Saa er vi endelig fremme!
Flyturen herned gik ganske fint, og vi fik loest ca. ti siders kryds og tvaers, og fik god optur over at vi var saa seje. Vi fik forbavsende god mad i flyet fra Helsinki til Delhi, men Trine synes at Katia spiste som en mus.
Da vi kom frem var der visse problemer: Vi kunne ikke finde vores chauffoer! Katia fik dog overtalt en sikkerhedsvagt til at lukke os ind i lufthavnen igen, og saa fandt vi ham. Turen ud til hotellet foregik med en chauffoer, der var tavs, og en co-driver, der til gengaeld snakkede som et vandfald. Hvad chauffoeren ikke havde i munden, havde han dog i haanden, der blev brugt flittigt paa hornet. Derudover kunne han diverse overhalinger, baade indenom, udenom, bagom og op over...
Co-driveren spurgte ind til Danmark og os, og spurgte bl.a. om vi ikke snart skulle giftes. Det misforstod Trine, og troede at han mente at vi skulle giftes med hinanden - sjov sjov!
Der er rigtig flinke folk paa hotellet - og de er meget afslappede. De kunne nok godt have klaret sig med mindre end halvt saa meget personale, men der er jo ca. 1 milliard indere, og de skal jo allesammen have noget at lave.
Natten forloeb med paent meget larm paa gangen, og derfor fik isaer Trine ikke sovet saa voldsomt meget - vi maa have koebt nogle oerepropper! Derudover er der forholdsvist varmt paa vaerelserne, selvom vi har en god vissen (loes) propel koerende i loftet...
Morgenen lagde ud med en stroemafbrydelse, et par indiske biller (en draebt, en anden stadig et sted bag vasken...), og en morgenmad med krydrede kartofler (buffet til ca. 17 kr. per person).
En af de 400 ansatte paa hotellet og Katia har overtalt Trine til at vi tager en bil med driver noget af dagen, saa vi lige kan vaenne os til de indiske gader - helt gratis (special price for you). I det hele taget er de voldeligt servicemindede, og vi tror ikke vi bliver snydt.
Vi har faaet et pengeskab - gratis - til alle vores papirer, saa vi passer paa vores ting (mor).
Vi haaber at alle har det godt derhjemme, og vi har billigt internet, saa vi haaber at hoere fra jer, og I hoerer nok snart fra os igen!
Mange moes Katia og Trine
4 Comments -
Send Private Message
hej katja og trine.
det lyder da til jeres tur gik godt, jamen her hjemme er vejret trist og gråt, ca 10 grader det er jo ikke til at prale af.
men her går det godt.
knus susanne
heej tøser
det lyder helt vildt fedt. altid godt at der er meget service jo. håber turen forsætter rigtig godt og vi glæder os til at læse mere. i må have det godt.
kram vibeke, frank, sara og sofie (:
Godt at høre i er kommet godt afsted ..
- og katia, lad nu være med at spis som en mus q:
Folk der kører bil i syden er generalt godt gale i skralden btw..
Glæder mig til at høre mere fra dig babe. Ha det godt så længe..
Yours truely Handsome Rob (mads)
Hej piger, tak for begge updates, utrolig morsom laesning, paa nogle omraader er Indien virkelig et u-land.. jeres beskrivelser bringer alle minderne frem, saa er lidt jaloux. Nyd det, som I allerede synes at goere og pas godt paa hinanden.. I Rajastan skal i helt sikkert tage til udaipur, jodhpur, jaisalmer og selvfoelgelig jaipur. Og se om I kan komme på en kamel-safari - spoerg evt. jeres driver om det, han har helt sikkert en faetter der har en special price for you.. Men goer det, det er en fantastisk oplevelse. Glaeder mig til at hoere fra jer igen.. KH
Add Comment
All Comments