Lunta, jäätä ja bussikolari.


Advertisement
China's flag
Asia » China » Jiangsu » Changshu
February 14th 2013
Published: February 14th 2013EDIT THIS ENTRY

BussiBussiBussi

Kuski ei vaivautunut edes siirtämään kaiteen paloja pois tieltä kolarin jälkeen.
Viime viikon lopulla tänne tuli talvi. Maa sai lumipeitteen ja tiet jäätyivät luistinradoiksi.

Viime torstaina nähtiin kotimatkalla ainakin 15 kolaria. Kuskin mielestä se oli kauhean hauskaa ja joka kerta se osoitteli innokkaasti kolarin suuntaan. Meitä kiinnosti enemmän se, että olemmeko me seuraavat ojaanajajat.

Perjantaina keli oli vielä pahempi. Lumi ei ollut lisääntynyt, mutta tiet olivat vielä pahemmin jäässä. Asia alkoi hiukan huolestuttamaan, koska töitten jälkeen oli tarkoitus mennä autolla 120km päähän Shanghaihin uuden vuoden viettoon.

Aamulla töihin mennessä ihmiset onneksi ajoivat kohtuullisen hiljaa, ja nähtiinkin vain muutama kolari. Lopulta aika lähellä työpaikkaa liikennevaloissa meidän takaa alkoi kuulumaan ihmeellistä ääntä. Sieltä tuli bussi sivuluisussa meitä kohti. Homma näytti siltä että liukkauden takia myös kuski oli ryhtynyt matkustajaksi, eikä sillä ollut enään kontrollia autoon. Onneksi onnikka ei liukunut meidän päälle, sillä takakontissa oli "iltavirvokkeet" lasipulloissa. Olisi siinä bussinkuljettaja saanut korvilleen jos ne olisivat menneet rikki.

Töitten jälkeen lähdettiin matkaan jännittäen moottoritien liukkautta. Onneksi aurinko oli sulattanut sen aivan kuivaksi, joten voitiin rauhassa katsella elokuvaa auton DVD-järjestelmästä. Matka meni hyvin ja pian oltiinkin jo kebabilla Shanghaissa.


Additional photos below
Photos: 5, Displayed: 5


Advertisement

PihaPiha
Piha

Pihan liukkautta torjuttiin olkimatoilla.


Tot: 0.192s; Tpl: 0.009s; cc: 9; qc: 53; dbt: 0.058s; 53; m:apollo w:www (50.28.60.10); sld: 2; ; mem: 6.5mb