templer. Vi satte os i dag for at nyde udsigten ved en af trapperne, men roen blev hurtigt forstyrret af en abe der sprintede lige forbi vores ansigter. Vi naaede ikke en gang at skrige, saa hurtigt gik det!!
Gennem hele turen har vi indtil nu boet paa nogle rigtig fine hoteller. (Det vil sige at sengene er til at ligge i og de farligste dyr er myg). Myggen er alligevel ikke saa farlig, da vi har faaet at vide de fleste steder at den ikke baerer malaria paa denne aarstid.
Paa dette hotelvaerelse er det foerste gang vi har moedt andre dyr end myggen. Her er der til gengaeld mange og maerkelige insekter. Det foerste vi fik oeje paa da vi kom ind paa vaerelset var firbenet Fritz. Ham har vi dog ikke saa meget imod, andet end at Katia er bange for at spise ham mens hun sover.
Et andet dyr vi har stiftet bekendtskab med paa vaerelset er kaempehvepsen Knud (ca. 5 cm lang), ham kunne vi dog ikke tolerere og ham gav Trine en paa lampen, mens Katia gemte sig paa toilettet. Her til morgen var det dog Katia der var den seje, da hun kvaste en edderkop, der lignede en fugleedderkop i mindre stoerrelse.
Dette har gjort at vi har fundet ud af, at vi er det bedste draeberpar!
Naah, det var lidt om hvad der foregaar nu, for nu vil vi gaa ud og lave kaempe flodboelge ude i poolen.
Vi har lavet et galleri, klik paa vores billede saa kommer du til det!
Ses der! T og K
5 Comments -
Send Private Message
Hej Katia og Trine.
Tak for udførlige beretninger om rockere, templer og diverse dyr. I har det vist svedigt og sjovt. Her i DK bryder en storstrejke ud på onsdag, så jeg indgår nu i et nødberedskab. Alt vel her i Aalborg. Fætter Jakob har lige overstået terminprøve. Godt det ikke er jer, hva´! Kærlig hilsen fra Jakob, Jesper og Lisbet
Sikken en masse oplevelser,vi er grønne af misundelse. Sejt at læse ,at i klarer alle udfordringer med bravour. Godt at vide at Katia nu også kan likvidere grimme kryb,så ved vi hvor vi kan henvende os. Fortsat god tur. Pas på jer selv. Kan fortælle at mor Inge er ved sine fulde fem, og er tryg på jeres vegne.
Knus fra Frederik,Jan og Pernille.
Dejligt at hoere fra andre der ogsaa moeder spaendende dyr paa deres tur! Luske flygtedelidt rundt paa veareset i gaar pga et keampefirben, som maaske er brasiliansk soester til Fritz?! Haaberrat jerestur stadig er sjov og at inderne er flinke! Har forresten vaeret paa cafe med en israeler... underligt (taenkte i gerne ville vide det)! Naa men meget stor mama staar og puster mig i nakken fordi jeg ikke har betalt for internet saa jeg smutter!
Hej Soes og Trine
Hyggeligt at hoere om alle jeres oplevelser, har laest nogle af dem op for veninderne og alle misunder jer bare. For fedt at I har koert paa motorcykel og vaeret i oerknen. Soes, tak for din lille ektra hilsen. Jeg skal nok passe godt paa far, mor og milla. Det er nu foerste gang jeg er hjemme og se mor siden du tog af sted. Pigerne var jo med hjemme sidst og det var en rigtig hyggelig weekend, og saa var det fodboldweekend sidste uge. Derfor har jeg ikke maerket på sammen maade,at du er vaek, men det kan jeg nu. Savner dig til at lave alt vores spas, men det er godt at I begge to har det super, ude i den store verden. Det er sjovt at se nogle billeder af jer! Pas godt paa jer selv og verden omkring :) Knus Kiki
p.s. Jeg har selvfoelgelig slidt alt dit toej og dine sko op :P
Hejsa Toeser.
Skønt at laese at i faar noget paa opleveren.
Husk på at myg kun tager blod fra Rhesus negative og maaden de finder ud af hvilken blodtype I er, er ved at tage en stikproeve.
Pas godt paa jer selv.
Stort knus fra BioLokale 1 og jeres altid