Hej igen.
Foerst tak for soede beskeder og kommentarer - det er rart at hoere hjemmefra! En lille note til dette: Det ville vaere skoent hvis I ville skrive uden de danske bogstaver, og i stedet skrive ae, oe og aa ligesom os, da noget tekst gaar tabt pga. maerkelige tegn.
Nu har vi tilbragt 3 dage i New Delhi, som er en stor og menneskefyldt by. Paa gaden er der er et virvar af biler, cykler, mennesker, koeer, hestevogne, hunde, tuc-tuc'er (autorickshaws), cykelrickshaws og meget andet. Og det er ikke kun paa gaden der er fuldstaendigt proppet, det er alle vegne! Vi er dog blevet rimeligt gode til at komme rundt, baade paa gaden og i den ikke helt faerdigbyggede metro.
Det meste af tiden kommer vi dog rundt med egen chauffoer. Foerste dag med hotellets, men derefter med en driver fra et statsautoriseret informationsbureau, da vi fandt ud af at hotellet er byens mafia. Vi fandt ud af dette fordi vi fik en indisk ven, der fortalte os hvordan Indien fungerer.
Gennem turistbureauet har vi bestilt en chauffoer til at koere os rundt i Rajasthan (delstat i Indien) i de naeste to ugers tid. Til dem der nu tror vi lever helt vildt luksusagtigt maa vi lige sige at det faktisk i hoej grad er saadan man goer hernede. Man betaler meget lidt for at blive koert rundt hele dagen, og chauffoeren venter paa en mens man er inde at se sevaerdigheder. Denne tur hoerer I om undervejs.
Vi har set en masse ting, bl.a. Lotustemplet, Praesidentpaladset, Qutb Minar mm. (Vi proevede at oploade billeder, men det kunne ikke lade sig goere - vi proever en anden dag). Naar vi er ude ved disse sevaerdigheder, ender det altid med at det meget hurtigt bliver os, der er sevaerdigheden - folk kigger vanvittigt meget, snakker og vinker til os, og vi er i omkring 50 fotoalbums (ikke overdrevet!). Derfor overvejer vi at starte en sevaerdighed ved navn "Look at the White Woman" - vi kunne blive rige!
Naar vi har vaeret ude at se alle disse flotte sevaerdigheder og selv har poseret lidt, er vores statsautoriserede driver noedt til at saette os af et godt stykke fra hotellet, eftersom hotellet ikke maa finde ud af at vi har lavet aftaler med andre end dem. Hvis de opdager det, er der gode chancer for at vi ikke har noget stroem paa vaerelset. Vi opdigter mange loegne om hvad vi har lavet i loebet af dagen, og derfor foeler vi os meget "undercover".
Hav det godt, vi skriver nok snart igen.
Trine og Katia
Til Trines foraeldre: Jeg har sendt beskeder til jer, men I modtager dem aabenbart ikke. Hvis I ikke kan komme i kontakt med mig, saa proev Katia, ellers snak med Hans og Inge.
6 Comments -
Send Private Message
Kaere soede dygtige piger.
Hvor er det dejligt at hoere at I klarer jer godt i Indien.
Jeg synes det er rigtig betryggende at hoere at en chauffoer koere rundt og viser jer landet og samtidig passer på jer.
Jeg er lige ankommet fra helsinki og har gladet mig til at laese blogen fra knaldperlenerne.
Knus mor Inge skal hilse fra far hans
Hej toeser - kommer helt til at savne at være paa farten naar jeg hoerer alt det i laver. I gaar var der aarsbal paa GG - det gik i saa lige glip af - det var skam meget sjovt at hilse paa mange af 4.g'erne igen. Julie faldt i en braekpoel - det var ogsaa sjov.
Naa hav det godt.
PS. Naar i skal saette billeder ind kan det godt virke lidt underligt, for man kan ikke se at billedet er gaaet ind foer man gaar ud af siden og ind igen. Og saa skal man have taalmodighed, men det finder i nok ud af.
HYGGE HEJSA
kaere trine og katja.
rigtig godt at hoere i har det godt. jeg har været tl eksamen forovrigt trine og fik 12 sae er rigtig glad for det nu skal den sidste tid bare gae.
kram fra susanne
Hej Katia og Trine
Det er rigtig dejligt at hoere om jeres oplevelser. Det maa bare vaere helt specielt og meget meget anderledes. Vi er vildt misundelige men glade for at kunne faa lidt del i oplevelserne her.
Knus Familien Mathiesen/Vibeke
Hej U2. Dejligt at hoere, hvad I oplever. Vi lever med i tankerne
med biller, tuc-tuc´osv. Pas nu godt paa jer selv. Skulle hilse
fra Lene. Mvh Niels
Hej Katia og Trine.
Hvor er det sjovt at laese om jeres oplevelser i Indien, hvor jeg selv har vaeret i 1.5 maaned for godt en maaneds tid siden.
Kan nikke genkendende til en hel del, hehe.
Saa hvis i har nogle spoergsmaal om steder der er vaerd/ikke er vaerd at se eller andet saa spoerg endelig.
Og saa glaed jer til at se Rajasthan!
Kh
Sarah