Na al dat reizen waren we op een gegeven moment toe aan vakantie, klinkt misschien raar maar reizen in China vergt ook enige inspanning. We hadden genoeg ploeterende Chinezen gezien, rijstvelden en waterbuffels dus snel en iets eerder dan gepland naar het Hawaii van China: de provincie en tropische eiland Hainan.
De eerste 2 dagen zouden we in een boomhut verblijven in een ecologisch boedhistisch themapark. Op zich een goed plan echter niet met de tropische temperaturen en vochtigheid van dit seizoen. Hoewel het Tarzan & Jane hutje er erg leuk uitzag hebben we toch na een nacht zweten en mosquitos gekozen voor het Golden Palm Resort aan het geelwitte strand van Yalong Bay.
Lekker een paar dagen relaxen aan de Zuid Chinese zee, het hotel lag prima in een tropische tuin vlak aan het strand waar me bijna elke dag een paar uur lol hebben in de hoge golven. Blij dat het bewolkt was want het kan er erg heet zijn en je verbrand snel.
Toch nog even een klein rondje gemaakt over een deel van het eiland langs het parelmuseum en Monkey Eiland.
Morgen vliegen we 's middags terug naar Shanghai waar we nog een avondje
DE boomhutde badkamer zit op de begane grond, 's nachts naar het toilet is niet zonder risico...
kunnen shoppen in de bekendste winkelstraat om de hoek van ons hotel.
Zondag vliegen we via Londen terug naar Amsterdam met koffers vol met leuke ervaringen en inspiratie om dit snel nog een keer te doen.
Hartelijk dank aan iedereen die gereageerd heeft op ons reislog, we hebben leuke reactie en tips ontvangen. Met name onze families en vrienden hebben ons actief gevolgd en op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen thuis. We hebben elke keer uitgekeken naar de berichten.
Tevens willen we wederzijdse werkgevers bedanken voor het feit dat zij ons de mogelijkheid hebben geboden om deze reis te ondernemen. Onze collega's van de Rabobank en IDS Scheer hebben ons ook met raad en daad terzijde gestaan.
Allen nogmaals bedankt en tot ziens in Nederland !
2 Comments -
Send Private MessageHe familie Bazuin,
Ik ben verbaasd te lezen dat dit het laatste bericht is! Jeetje wat gaat de tijd snel! Nu ik dit lees zijn jullie alweer bijna thuis! Geniet nog na van de mooie reis die jullie gemaakt hebben, de weblog kunnen jullie in ieder geval printen en zó inlijsten als herinnering!
Patries, we horen je wel weer aankomen hier in het Arnhemse!
Groeten Loreen
Hoi :oreen,
We zijn nu inderdaad thuis. Is wel wee reven wennen.
Onze Sophie gaat deze week op schoolkamp dus die moeten we ook weer even helpen met pakken. Leuk dat je het zo gevolgd heb en gereageerd. Zie je volgende week.
Groet Patries
Add CommentAll Comments